Exkluzivní rozhovor s Petr ´Hurloon´ Jarošem - Prvním Čechem

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Exkluzivní rozhovor s Petr ´Hurloon´ Jarošem - Prvním Čechem

Odoslaťod admin 17 Jún 2010 10:37

Diskusia k článku: Exkluzivní rozhovor s Petr ´Hurloon´ Jarošem - Prvním Čechem se statusem Supernova Elite (2. část)

Loňský rok nahrál přibližně 2,8 milionu hand! Zvažuje variantu zahrát si main event na WSOP v Las Vegas. Ale do Vegas se netěší na poker, ale spíš na to, že konečně potká ty lidi, s kterými přišel do kontaktu za poslední rok a se kterými se i sblížili. 1. část rozhovoru s Petr ´Hurloon´ Jarošem najdete tady. Je hodně těžké udržet si během celého roku určitý měsíční průměr bodů? A pamatuješ si jaký byl tvůj rekord?
Petr "Hurloon" Jaroš: Nejvíc jsem nahrál asi 140,000 za daný měsíc, což bylo 14% z toho celkového cíle. Je malinko těžší to udržet než toho poprvé dosáhnout, protože poprvé je ta motivace pochopitelně větší. Podruhé už je to jednou dosažené, už přeci jenom ta motivace trošku klesá, ale o to je potřeba k tomu přistoupit profesionálněji a poctivě na tom pracovat.
Je těžké pokračovat ve snažení, když má člověk horší období a nejde to?
Petr "Hurloon" Jaroš: Když to nejde tak si třeba dám den volna nebo půl den volna, vypnu to v ten daný moment a začnu znovu druhý den, ale jak jsem říkal, snažím se k tomu přistupovat profesionálně. Ty takzvané downswingy - ty k tomu zkrátka patří a já se s tím učím žít. Klepu...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!