problemy s banrkoll + vas nazor na jednu vec
problemy s banrkoll + vas nazor na jednu vec
Zdravim vsetkych pokrovych manikov:)
Pisem tu ohladom svojho Bankrollu a + jednej veci ktoru popisem nizzsie
Hravam poker celkom dlho povacssine cash game...chcem sa len spytat aky si zvolit banrkoll managment...mal som uz cez 350 usd no priznavam siel som na vyssi limit a spadol som klasicka chyba...teraz mam 40 usd chel by som vediet ake blindy mam hrat ci NL 0,05/0,10 alebo len 0,01/0,02...snazim chcem si dat beznecne hranie na PS a obmedzit si vsutpy na limity...ale pri tych najnizzsich 0,01 blindoch je to velmi velmi zdhlave...no neviem alebo ake blindy hrat pri 150 - 180 USD....alebo ake by ste hrali vy pri takomto bankrolle...dakujem:)
A ta druha vec je chcel by som vediet vas nazor na sturkturu tohto turnaja....vstupne 3e rebuy 3e addon 3e...
Zacina sa 1500 zetonami pricom blindy su hned 50/100...kazdych 20 minut sa levely zvysuju a to takymto sposobom
100/50
200/100
400/200
800/400
1200/600
1600/800
2000/1000
neviem ako vy ale mne tam chybaju levely 300/150 alebo 600/300...1000/500...proste hram turnaj ked sa nenachipujem na zaciatku a nechodia karty nieje sanca....po hodine hrania skocni cast na rebuye...idem do hry s 14 000 co kedysi bolo vyborne ale po zmene a pri blindoch po prestavke co su 800/400 to nieje velmi dobre....par hier nevyde a clovek je mimo...odvovodnenie...turnaje trvali velmi dlho...no neviem napiste vas nazor
Pisem tu ohladom svojho Bankrollu a + jednej veci ktoru popisem nizzsie
Hravam poker celkom dlho povacssine cash game...chcem sa len spytat aky si zvolit banrkoll managment...mal som uz cez 350 usd no priznavam siel som na vyssi limit a spadol som klasicka chyba...teraz mam 40 usd chel by som vediet ake blindy mam hrat ci NL 0,05/0,10 alebo len 0,01/0,02...snazim chcem si dat beznecne hranie na PS a obmedzit si vsutpy na limity...ale pri tych najnizzsich 0,01 blindoch je to velmi velmi zdhlave...no neviem alebo ake blindy hrat pri 150 - 180 USD....alebo ake by ste hrali vy pri takomto bankrolle...dakujem:)
A ta druha vec je chcel by som vediet vas nazor na sturkturu tohto turnaja....vstupne 3e rebuy 3e addon 3e...
Zacina sa 1500 zetonami pricom blindy su hned 50/100...kazdych 20 minut sa levely zvysuju a to takymto sposobom
100/50
200/100
400/200
800/400
1200/600
1600/800
2000/1000
neviem ako vy ale mne tam chybaju levely 300/150 alebo 600/300...1000/500...proste hram turnaj ked sa nenachipujem na zaciatku a nechodia karty nieje sanca....po hodine hrania skocni cast na rebuye...idem do hry s 14 000 co kedysi bolo vyborne ale po zmene a pri blindoch po prestavke co su 800/400 to nieje velmi dobre....par hier nevyde a clovek je mimo...odvovodnenie...turnaje trvali velmi dlho...no neviem napiste vas nazor
- Pietro-svk
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: problemy s banrkoll + vas nazor na jednu vec
myslím že aj na tejto aj na inej stranke je o BR napísaned dostatok clánkou otazka mi pride zbytočná. ale pri BR 40USd nieje ocom zacni pekne hrat NL2 a na NL10 by som šiel ked už maš už nejaké skusenosti tak ti staci BR cca 200 USD ale odporucal by som vačší. Ale je to dost individualne ale BR je doležitý takže treba si dobre rozmysliet kedy prechadzat na vyšši limit.
Ktomu turanju len tak kratko proste blindy sa vždy zdvojasobujú to nieje ich problem že tebe tam chýbajú nejaké výšky blindov. Ak sa ti nepáči vyber si iný turnaj. ale stvojim BR so dovolit hrat 3+3 rebuy turnaje asi nieje moc výhra
Ktomu turanju len tak kratko proste blindy sa vždy zdvojasobujú to nieje ich problem že tebe tam chýbajú nejaké výšky blindov. Ak sa ti nepáči vyber si iný turnaj. ale stvojim BR so dovolit hrat 3+3 rebuy turnaje asi nieje moc výhra
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Zaklad by mal byt imo 20BI+ pre dany level. Samozrejme, ze je to kazdeho individualna vec. Takisto vyska zavisi aj od psychickej pohody, stylu akym hras a samozrejme od poctu stolov.
Inak, co su to vyssie stakes, ked ti z 350 ostalo 40?
Inak, co su to vyssie stakes, ked ti z 350 ostalo 40?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
imho o tom tieto turnaje su.treba ustat par lepsich ruk,vyhrat 3-4 dolezite flipy v neskorej faze a je to.bez toho mozes byt aj MTT pro a nedas to ani ked sa rozkrajas.jedine ze by si bol BOOT
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Ak sa na to musis pytat na forach tak so 40$ hraj NL2 a na NL5 nechod skor jak na 150$. Tj. ak to myslis vazne z nejakeho dlhodobeho hladiska, ak hras for fun alebo ti je jedno ze bustnes tak kludne hraj NL10.
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
Tak niesom uplny zaciatocnik skusenosti mam ved hravam kazdy den....hravam cash game a MTT...jedna vec je ta ze sa nemam skym otom porozpravat kamarati nehraju som sam...dost som cital mam aj knihu o pokri a ked nieco neviem najst tak sa radsej spytam...predsa kazdy problem je idnividualny....napr NL2 je kolko?alebo NL10 to neviem taketo skratky....pri CG hram prevazne agresivnejsie zas nie prehnane. Z turnajov mam celkom dobre vysledky len ta disciplina pri Banrkolle...v nedelu napriklad som sa kvalifikoval na 1/4 Sunday Million prize pool je 250 000 ale to len za 2 dolare bola kvalifikacia...
K turnajom tu na nete su vp ohode dobre sa mi hra MTT a preto sa aj na tento tesim...ale ten co som spominal je Live turnaj...predsa inak sa hra live vacssi stres nedovolim si to co aj doma ...
A tych 350 som prehral postupne siel som na blindy 0,25/0,50 potom tilt a na 0,50/1....preto som si dal obmedzit vstup na stol uz to nebudem riskovat...ani nechcem bolo to odomna hlupe...ale aj bad beat...predsa AA vs KK...a na flope nenavidene K....bolo ich viac ale to nieje vyhovorka samozrejme
Myslim to z pokrom vazne vyhral som na turnajoch uz cez 300 a viac eur ale mojim nezodpovednym bankroll managmentom som onich prisiel...stale sa viem dostat hore ide mi to hram to kazdy den len potrebujem disciplinu...mam 40 usd a chcem si po skuske poslat este 100E a s tym uz hrat na prazdiny a porriadne...cize budem mat okolo 170 USD
K turnajom tu na nete su vp ohode dobre sa mi hra MTT a preto sa aj na tento tesim...ale ten co som spominal je Live turnaj...predsa inak sa hra live vacssi stres nedovolim si to co aj doma ...
A tych 350 som prehral postupne siel som na blindy 0,25/0,50 potom tilt a na 0,50/1....preto som si dal obmedzit vstup na stol uz to nebudem riskovat...ani nechcem bolo to odomna hlupe...ale aj bad beat...predsa AA vs KK...a na flope nenavidene K....bolo ich viac ale to nieje vyhovorka samozrejme
Myslim to z pokrom vazne vyhral som na turnajoch uz cez 300 a viac eur ale mojim nezodpovednym bankroll managmentom som onich prisiel...stale sa viem dostat hore ide mi to hram to kazdy den len potrebujem disciplinu...mam 40 usd a chcem si po skuske poslat este 100E a s tym uz hrat na prazdiny a porriadne...cize budem mat okolo 170 USD
- Pietro-svk
Hraj NL2 = 0,01/0,02 a ked depozitnes, tak NL5 = 0,02/0,05. Samozrejme so 100bb, nie tie ich 250bb stoly.
Vela studuj, citaj fora, pozeraj handy, stiahni videa (napr. tu). Vysledky sa dostavia
Vela studuj, citaj fora, pozeraj handy, stiahni videa (napr. tu). Vysledky sa dostavia
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
lol tak ak si tou strukturou myslel naozaj live turnaj tak ruky prec od toho.to sa obv neda hrat
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
No takze pri 170 USD....hrat blindy 0,2/0,5?.....cize NL5...hravam stale len 100BB viac nejdem...cize tam bude 5USD ked dobre ratam...
Studujem vela..tuto mam prestudovane skoro vsetky clanky ohladom NL HE cash game a MTT to mam precitane viac...precital som aj Super system od Doyla...forumom sa chcem venovat ale tam je toho tak vela ze neviem kde zacat a vies nieco pridas alebo nikto neodpise alebo ta ludia zkritizovat ze co pises a tak...a videa...mam pozrete komplet setky casti HIGH Stakes....EPT final table...poker after dark som este nezhliadol...no snazim sa vravim len proste musim byt disciplinovany...a smozrejme aj ta psychika pracuje ked mam 300 USD stale si dovolim viac ....
A ten turnaj je LIVE...ta struktura je na LIVE turnaji....a tam viem ze vstupne a tak ale to som si zahral z chuti ze chytit si chipi pokecat pri stole zasrandovat slo o atmosferu a zahrat si:)nie tak ani o to silou mocou vyhrat...ale je to LIVe a tazko sa to hra pri takejto strukture....100 ludi tak si to predstravte
Studujem vela..tuto mam prestudovane skoro vsetky clanky ohladom NL HE cash game a MTT to mam precitane viac...precital som aj Super system od Doyla...forumom sa chcem venovat ale tam je toho tak vela ze neviem kde zacat a vies nieco pridas alebo nikto neodpise alebo ta ludia zkritizovat ze co pises a tak...a videa...mam pozrete komplet setky casti HIGH Stakes....EPT final table...poker after dark som este nezhliadol...no snazim sa vravim len proste musim byt disciplinovany...a smozrejme aj ta psychika pracuje ked mam 300 USD stale si dovolim viac ....
A ten turnaj je LIVE...ta struktura je na LIVE turnaji....a tam viem ze vstupne a tak ale to som si zahral z chuti ze chytit si chipi pokecat pri stole zasrandovat slo o atmosferu a zahrat si:)nie tak ani o to silou mocou vyhrat...ale je to LIVe a tazko sa to hra pri takejto strukture....100 ludi tak si to predstravte
- Pietro-svk
Pietro-svk napísal:a videa...mam pozrete komplet setky casti HIGH Stakes....EPT final table...
tak si ich požri ešte aspon dvakrát, to je velmi dôležité...a hned možeš potom hrať aj NL1k
- MoOlkY
- Poďakoval/li: 17 krát/2 krát
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.