Blog uplakanej princezničky (Drobec)
Re: Drobcov zaciatok
no neviem ci som správny clovek pre coaching session (teda viem že určite niesom)
a hrávam maximálne 6 stolou ale skusal som zvladat 8 a vpohode sa to dalo ale uz som hral trosku opatrnejsie vzhladom natom že nie vždy som stihal pozerat na staty ani na pozorovanie nejakých blbostí kdo co vystárjal na stole.
GL ale 12k ruk za 3-4 mesiace nieje vela ja každy mesiac odohram aspon 15k hands koli silverstatusu .
a hrávam maximálne 6 stolou ale skusal som zvladat 8 a vpohode sa to dalo ale uz som hral trosku opatrnejsie vzhladom natom že nie vždy som stihal pozerat na staty ani na pozorovanie nejakých blbostí kdo co vystárjal na stole.
GL ale 12k ruk za 3-4 mesiace nieje vela ja každy mesiac odohram aspon 15k hands koli silverstatusu .
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
no ponevac mas celkom slusny profit, kt. chcem dosiahnut aj ja tak si ten spravny clovek pre mna no hej viem ze tolko ruk je uplne mizive, budem sa snazit min. 4 stoly - skusim ziadne speedy stoly ale normal.. btw ked mas vela stolov (tych tvojich 6) hras ako ?tight - resp. pozicia vs good hand a netlacis uplne vsetko alebo hras v zavislosti od stola ? pretoze zo seba mam pocit, ze sa neviem prisposobit stolu, skor hram ked som skusal viac stolov jeden standard...
- yakuzaaaa
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no ked hram maly pocet stolov 4 až 6 tak hram hru kde sa snazim všimat hracov zistit slabu stranku a hrat na nich pokial to pozicia a karty dovoluju a taktiež rozne veci proti nim skušam otvaram aj slabsie kombinacie viac predflopom raisujem 3betujem.
ked hram vela stolou tak hram tight nic nevymýšlam hram skor na karty a pozíciu pretože tej akcie mam na viac stoloch viac a nemaš čas sa venovat každej hande podrobnejšie. ale ako vravim len som skusal 8 stolou a vobec to nepreferujem ba prave naopak zatial to skoro vobec nerobim. ale myslim že JK ti napisal že minmálne 4 stoly sa dajú v pohode zvladnut ale nato potrebujes viac hrávať a zvyknut si
ked hram vela stolou tak hram tight nic nevymýšlam hram skor na karty a pozíciu pretože tej akcie mam na viac stoloch viac a nemaš čas sa venovat každej hande podrobnejšie. ale ako vravim len som skusal 8 stolou a vobec to nepreferujem ba prave naopak zatial to skoro vobec nerobim. ale myslim že JK ti napisal že minmálne 4 stoly sa dajú v pohode zvladnut ale nato potrebujes viac hrávať a zvyknut si
-
čaute tak dnes som sice na druhý krát ale uspešne zvládol bakalárske štátnicové skúšky čo okrem toho že si pred meno môžem písat Bc. znamená že najbližšie 3 mesiace sa môžem naplno venovat pokru.
Chel by som sa zase začat venovat štúdiu pokru to som v poslednej dobe koli škole zanedbaval a ked som mal čas radšej som nejakú tu session odohral.
takže od zajtra sa venujem pozeraniu videí ktoré mám už dlhšie stiahnuté prečitania nejakých zaujimavych článkov a strategií a dnes este chem odohrat nejaku kratšiu sessin ktorú si chem z analyzovat a pozriet co ako som hral a z nejasné ruky sem postnem a rad prímem radu od skúsenejších.
A ešte jedna vec zatial to tak vyzerá že leto strávim v BA na intrakoch ked by som sa rad venoval pokru popri občasnej brigáde a letných úletov . Tak ak bude chciet niekto vybehnut na pivo tak sa ozvite, možno aj zavítam do Hronu na nejaký menší turnaj alebo frreerol nech zbieram skúsenosti aj v live pokri.
Chel by som sa zase začat venovat štúdiu pokru to som v poslednej dobe koli škole zanedbaval a ked som mal čas radšej som nejakú tu session odohral.
takže od zajtra sa venujem pozeraniu videí ktoré mám už dlhšie stiahnuté prečitania nejakých zaujimavych článkov a strategií a dnes este chem odohrat nejaku kratšiu sessin ktorú si chem z analyzovat a pozriet co ako som hral a z nejasné ruky sem postnem a rad prímem radu od skúsenejších.
A ešte jedna vec zatial to tak vyzerá že leto strávim v BA na intrakoch ked by som sa rad venoval pokru popri občasnej brigáde a letných úletov . Tak ak bude chciet niekto vybehnut na pivo tak sa ozvite, možno aj zavítam do Hronu na nejaký menší turnaj alebo frreerol nech zbieram skúsenosti aj v live pokri.
-
Drobec37 napísal:čaute tak dnes som sice na druhý krát ale uspešne zvládol bakalárske štátnicové skúšky
Parada, gratulujem!
Drobec37 napísal:A ešte jedna vec zatial to tak vyzerá že leto strávim v BA na intrakoch ked by som sa rad venoval pokru popri občasnej brigáde a letných úletov
IMO radsej sa venuj pokru ako obcasnej brigade, ak to nie je nejaka balla brigadicka typu "browsujem na nete a zarabam" .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Gratulujem k statniciam! A s nech ti to vyjde s tym pokrom...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
graaaaatz a teraz pekne 3 mesiace studuj a hraj poker! ne ze to budes flakat jak ja!
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
dzejkej napísal:IMO radsej sa venuj pokru ako obcasnej brigade, ak to nie je nejaka balla brigadicka typu "browsujem na nete a zarabam" .
Vybavújem takú brigadú pri ktorej bude aj dost času na poker. brigáda bude tá vec čo ma dostane aspon na chvílu od počítača
A Dakujem borci
-
Drobec37 napísal:dzejkej napísal:IMO radsej sa venuj pokru ako obcasnej brigade, ak to nie je nejaka balla brigadicka typu "browsujem na nete a zarabam" .
Vybavújem takú brigadú pri ktorej bude aj dost času na poker. brigáda bude tá vec čo ma dostane aspon na chvílu od počítača
Tak to je okej. Som sa bal, ze pojdes solit hranolky alebo nosit tehly miesto venovania sa slusnemu karbanu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
drobec ked budes v BA tak urcite daj vediet spachame nieco btw. budes byvat na mlynoch?
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.