Blog uplakanej princezničky (Drobec)
Re: Drobcov zaciatok
OK kaktus tak ja sa ozvem. Ano na mlynoch zajtra by mi to mal kamarát vybavit tak od začiatku mesiaca by som mal byt na 2 mesiace blavák
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:OK kaktus tak ja sa ozvem. Ano na mlynoch zajtra by mi to mal kamarát vybavit tak od začiatku mesiaca by som mal byt na 2 mesiace blavák
A kde tam budes? Sturak, atriaky, manzelaky, mladost?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ok drobec ty dodas nejake studentky z intraku co tam budu cez leto a ja dodam seba a par litrov whisky lets party
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
dzejkej napísal:A kde tam budes? Sturak, atriaky, manzelaky, mladost?
Na šturakoch tam je aj dost dobry net tak budem frčat na nete zadarmo bol som tam asi pred 2 rokmi a brat tam chodi každe leto
mr_kaktus napísal:ok drobec ty dodas nejake studentky z intraku co tam budu cez leto a ja dodam seba a par litrov whisky lets party
deal
-
Ja pracujem blizko Patronky, co je tot hned vedla intrakov, tak ked sa cerstvo na obed zobudite s opicou, kludne sa ozvite a skocime k nam do vyvarovne - si date urobit pizzu a ja budem chrumam salatik .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Ja pracujem blizko Patronky, co je tot hned vedla intrakov, tak ked sa cerstvo na obed zobudite s opicou, kludne sa ozvite a skocime k nam do vyvarovne - si date urobit pizzu a ja budem chrumam salatik .
no pizzu mam rad to asi neodmietnem určite sa ozvem a taký šalatik nieje nikdy zly ( ja som vegetarian 3 roky viem čo vravím)
-
pri tom vegetarianovi mi zase padol pohlad na ten tvoj avatar
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
mr_kaktus napísal:ok drobec ty dodas nejake studentky z intraku co tam budu cez leto a ja dodam seba a par litrov whisky lets party
prepacte ja tu len hostujem ale v tomto konkretnom deale mozem dat do ponuky svoj byt kde sa tato vyborna EV+ session moze ukoncit uz len staci najst par slecien s vysokou showdown value a nizkou fold equity
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Boha akcia? Kedy ?
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
no ok vcera som odohral pár hand a dnes rano som začal s prezeranim HH skončil som v múnuse ale dva Bi boli pustené kôli river suckoutom inak hra celkom ok. Mal som problém stouto rukou. týpek je hráč 18/14 donkbetmá 11 fold to cbet 70,
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG unouwan2 ($132.26)
UTG+1 Hero ($30.34)
CO kristinsa ($20.22)
BTN tonyac7 ($7.37)
SB slwkta ($58.45)
BB zamazura ($66.71)
Pre-Flop: ($0.45, 6 players) Hero is UTG+1 Q Q
unouwan2 calls $0.30, Hero raises to $1.50, 2 folds, slwkta calls $1.35, 1 fold, unouwan2 folds
Flop: Q J A ($3.60, 2 players)
slwkta bets $3.60, Hero calls $3.60
na flope mi donkuje pot kde s pohodou dorovnávam hovorim si jeho rang skotorou toto zahra niečo ako JJ AKs AKo AQ AJ KT QJ. možno aj KQ KJ s combo draw. flash vylučujem pretože betovat pot na trafenom flashy nieje ziskové.
Turn: 5 ($10.80, 2 players)
slwkta bets $10.80, Hero calls $10.80
po mojom calle na flope som myslel že sa mu bude tažšie betovat na turne ale on zase betuje pot rozmyšlam o range JJ, dva pary, postupka možno AK kedže 3bet pred flop mal malý z OOP takže AK nemusel 3betovat. pozeral som v pokerstove túto situaciu a stale mi vyplývalo že mam dost dobre šance. ak flopol postupku alebo nebodaj aj flash tak hold smola ale planoval som to risktnut ak neprde nejaká karta vytvarajúca strait a flash len z jednej karty.
River: 3 ($32.40, 2 players)
slwkta bets $15, Hero calls $14.44
prišla podlamna dalšia súchá karta bol som rozhodnuty tu callnut aj jeho bet na riveri cim som sa dostal do all inu.
Ako by ste to zahrali rozmyšlal som aj nad foldom na turne ale spomedzi jeho range ma poražal len KT.
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG unouwan2 ($132.26)
UTG+1 Hero ($30.34)
CO kristinsa ($20.22)
BTN tonyac7 ($7.37)
SB slwkta ($58.45)
BB zamazura ($66.71)
Pre-Flop: ($0.45, 6 players) Hero is UTG+1 Q Q
unouwan2 calls $0.30, Hero raises to $1.50, 2 folds, slwkta calls $1.35, 1 fold, unouwan2 folds
Flop: Q J A ($3.60, 2 players)
slwkta bets $3.60, Hero calls $3.60
na flope mi donkuje pot kde s pohodou dorovnávam hovorim si jeho rang skotorou toto zahra niečo ako JJ AKs AKo AQ AJ KT QJ. možno aj KQ KJ s combo draw. flash vylučujem pretože betovat pot na trafenom flashy nieje ziskové.
Turn: 5 ($10.80, 2 players)
slwkta bets $10.80, Hero calls $10.80
po mojom calle na flope som myslel že sa mu bude tažšie betovat na turne ale on zase betuje pot rozmyšlam o range JJ, dva pary, postupka možno AK kedže 3bet pred flop mal malý z OOP takže AK nemusel 3betovat. pozeral som v pokerstove túto situaciu a stale mi vyplývalo že mam dost dobre šance. ak flopol postupku alebo nebodaj aj flash tak hold smola ale planoval som to risktnut ak neprde nejaká karta vytvarajúca strait a flash len z jednej karty.
River: 3 ($32.40, 2 players)
slwkta bets $15, Hero calls $14.44
prišla podlamna dalšia súchá karta bol som rozhodnuty tu callnut aj jeho bet na riveri cim som sa dostal do all inu.
Ako by ste to zahrali rozmyšlal som aj nad foldom na turne ale spomedzi jeho range ma poražal len KT.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.