CD Poker
Re: Re: Re: Pre patrona kesa26
..sam si musis najst, co Ti najviac vyhovuje, niekto ma rad turnaje, iny preferuje cash, dalsi zas SnG..je to iba na Tebe ;)
..hm, hra sa mi dari, dik za oyptanie, stale sa ucim a dufam, ze sa stale ucit budem (pretoze to znamena, ze ma poker bude stale bavit) a tak isto dufam, ze sa mi v pokri ako aj nam vsetkym, ktorych poker bavi bude darit cim dalej tym viac *THUMBS UP*
Ak si zaciatocnik, tak urcite odporucam odohrat niekolko freerollov, mozes vyhrat sice len par centov a za vitazstvo par dolarov, ale osvojis si zaklady hry, naberes trochu skusenosti a nezaplatis za to ani korunu. Potom sa mozes regnut do niektorej herne s PokerPortal bonus kodom, za ktory ziskas pri prvom minimalnom deposite 20-30 USD. Vlado Ti povie presne o ktore herne ide ;)
..hm, hra sa mi dari, dik za oyptanie, stale sa ucim a dufam, ze sa stale ucit budem (pretoze to znamena, ze ma poker bude stale bavit) a tak isto dufam, ze sa mi v pokri ako aj nam vsetkym, ktorych poker bavi bude darit cim dalej tym viac *THUMBS UP*
Ak si zaciatocnik, tak urcite odporucam odohrat niekolko freerollov, mozes vyhrat sice len par centov a za vitazstvo par dolarov, ale osvojis si zaklady hry, naberes trochu skusenosti a nezaplatis za to ani korunu. Potom sa mozes regnut do niektorej herne s PokerPortal bonus kodom, za ktory ziskas pri prvom minimalnom deposite 20-30 USD. Vlado Ti povie presne o ktore herne ide ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Keso26,APminer
diky za dalsie detaily,,*THUMBS UP* Na freerolloch som pominal vela casu.. Zo dvakrat som sedel aj pri FT, takze uz nie som sväty ... Ale su to hodiny, kym sa tam clovek dostane...O:-)... Vy ktore herne preferujete, kolko ich mate v PC..zhruba...
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Jim
nejlepsi ve sluzbach je jednoznacne Stan James *THUMBS UP*
ale co se tyka vyj...u tak bych nejradsi zmenil pravidla ;-) zrusil river a to na vsech hernach :-D
zkus vyzkouset vsechny mozne herny a ta, ktera ti bude sedet, tak tu preferuj - to se neda jednoznacne rict (ja zacinal na Sportingbet, vyhral jsem 2x Freeroll, mel par drobnych dalsich uspechu, ale uz asi 1 rok ji mam Uninstall :-D, a tak dopadlo vice heren -Fulltitl, Absolut, ........
ale co se tyka vyj...u tak bych nejradsi zmenil pravidla ;-) zrusil river a to na vsech hernach :-D
zkus vyzkouset vsechny mozne herny a ta, ktera ti bude sedet, tak tu preferuj - to se neda jednoznacne rict (ja zacinal na Sportingbet, vyhral jsem 2x Freeroll, mel par drobnych dalsich uspechu, ale uz asi 1 rok ji mam Uninstall :-D, a tak dopadlo vice heren -Fulltitl, Absolut, ........
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: APminer
s APikom sme sa zoznamili vdaka pokru a *DRINK* :-D
ja som momentalne regnuty v 15 herniach, ale aktivne hravam asi v 4 al. 5-ich. SJ mi vyhovuje, aj ked dnes ma zabil na leaderboard tour river :)
ja som momentalne regnuty v 15 herniach, ale aktivne hravam asi v 4 al. 5-ich. SJ mi vyhovuje, aj ked dnes ma zabil na leaderboard tour river :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Keso26,APminer
ja neviem podla mna treba hrat MTT s rozumnym buy in...a potom sa tie hodiny vyplatia....
ja osobne preferujem OMAHA,OMAHA HI LO cash game limity 0,25/0,5 a 0,5/1 a MTT holdme NL buy in od 5 USD
herne mam 4-5 a to rpeto bo firmy od ktorej mam net blokuje spojenie ktore potrebuju niektore herne....aspon ze mozem hrat EXPEKT,CD a P****Stars:-)
ja osobne preferujem OMAHA,OMAHA HI LO cash game limity 0,25/0,5 a 0,5/1 a MTT holdme NL buy in od 5 USD
herne mam 4-5 a to rpeto bo firmy od ktorej mam net blokuje spojenie ktore potrebuju niektore herne....aspon ze mozem hrat EXPEKT,CD a P****Stars:-)
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Jim
Nic si z toho APiku nic nedelej, takove serie uz preci musis znat :-) Ja mam ted tolik prace, ze na poker uz nezbyvala nalada a navic mne to taky pekne popravovalo. Az dneska 2. misto na SJ a 7. misto na 2000usd rollu Expektu - takze snad se zacina opet blyskat na lepsi casy :-) Jen mam problem, nalil jsem do sebe litr energy drinku a s tim fakt nejde usnout :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.