[MTT] Dorovnat multi-draw proti blockbetu

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [MTT] Dorovnat multi-draw proti blockbetu

Odoslaťod yegon 22 Jún 2010 14:08

jazykove okienko: blockbet - maly bet ktorym sa snazime zabranit superovi ktroy ma na nas poziciu betnut viac aka snazime sa sami stanovi cenu ktoru sme pripraveni zaplatit za nasu draw alebo showdown

overbet allin myslim nezapada do definicie blockbetu

inak suhlasim s tym ze call, myslim ze aj A je skorop vzdy out ako napisal 7castle, ovela castejsie sa super tymto sposobom bude branit proti overkartam k svojmu paru nez len proti FD/SD
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 22 Jún 2010 14:31

lol,toto je ozaj skandal od vas dvoch ta hra,mimochodom vitazi poslednych dvoch vacsich turnajov v BA,nadhera,co k tomu dodat :bad:

EDIT:nikoho okrem tukeho nezaujal skandalozny push 10k do 2k potu,omg,live standart?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TuKE 22 Jún 2010 16:15

palo1973 napísal:EDIT:nikoho okrem tukeho nezaujal skandalozny push 10k do 2k potu,omg,live standart?

Mňa to nezaujalo, len ma to pobavilo :)
Jaska, že to je live štandard.

Live rozmýšľanie vyzerá asi takto:

mareki napísal:Blindy 150/300
Hero, button, 32k, A :diamond: 5 :diamond:
Kojak, CO-1, 11k

Vsetci fold az ku Kojakovi...on raise 3xBB..
Hero: call

Flop:
4 :diamond: 6 :diamond: 8 :club:

Tu si predstavujem ako si Kojak hovorí niečo ako "OMG OMG OMG, :shock: :shock: :shock: HEAVY DRAWY, OMG OMG OMG, musím ho vytlačiť, koľko len, koľko, koľko, koľko?
čo takto betnúť? 6bb? Ah nie, to by by mi mohol s A8 doplatiť a na turn istotne hitne eso.
10bb? Hm, to by mi s A8 ešte stále mohol doplatiť, vydr....é eso, ja ho tam cítim na tom turne.
Áaaaaah (akože orgazmický povzdych nad tým, že prišiel na riešienie), naj.....m to tam všetko, tak ho istotne "vytlačím"

Kojakk overbet 4xpot, BUM
...
(po dlhom rozmyslani som foldol a kojak ukazal KK)

WP páni :poklona:

Berte to trochu s nadhľadom, ale takto nejako funguje rozmýšľanie live hráčov.

Pokiaľ by sa však toto stalo dvom dobrým turnajovým regom, dalo by sa povedať, že sa levelujú a keď majú nejakú históriu, tak by to mohlo byť v pohode, ak to však spraví ubernit ako Kojak, tak hrá svoju ruku faceup a súper nemôže spraviť chybu.
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yegon 22 Jún 2010 16:50

TuKE napísal:súper nemôže spraviť chybu.

ORLY? :)
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 7castle 22 Jún 2010 16:52

palo1973 napísal:lol,toto je ozaj skandal od vas dvoch ta hra,mimochodom vitazi poslednych dvoch vacsich turnajov v BA,nadhera,co k tomu dodat :bad:

EDIT:nikoho okrem tukeho nezaujal skandalozny push 10k do 2k potu,omg,live standart?

Palo, neunavuje ta stale pisat tieto prispevky? To je vazna otazka, mam pocit ze ty vzdy citis potrebu nieco taketo napisat...

Jasne ze nas to zaujalo a zaroven nezaujalo. Keby si poznal Kojaka, vedel by si ze on takto proste hra, on neni online zralok, on ma svoj sposob a drzi sa ho (a moj tajny tip je ze je s tym v pluse). On je total nit a hraje ultra aggro silne ruky, ale cuduj sa svete vzdy sa najde dobra co mu to zaplati. A navyse, Kojak je proste fajn clovek, nebude ta presviedcat ze je buduci WSOP ME winner.

Ja fakt nechapem preco je tak v globale nevyhnutne stale si akoby robit z live hracov srandu, pisat o ich leakoch v OMG style. Plus je to hrozne kontraproduktivne, to naozaj chceme aby boli zrazu vsetci ako Patrick Antonius? Ved to je na tom krasne, preto je to live sranda... keby sem Kojak dosiel a zacal sa s nami hadat ze bol na rozdiel od nas na WSOP ME a ze to hra 100 rokov a ze co mi vieme tak nepoviem nic, ale takto sa mi to zda naozaj zbytocne.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod TuKE 22 Jún 2010 16:54

yegon napísal:
TuKE napísal:súper nemôže spraviť chybu.

ORLY? :)

OK OK, revidujem:
kompetentný súper by nemal spraviť chybu :)
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod 7castle 22 Jún 2010 16:55

TuKE napísal:Tu si predstavujem ako si Kojak hovorí niečo ako "OMG OMG OMG, :shock: :shock: :shock: HEAVY DRAWY, OMG OMG OMG, musím ho vytlačiť, koľko len, koľko, koľko, koľko?
čo takto betnúť? 6bb? Ah nie, to by by mi mohol s A8 doplatiť a na turn istotne hitne eso.
10bb? Hm, to by mi s A8 ešte stále mohol doplatiť, vydr....é eso, ja ho tam cítim na tom turne.
Áaaaaah (akože orgazmický povzdych nad tým, že prišiel na riešienie), naj.....m to tam všetko, tak ho istotne "vytlačím"

Gold Tuke :good:

:lol2: :lol2: :lol2:
7castle

Odoslaťod palo1973 22 Jún 2010 17:00

-7castle dobry prispevok,to je co si napisal,skus to postnut na nejake zahranicne forum tuto hru,nech ti k tomu nieco povie nejaky kompetentny turnajovy hrac,preboha nemoze predsa nikto schvalovat push 33 BB do potu kde je 7 BB.....,a to je jedno ci live alebo online,ja sa len divim,ze takyto hrac moze vyhrat turnaj s takouto serioznejsou strukturou,a ze moze byt dokonca v pluse(vid jeho prispevok o AQ s 12 BB)

-presne v Badene hra podobny typek,len ma asi o 30r viac ako Kojjak,proste moze to hrat face up,kludne pushne aj 50 ci 100 BB pf
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod 7castle 22 Jún 2010 17:07

Ved nikto nevravi ze ja to schvalujem, ja len vravim ze Kojak ma v tomto "svoju" pravdu, a ja nevidim dovod to nejak hlbsie riesit, specialne pouzivanim slov ako omg, skandal, etc. Tiez nechapem ako nechapes ze niekto taky vyhra turnaj, ved to sa deje stale... kto "vyhral" MS SR posledne? Kto ma najvyssiu online vyhru sk/cz? Kto ma najvacsie live uspechy SK? Kto bol v HU (!!!) posledneho ME WSOP?

Ja viem ze mi asi teraz nerozumies len sa ti snazim povedat ze tvoj zivot by bol krajsi bez hentoho prispevku ;)
7castle

Odoslaťod palo1973 22 Jún 2010 17:15

-no mne je to celkom jedno,nech je v pluse kolko chce,ja live poker hram for fun,ale snazim sa to hrat vacsinou spravne,len sa dost tazko komentuje ruka zahrata tak katastrofalne bez pouzitia pejorativov
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!