CD Poker
Re: Re: Jim
Inac s takym luckerom ako bol vcera AC som nesedel pri FT asi 100,5 roka. Objektivne to 2. miesto malo byt moje, ale co uz, Cash je Cash
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: Jim
A co jako zase tohle ma znamenat, Zarte? :-D Zase takovy luck jsem nemel. Jen jsem proste zahral ty spravne hry, kdy mi 2x behem chvile dosla postupka na me dve karty. Ale co je paradoxni: ten chlapec co vyhral, tak kdyz jsme byli 4 left tak sel allin K 7 vs. A Tdd, ktere jsem drzel ja - a dosel mu K. Diky tomu se zachranil v turnaji a nakonec jej vyhral. Takze titul lucker turnaje mi urcite nepatri :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: AC
Dulezite je infiltrovat se do diskusniho fora, k cemuz mi dopomaha skvely automaticky prekladac RomanoTrans version 1.04 *WALKMAN*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Tandemu AP&Kes
A odkial ste, ak smiem vediet? Ja som z Lučenca.. Wizdo odprúča MTT..akosi mi nezapaľuje:-|| aký je to typ turnaja? Mna v poslednej dobe odstreľujú na postupkach.. Mam pary na ruke...po flope trojicu...a potom luckerom vyložia 3 alebo 4 karty do postupky..ide ma @= rozhodit...
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: AC
romano trans,supeeeer*THUMBS UP*:-D:-D
- aston
Re: Tandemu AP&Kes
ja z BA a AP s Kojčic u Pelhřimova :-D ..ale nie, je zo Strelic u Brna :)
MTT - multi table tournament, ide o klasicky viacstolovy turnaj ;)
MTT - multi table tournament, ide o klasicky viacstolovy turnaj ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Tandemu AP&Kes
V ktorom filme boli Kojčice:-||? Takže zo Strelic? Asi rád odstreľuje protihráčov...Hral si už na živo? Napr. Blave, v tom Royal Casine... Niekedy by som to rád vyskúšal v takom podniku..
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.