Majstrovstva sveta vo futbale 2010

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Majstrovstva sveta vo futbale 2010

Odoslaťod tucniak 22 Jún 2010 18:11

Fotbalisté Slovenska navštívili sirotcinec v
Johanesburgu. "Když jsem videl ten zdrcený výraz v jejich očích
bylo mi jich opravdu líto" - Poznamenal Jamal(7 let) :D :D
Naposledy upravil tucniak dňa 22 Jún 2010 18:13, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod palo1973 22 Jún 2010 18:12

-no samozrejme ak sa riberyho po zapase opyta ako to bolo s tou mladou prostitutkou tak je to dost od veci a na to odpovedat nemusi,ale ak sa novinar reprezentacneho trenera opyta nieco k priebehu zapasu tak na to by odpovedat mal,koniec koncov reprezentuje nasu krajinu a v neposlednom rade je plateny z nasich dani,takze si snad zasluzime pozapasovu analyzu,a nie vulgarizmy a odchod..

-jasne ze je lahke chodit na milion tlacoviek,autogramiad a nechat sa oslavovat po uspechoch ako sa po porazkach pozriet pravde do oci a uznat pripadne chyby

-k zapasu sa moc nevyjadrujem lebo som mal babysitting,ale miestami mi to pripominalo vykon hokejistov vlani na MS to tusim bolo,proti cechom,ked nam dali za tretinu zda sa mi 6 kuskov,proste bezkrvny vykon

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
speksSVK
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 22 Jún 2010 19:54

Smutne,este stastie ze su tam aj francuzi... :D

JOHANNESBURG - Incidentom kouča slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimíra Weissa, ktorý vulgárne vynadal novinárom a jednému z nich sa vyhrážal aj fyzickým útokom, sa zaoberala aj Medzinárodná asociácia športovej tlače (AIPS). Detaily kauzy sa dostali aj k predstaviteľom Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

Generálna sekretárka tejto uznávanej a rešpektovanej organizácie Roslyn Morrisová v článku na internetovej stránke AIPS napísala, že Vladimír Weiss, ktorý je známy svojimi výbuchmi hnevu z tlačových konferencií, tentoraz zašiel priďaleko.

V článku s názvom "Veľkohubý slovenský tréner Weiss hrozí reportérovi fyzickým násilím" opisuje celý pondelkový incident, okolnosti jeho vzniku a cituje aj vulgárne slová, ktoré adresoval slovenský kouč novinárom.

Morrisová informuje, že dvaja slovenskí členovia AIPS Leonard Popovič a jeho kolega z denníka Plus 1 deň Jozef Šatara podali na AIPS oficiálnu sťažnosť na Weissovo správanie sa a tvrdia, že FIFA by ho mala potrestať. Podrobnosti týkajúce sa incidentu už má k dispozícii aj výkonný riaditeľ komunikačného oddelenia FIFA Nicolas Maginot a šéf mediálnych operácií FIFA Alain Leiblang.

Portál http://www.sme.sk priniesol reakciu trénerovej manželky Marty Weissovej, ktorá správanie sa svojej polovičky odsúdila, no zároveň vysvetlila, že išlo o skrat. Podľa nej nezvládol tlak, ktorý sa na neho valí zo všetkých strán a je obrovský.

"Vôbec nie je zlý človek, ale sú tam strašné tlaky, nervozita, veľké vypätie. Inak je skvelý otec aj manžel," citoval portál http://www.sme.sk Martu Weissovú.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod Kojakk 23 Jún 2010 10:49

Ja som pred zápasom s Talianskom optimistom. Ak sa aj Talianom podarí nadviazať na svoj bezzubý výkon proti NZL, resp. napodobniť našich súperov z kvalifikácie tak máme šancu. Čisto štatisticky mi vychádza že opäť by si už niekto po vzore POL a CZE proti nám mal streliť vlastný gól - najlepšie by bolo dva. Veríme.
Kojakk

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/10 krát

Odoslaťod 7castle 23 Jún 2010 10:56

Suhlasim s Kojakom, jedine co my potrebujeme je nejako to nakopnut, ked sa trochu zobudime mame sancu, Taliani na tom tiez nie su idealne, my len nesmieme hrat tak poondiato a bez pohybu ako proti Par.

Realne to bude 1:2 po zufalom vykone, ale srdce vravi ze Weiss si konecne spomenie aj na svoje hviezdne chvile, posle tam:

Mucha-Zabavnik, Skrtel, Strba (Salata), Pekarik - Stoch, Hamsik, Kucka, Weiss - Sestak, Holosko

naserieme sa, podame zivotny vykon, Mucha chyti v 92. minute vymyslenu penaltu a vyhrame 2:1 :D

SLOVENSKOOOO!
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Kominak 23 Jún 2010 11:21

podla mna necha v zostave nasich najlepsich reprezentantov, teda Duricu a Kozaka. Stocha posetri na poslednych 10 minut a ten to v nadstavenom case rozhodne nasou druhou strelou na branu tesnym vysledkom 1:0 a sme tam :lol2:
Kominak

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 36 krát/9 krát

Odoslaťod palo1973 23 Jún 2010 11:38

-no mozno to vyznie ako kritika trenera zasa,ale jeho zostave moc nerozumiem,ok duricovi veri,hral celu kvaldu,u mna by sa nezmestil ani do 23ky,nechapem preco nepostavil skor stocha,ktory je niekedy platnejsi ako mlady weiss,lebo je rychlejsi a nevybija sa az tak v nezmyselnych driblingoch vs. traja superi,inak aj taky svento je dobry typ,lavak,rychly,mal celkom dobru sezonu v salzburgu

-neviem ci si spominate na zapas doma s polskom,vtedy podla mna weiss urcil velmi zlu,defenzivnu taktiku,v zapase ktory sme museli vyhrat ak sme chceli pomyslat na postup,proste bod by bol malo,a len vdaka znamym okolnostiam sme ten zapas stastne vyhrali,normalne to malo skoncit podla pribehu 0:0
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod spax 23 Jún 2010 11:40

davam vam kurz 5 na to, ze postoupite, jestli je nekdo interested, piste :)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod Kojakk 23 Jún 2010 12:29

spax napísal:davam vam kurz 5 na to, ze postoupite, jestli je nekdo interested, piste :)

Ja dávam kurz 6,0 PS: Toto je myslené úplne vážne. V prípade záujmu volajte 0917 366 540.
Kojakk

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/10 krát

Odoslaťod Horsey7 23 Jún 2010 12:41

spax napísal:davam vam kurz 5 na to, ze postoupite, jestli je nekdo interested, piste :)

stavkove kancelarie davaju 5.35 fesi :) 6 je fair enough ale ja ponukam 7
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!