[SnG] call na bubble s AKs ??
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
[SnG] call na bubble s AKs ??
Po dlhsom case som narazil na zaujimavu ruku (aspon pre mna) treba v takejto situacii pozerat na wiz?
range som sa snazil nastavit co najrealnejsie
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Re: [SnG] call na bubble s AKs ??
oli.strs napísal:Po dlhsom case som narazil na zaujimavu ruku (aspon pre mna) treba v takejto situacii pozerat na wiz?
Myslim, ze vseobecne o AK na bubble plati, ze by sa nemal dorovnavat jednak push od "pomerneho" bigstacka a jednak ked uz dvaja pred nami pushli, v tomto pripade hlavne ked ten stvrty sa tam usmieva s 2bb
-
Proky - Príspevky: 575
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
ty si na BB v tejto hre?ja by som toto foldol,je tam pravdepodobne Ax vs par a tym padom mame 7 outs,ak ma par BS zbytocne vypadneme na 3 mieste,ak ma par short a BS Ax tak budeme na tom zhruba rovnako ako pred hrou
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
da sa tu aj JJ korektne foldnut?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
no ja som to tak isto foldol ale dal som to sem aj preto lebo 7castle mi povedal ze aj tak by to tam shipol
ale povedal ze sa na to este pozrie
ale povedal ze sa na to este pozrie
- oli.strs
ja by som to tam asi shipol...predsalen muselo by to byt sick aby si vyletel na buble a mas tam moznost potom ist do vyrazneho chipleadu v trojici...
- B0st0n
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/2 krát
Som trochu prekvapeny ze Wiz to vidi az tak "cerne", ale aj tak by som to tak s AKs shipol, AKs je ruka s ktorou na bubble v pohode spravim EV- call ked mi to prinesie dobru situaciu do buducnosti...
Tu mozeme vyletiet bez penazi len ak v SD bude UTG>BTN>BB, co je dost nepravdepodobne kedze range su rozhodne BB>=BTN>UTG, takze ja by som to tam v klude poslal. JJ by som tu v zivote nefoldol.
Ale je mozne ze na nizsom BI je dobre to zlozit, ak je to takto EV- tak ten faktor moznosti mat CL na bubble v pripade vyhry musi byt silny, a ten je tym nizsi cim nizsie stakes...
Tu mozeme vyletiet bez penazi len ak v SD bude UTG>BTN>BB, co je dost nepravdepodobne kedze range su rozhodne BB>=BTN>UTG, takze ja by som to tam v klude poslal. JJ by som tu v zivote nefoldol.
Ale je mozne ze na nizsom BI je dobre to zlozit, ak je to takto EV- tak ten faktor moznosti mat CL na bubble v pripade vyhry musi byt silny, a ten je tym nizsi cim nizsie stakes...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
taká otázka, tie stacky čo ukazuje wiz tak sú pred alebo po postnutí blindov?
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
tomisumi napísal:taká otázka, tie stacky čo ukazuje wiz tak sú pred alebo po postnutí blindov?
mne ukazuje wiz kolko mam spolu s blindom alebo teda pred postnutim blindu
ale myslim ze sa to da nastavit tak to moze ukazovat kazdemu inak
- oli.strs
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.