CD Poker
Re: Re: Re: Tandemu AP&Kes
Myslim, ze to bylo ve filmu Marecku, podejte mi pero :-D Pochazel z tama Kemr (Plha), resp. jeho rodice, kdyz prijeli na synovy tridni schuzky *JOKINGLY*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
jj, presne tak
.ani neviem, preco mi to v tej chvili napadlo :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
APminer
Nikdy nehovorim nikdy...nabuduci rok mame s kamosmi v plane navstivit mnichovsky oktoberfest*DRINK* a vracat sa chceme cez ceske a moravske zeme.. postupne sa stabilizovat na ceskom pive... v Plzni, v Prahe a mozno aj v Brne...:-P
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
APminer
Nikdy nehovorim nikdy...nabuduci rok mame s kamosmi v plane navstivit mnichovsky oktoberfest*DRINK* a vracat sa chceme cez ceske a moravske zeme.. postupne sa stabilizovat na ceskom pive... v Plzni, v Prahe a mozno aj v Brne...:-P
-
Re: APminer
oktoberfest je parada, neda sa popisat, treba zazit *DRINK**DRINK**DRINK*
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
APminer&keso26
Rodina cloveku troska obmedzi volnost pohybu*TIRED*...ale som zvedavy aj na vhodne tipy ohladom oktoberfestu...na co nezabudnut...a co vyskusat...
-
Keso, thx za komentar k hre
Ako by si prelozil svoje vyrazy nuts a table CL...mam zhruba tusaka....ale chcem sa uistit... Vtedy ma ten superov poker vyhodil z koncentracie... Zavery turnajov este nezvladam..aj dnes na freerolle na Expekte...zo 46000 chipov a neviem si to ustrazit k FT...iba 26 pozicia...
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.