Majstrovstva sveta vo futbale 2010
Re: Majstrovstva sveta vo futbale 2010
Neviete,preco ten novinar Weissovi tykal?
Novinari sa k tomu vobec nevyjadruju,dokonca to niekde aj kamufluju a prepisuju tu otazku ako vykanie.
Ak su kamarati a preto mu tykal,tak mu moze kludne Weiss vynadat do buzera...ov ,nie?
A ak si nepotykali,tak je to ovela vacsia drzost,ako Weissova reakcia.
Novinari sa k tomu vobec nevyjadruju,dokonca to niekde aj kamufluju a prepisuju tu otazku ako vykanie.
Ak su kamarati a preto mu tykal,tak mu moze kludne Weiss vynadat do buzera...ov ,nie?
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
fidelko napísal:Neviete,preco ten novinar Weissovi tykal?
tiez som si to vsimol ale spolubyvajuci ma presvedcovali ze to bolo vykanie....
7castle napísal:
Mucha-Zabavnik, Skrtel, Strba (Salata), Pekarik - Stoch, Hamsik, Kucka, Weiss - Sestak, Holosko
!
Kucku som videl v TV ako drti za spartu a urobil na mna perfektny dojem. Dufam ze bude hrat.....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Taliani,
vidiac silu Slovákov sa rozhodli, že im postačí iba brankár.Ostatní
išli na pivo.V 20.minúte dostali správu,že vedú 1:0,ich brankár dal
gól.Potom dlho nechodili správy.V 88.minúte prišla:Slováci
vyrovnali na 1:1.Taliani šprintovali na štadión a počujú veľké
...oslavy.Slovensko v 92.minúte dalo druhý gól a vyhralo 2:1.Taliani
vtrhli do kabíny,tam zronený brankár: Chalani, sorry, v 25. minúte ma
vylúčili.
Samozrejme od vy..... Markízy
vidiac silu Slovákov sa rozhodli, že im postačí iba brankár.Ostatní
išli na pivo.V 20.minúte dostali správu,že vedú 1:0,ich brankár dal
gól.Potom dlho nechodili správy.V 88.minúte prišla:Slováci
vyrovnali na 1:1.Taliani šprintovali na štadión a počujú veľké
...oslavy.Slovensko v 92.minúte dalo druhý gól a vyhralo 2:1.Taliani
vtrhli do kabíny,tam zronený brankár: Chalani, sorry, v 25. minúte ma
vylúčili.
Samozrejme od vy..... Markízy
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
lol to je krúte. až tak dobre by sme nezahrali podlamna by taliani ešte dokazali zvrátit zapas 30 sek pred koncom
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
ako uz bolo spominane vyssie, ze preco tam neda Stocha...ano mal by..to je jasna vec, ale tipujem ze kvoli tomu nie, ze Stocha tesne pred prvym zapasom MS pichlo neico v kolene a podla mna mu to stale pretrvava, inac v tom nevidim zmysle, ze preco ho tam neda od zaciatku. No ale jednoznacne tam chyba Stoch aj Holosko namiesto mantaveho Sestaka
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
To s tym Stochom mna stve najviac. Furt je to nejasne, je zraneny alebo nie je?
Nerozumiem ako je mozne ze nevieme odpoved na takuto trivialnu otazku, naco je tam dokelu tych 20 novinarov?
Ak nie je zraneny, take je nieco chore v nasom muzstve, lebo to je nas naj hrac dopredu pomerne bez diskusie A ak je zraneny nechapem preco sa to jasne nepovie. Podla jeho vlastnej stranky je fit, a skor z nej vyplyva ze bol fit uz aj doteraz...
Nerozumiem ako je mozne ze nevieme odpoved na takuto trivialnu otazku, naco je tam dokelu tych 20 novinarov?
Ak nie je zraneny, take je nieco chore v nasom muzstve, lebo to je nas naj hrac dopredu pomerne bez diskusie A ak je zraneny nechapem preco sa to jasne nepovie. Podla jeho vlastnej stranky je fit, a skor z nej vyplyva ze bol fit uz aj doteraz...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
lebo to je nas naj hrac dopredu pomerne bez diskusie
IMO je Hamsik urcite lepsi, problemom je, ze v repre nema dostatocnu volnost, tak ako v Neapole. Najradsej by som zajtra videl v strede trojuholnik Strba, Kucka - Hamsik.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
lolofon napísal:lebo to je nas naj hrac dopredu pomerne bez diskusie
IMO je Hamsik urcite lepsi, problemom je, ze v repre nema dostatocnu volnost, tak ako v Neapole. Najradsej by som zajtra videl v strede trojuholnik Strba, Kucka - Hamsik.
Bez Stocha sme nulovi. My potrebujeme aby hral aj Weiss aj Stoch - doteraz Weissa prakticky strojuju,lebo nemame ineho hraca jeden na jedneho.Ked hraju obaja,tak superi nemozu zahustit obidva kraje a jeden z nich ma vzdy moznost ist do individualneho precislenia.
A samozrejme,to je uplne nepochopitelne,preco nechava hrat Hamsika defenzivneho strednopoliara,ked je tam ako kapor na suchu.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Ja sa stale snazim najst dovod, preco to stavia, tak ako to stavia, lebo mu verim. Ale este som ho nenasiel
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
Troška od veci. Som len chcel povedať že sranda ten tenis Mahut-Isner 59:59 v piatom sete po desiatich hodinách hranie
- Kojakk
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/10 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.