CD Poker
Re: Keso, thx za komentar k hre
nuts je najsilnejsia (neporazitelna) kombinacia a table CL je momentalny chipleader pri konkretnom stole.
Tomu sa hovori on tilt, ked Ta jedna prehrata ruka rozhodi, dnes sa mi to stalo na cash, toto este musim trenovat, zachovat si chladnu hlavu :)
Tomu sa hovori on tilt, ked Ta jedna prehrata ruka rozhodi, dnes sa mi to stalo na cash, toto este musim trenovat, zachovat si chladnu hlavu :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Chladenie
..lol, ze vydat pokrovy slovnik :-D to sa nalepilo tak nejak same od seba ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Chladenie
K tej hre co ta pobavila - obcas skusam stastie, ked idu karty a potom sa necham takto odpalit...najcastejsie, ked uz som nahrabal nejake chipy..alebo hram pri 2 stoloch naraz...malo citam hru a superov...lebo skacem od stola ku stolu... Momentalne ma zaujima, co znamena fish..minule som odpalil 3 allinakov naraz s Q10 na ruke vdaka postupke. Takto mi vynadali do ryby?
-
JimWalker - Príspevky: 139
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Boj o 50 k, freerol na CD
Nestihol som sa regnut na giveawey na expekte tak som chcel hrat freerol na CD...no chcel hned 3 hand mi prislo AA tak som dal all in, ci sa niekto chyti...a chytil sa nejaky MIFO dorovnal ma so 7 10 vo farbe na flop mu prisla 10 a na river druha, no co mozes robit proti takym obmedzencom, ked ti este provokacne napise papa.....aspon keby nekomentoval svoju hlupost, kvoli takymto hracom byvam obcas znechuteny, ale co uz aj taky musia byt :-), pritom to bol freerol o postup na nejaky dobre plateny turnaj....
- cyrop74
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Som zaregistrovany na melony
a nic, je tam opat nejaky problem?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Som zaregistrovany na melony
Hm, tak po restarte herne je to OK. Nestalo sa mi to 1.x
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.