P****Stars, Betway, Software, Mikrolimity
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
P****Stars, Betway, Software, Mikrolimity
Ahojte,
Kedze v pokri iba zacinam mam zopar otazok na ktore by som rad dostal odpoved:
1.) Betway Poker (Microgaming software)- Hra z vas niekto na nejto herni? Ak hra alebo hral, aky mate nazor na hernu ?
2.) P****Stars - Co sa tyka hracov, vraj tam je vyssia kvalita. Nie je to pre zaciatocnika naopak lepsie naucit sa hrat lepsi poker (aj za cenu financnych strat) ako plavat s ostatnymi rybkami v rovnakom rybniku a nic sa nenaucit iba ak chytit zle navyky?
3.) P****Stars Mikrolimity - Zacinali ste tiez na mikrolimitoch? P****Stars ma multitable SnG turnaje aj za 0.25$. Hrat ich alebo zacat radsej od 1$ buy-in single table SnG a potom vyssie? Pripadne na akych limitoch sa zacne hra vyrazne menit a zacina vyssia kvalita oproti predchadzajucemu limitu?
4.) Mucked Hands - Holdem Manager software sa chvali zobrazovanim mucked handov superov. Je tomu naozaj tak ? Myslim ze na P****Stars to nie je mozne nie je kvoli tomuto (citacia z P****Stars):
# Our client software uses the industry standard SSLv3 protocol.
# No private data, such as pocket cards, is ever transferred to other players. (!!!!!!!)
5.) Analyza hry - Ako analyzujete hru? Je nejaky freeware soft ktory vizualne zobrazi odohrane HAND-y ktore su zapisane v history logoch odohratych hier ? Pripadne nejaka free web stranka kde pastnem handu a ta to zobrazi ?
Oplati sa robit si poznamky k hracom na mikrolimitoch ked je velmi mala pravdepodobnost ze narazite na toho isteho ?
Existuje software, ktory online pocas hry analyzuje resp, zbiera statistiku hry supera (% flop seen, average bet, pot-odds a dalsie ) cim sa da zvolir spravna taktika hry proti superovi - su taketo softy povolene ?
Kedze v pokri iba zacinam mam zopar otazok na ktore by som rad dostal odpoved:
1.) Betway Poker (Microgaming software)- Hra z vas niekto na nejto herni? Ak hra alebo hral, aky mate nazor na hernu ?
2.) P****Stars - Co sa tyka hracov, vraj tam je vyssia kvalita. Nie je to pre zaciatocnika naopak lepsie naucit sa hrat lepsi poker (aj za cenu financnych strat) ako plavat s ostatnymi rybkami v rovnakom rybniku a nic sa nenaucit iba ak chytit zle navyky?
3.) P****Stars Mikrolimity - Zacinali ste tiez na mikrolimitoch? P****Stars ma multitable SnG turnaje aj za 0.25$. Hrat ich alebo zacat radsej od 1$ buy-in single table SnG a potom vyssie? Pripadne na akych limitoch sa zacne hra vyrazne menit a zacina vyssia kvalita oproti predchadzajucemu limitu?
4.) Mucked Hands - Holdem Manager software sa chvali zobrazovanim mucked handov superov. Je tomu naozaj tak ? Myslim ze na P****Stars to nie je mozne nie je kvoli tomuto (citacia z P****Stars):
# No private data, such as pocket cards, is ever transferred to other players. (!!!!!!!)
5.) Analyza hry - Ako analyzujete hru? Je nejaky freeware soft ktory vizualne zobrazi odohrane HAND-y ktore su zapisane v history logoch odohratych hier ? Pripadne nejaka free web stranka kde pastnem handu a ta to zobrazi ?
Oplati sa robit si poznamky k hracom na mikrolimitoch ked je velmi mala pravdepodobnost ze narazite na toho isteho ?
Existuje software, ktory online pocas hry analyzuje resp, zbiera statistiku hry supera (% flop seen, average bet, pot-odds a dalsie ) cim sa da zvolir spravna taktika hry proti superovi - su taketo softy povolene ?
- kropaks
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
Re: P****Stars, Betway, Software, Mikrolimity
kropaks napísal:
Urcite nie na uNL. Tym, ze budes len hrat, sa toho vela nenaucis. Treba studovat, pozerat videa, citat clanky, rozoberat handy, aktivne sa zucastnovat fora atd. Dobra hra sama od seba nepride
Zacinal som na NL2, momentalne hram na NL10. Z limitu na limit sa hra o nieco meni, ale necakaj nic dramaticke. Uroven to zacne mat mozno NL50+. Ohladom SnG nic neviem...
HM ti zobrazi mucked hand. Tak isto, ked odohras ruku na P****Stars a super muckne, kliknes na replayer a ta ruka tam je tak isto.
5.) Analyza hry - Ako analyzujete hru? Je nejaky freeware soft ktory vizualne zobrazi odohrane HAND-y ktore su zapisane v history logoch odohratych hier ?
HM
Pripadne nejaka free web stranka kde pastnem handu a ta to zobrazi ?
http://www.handconverter.com/
Na P****Stars velmi nie. Na FT ich stretavam casto.
HM a su povolene
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Dik Chlpo,
Ad 2.)
Co sa tyka studia. Existuju knihy od Moshma, Harrington , Brunson , Sklansky len mam ten pocit, ze je to na ine limity. Nie mikro.
Co sa tyka portalov a diskusii...Vies poradit nejake dobre portaly ako 'twoplustwo.com' ?
Ad 3.)
NL2 je predpokladam 0.01/0.02 $ (SB/BB) ?
Skor by som chcel hravat SnG, kvoli bankrolu a turnajom. S akym bankrolom si Cash hry zacinal resp. aky bankrol treba mat aby clovek na Cash neskrachoval a zaroven sa popri tom naucil lepsie hrat ? Myslim ze z 30$ na zaciatok sa velmi vyskakovat neda.
Ad5.)
Co sa tyka vizualizacie odohranej ruky tak ten HandConverter to len zobrazi textovo. Skor som myslel nieco co to zobrazi
graficky - okruhly stol a karty (tak ako software herme)
Ad 2.)
Co sa tyka studia. Existuju knihy od Moshma, Harrington , Brunson , Sklansky len mam ten pocit, ze je to na ine limity. Nie mikro.
Co sa tyka portalov a diskusii...Vies poradit nejake dobre portaly ako 'twoplustwo.com' ?
Ad 3.)
Skor by som chcel hravat SnG, kvoli bankrolu a turnajom. S akym bankrolom si Cash hry zacinal resp. aky bankrol treba mat aby clovek na Cash neskrachoval a zaroven sa popri tom naucil lepsie hrat ? Myslim ze z 30$ na zaciatok sa velmi vyskakovat neda.
Ad5.)
Co sa tyka vizualizacie odohranej ruky tak ten HandConverter to len zobrazi textovo. Skor som myslel nieco co to zobrazi
graficky - okruhly stol a karty (tak ako software herme)
- kropaks
Snáď poviem, že na PS sú multitable SnG aj za 0,10 usd.(teda aj za 0,02 ale to sa už nedá hrať)
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Čo sa týka bankrollu na CG, optimal je ževraj 25 buy-inov. Takže na NL2 je to 50usd(?)
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
kropaks napísal:Dik Chlpo,
Ad 2.)
Moze byt, na zaciatok to staci. Treba vela citat strategie a zakladne principy. Hlavne matiku aby si mal zvladnutu.
2+2 je fajn, tak isto si myslim, ze fundovane odpovede dostanes aj tu na pokerportali
Ad 3.)
jj
S akym bankrolom si Cash hry zacinal resp. aky bankrol treba mat aby clovek na Cash neskrachoval a zaroven sa popri tom naucil lepsie hrat ? Myslim ze z 30$ na zaciatok sa velmi vyskakovat neda.
Myslim si, ze NL2 bude uplne v pohode. Bankroll je kazdeho osobna vec. Musis sa citi safe. Niekomu staci 20BI niekomu 35+
30USD na NL2 bohate staci, pretoze 99% hracov je ovela horsich ako ty. Staci valuebetovat ruky, nic zlozite.
Ad5.)
graficky - okruhly stol a karty (tak ako software herme
)
No mozno nejaky hand replayer, neviem. HM ma vlastny.
-
co sa tyka for tak regni sa aj na pokerstrategy ak tam este nie si (a ak das ako referral nick mrkaktus tak este za teba dostanem aj nejake peniaze ) - dostanes od nich zadarmo aj 50 USD (ked spravis test atd.) a je tam dost vela aj clankov aj videi, plus je tam sekcia kde ti reviewuju ruky ich coachovia. co sa tyka knih tak sklansky je taka biblia - dobre vysvetlene EV, fundamental theorem of poker atd. urcite dobre minimalne na ziskanie spravneho uhla pohladu, resp. postoja k pokru a sajny o co tam vlastne ide. ak chces do studia aj trochu vrazit tak su platene instruktazne stranky - deucescracked, cardrunnerrs, legopoker atd. kde mas vela kvalitnych videi a tiez for. a hlavne si hned na zaciatku urci ci chces hrat SNG, MTT alebo CG aby si na zaciatok bytocne nestudoval nieco co by ta mohlo potom v danej variante mylit (su tam rozdielne koncepty)
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
50$ dolkov je super, zatrackovat si ale nejaky room kvoli bonusu a no rakebacku sucks-teda neviem ci pkrstrtg nedava uz default, kazdopadne toto by bola info ktoru ja chcem mat keby som zacinal s pokrom..neregovat sa v roomoch..:D:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:50$ dolkov je super, zatrackovat si ale nejaky room kvoli bonusu a no rakebacku sucks-teda neviem ci pkrstrtg nedava uz default, kazdopadne toto by bola info ktoru ja chcem mat keby som zacinal s pokrom..neregovat sa v roomoch..:D:D
Pokerstrategy ma default rakeback...aspon teda FT a vsade kde je...
-
- kropaks
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.