thedarknight je regular 31/27/5,6 3bet 10% 3bet z BB 12%
mam nanho 1,2k ruk a je to jeden z najviac barrellujucich hracov
flop cbet 70%
turn cbet 61%
river cbet 88%
viem o nom ze pri 100BB stackoch 3betuje a stackuje sa preflop s AQ
dalsia vec ktoru som ho videl robit (ale v single raise pote) bolo ze na velmi podobnom boarde nebarrelloval turn s AQ ale check/raisoval - co imo dost oslabuje jeho barrelling range
preflop a flop su podla mna OK, otazka je co na turne a aky mam plan na river, pripadne ak zavisi od river karty tak aky mam plan na akej karte?
Prima Network $200.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 774224
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (CO): $400.60
654918150 (BTN): $133.97
Gwoldeee (SB): $400.20
thedarknight (BB): $384.15
bigshot6-208 (UTG): $550.30
king22_P9321 (MP): $397.60
Pre Flop: ($3.00) Hero is CO with J J
2 folds, Hero raises to $6, 2 folds, thedarknight raises to $24, Hero calls $18
Flop: ($49.00) 5 8 3 (2 players)
thedarknight bets $30.00, Hero calls $30
Turn: ($109.00) Q (2 players)
thedarknight bets $70.00, Hero ???
NL200 - bluffactching vs 3bareller
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: NL200 - bluffactching vs 3bareller
Mozno by to chcelo zainteresovat aj vzajomnu historiu. Ci uz zatych 1200ruk alebo pocas session, ako dopadli taketo ruky proti tebe z jeho pohladu.
Kedze tvoja 3bet calling range je aka? Nejake PP(77+?) KQ/AJ/ATs/nejaky SC?. Zo setom by si asi raisoval flop a zrejme aj s FD+overkarty, cize to mame KQ/AJ/AT a 99-JJ. Ak takto mysli aj on tak to moze byt kludne valuebet, jeho range AQ(nepredpoklada ze budes betovat SDvalue)/Set(88)/KK/AA a potom barell na FD co mu dosla na turne/combodraw(ak je schopny 3b nejake T9/A2-A4s OOP)/air .
Cize ak on ta vidi ako 99-JJ a nejake brodwaye tak to Q nieje zla karta na 2hy barell. Takze asi call a river ak bude nejaky blank tak call ked uz sa pusti do toho 3barellu. Fold tam uz fakt asi len na nejakych shove overbet alebo nieco kedze ak by chcel shove na rivery tak ten bet na turne da asi trocha vacsi aby mu ostalo menej ako pot(pot bude 249 a jemu ostane 260 co mi teda nepride ako nejaky mega monster aby mohol shipovat river.)
Robil by som to takto asi hlavne kvoli tej historii a vies ze casto 3barelluje a toto je vcelku vhodna situacia prenho.
Fold mi pride dost weak ked onom vies ze to Q tu bude barellovat 95% casu.
Ale myslim, ze toto vsetko vies a je to asi uz len na danej situacii ci sa rozhodnes turn zahodit, alebo zistit ci bluffuje nejaku tu historiu treba vytvarat
Kedze tvoja 3bet calling range je aka? Nejake PP(77+?) KQ/AJ/ATs/nejaky SC?. Zo setom by si asi raisoval flop a zrejme aj s FD+overkarty, cize to mame KQ/AJ/AT a 99-JJ. Ak takto mysli aj on tak to moze byt kludne valuebet, jeho range AQ(nepredpoklada ze budes betovat SDvalue)/Set(88)/KK/AA a potom barell na FD co mu dosla na turne/combodraw(ak je schopny 3b nejake T9/A2-A4s OOP)/air .
Cize ak on ta vidi ako 99-JJ a nejake brodwaye tak to Q nieje zla karta na 2hy barell. Takze asi call a river ak bude nejaky blank tak call ked uz sa pusti do toho 3barellu. Fold tam uz fakt asi len na nejakych shove overbet alebo nieco kedze ak by chcel shove na rivery tak ten bet na turne da asi trocha vacsi aby mu ostalo menej ako pot(pot bude 249 a jemu ostane 260 co mi teda nepride ako nejaky mega monster aby mohol shipovat river.)
Robil by som to takto asi hlavne kvoli tej historii a vies ze casto 3barelluje a toto je vcelku vhodna situacia prenho.
Fold mi pride dost weak ked onom vies ze to Q tu bude barellovat 95% casu.
Ale myslim, ze toto vsetko vies a je to asi uz len na danej situacii ci sa rozhodnes turn zahodit, alebo zistit ci bluffuje nejaku tu historiu treba vytvarat
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.