Slemov NL25 sh blog
Slemov NL25 sh blog
Ahojte vsetci, k pokru som sa dostal pred par rokmi cez kamaratov, sem tam sme zahrali live, neskor som zacal skusat freeroly a z vyhier aj nejake tie 1$ sng. Zlom nastal asi v roku 2009, ked som sa dostal k 50 $ od pokerstrategy... nastudoval som si ako na cash game a od najnizsich limitov budujem bankroll. Blog zakladam lebo potrebujem pomoc od skusenejsich hracov, kedze stale nie som spokojny so svojou hrou a chcel by som pomaly splhat po limitoch vyssie a vyssie.
Naposledy upravil slemo69 dňa 12 Jan 2011 12:57, celkovo upravené 1 krát.
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Re: Slemov blog
no a este par info o momentalnej situacii...
Hravam NL 10 shorthanded na F****Tilt pokri , ako pomocny soft pouzivam pokerstrategy elephant, zatial mi na mikrostakes staci, alebo mam uz teraz uvazovat nad pokertrackerom ?
Momentalne som cashoutoval par dolarikov, lebo sa mi nepacilo kam smerovala moja hra a teda som sa rozhodol pre novy zaciatok.
Nechavam v herni celkom safe bankroll 30 Bi a pustim sa do hrania 3-4 stolov.
Ciel - beatovat Nl 10 a pomaly vybudovat bankroll na NL 25.
Pokusim sa prispievat sem co najviac, drzte mi palce.
Hravam NL 10 shorthanded na F****Tilt pokri , ako pomocny soft pouzivam pokerstrategy elephant, zatial mi na mikrostakes staci, alebo mam uz teraz uvazovat nad pokertrackerom ?
Momentalne som cashoutoval par dolarikov, lebo sa mi nepacilo kam smerovala moja hra a teda som sa rozhodol pre novy zaciatok.
Nechavam v herni celkom safe bankroll 30 Bi a pustim sa do hrania 3-4 stolov.
Ciel - beatovat Nl 10 a pomaly vybudovat bankroll na NL 25.
Pokusim sa prispievat sem co najviac, drzte mi palce.
- slemo69
nazdar tak nech sa ti tu na PP.sk pači a dúfam že ti každy rad pomôže a niečo nové sa naučiš.
Ktomu elephantovi myslim že by to na NL10 malo stačit niekto ako chlpo alebo poldinho ho tiež doteraz použivali.
Chlpo sa ti ktomu určite ozve a rozdá par užitočných rád.
Ktomu elephantovi myslim že by to na NL10 malo stačit niekto ako chlpo alebo poldinho ho tiež doteraz použivali.
Chlpo sa ti ktomu určite ozve a rozdá par užitočných rád.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Na Pokertracker sa vykasli a casom prejdi na Holdem Manager, ked budes mat pocit, ze si mozes ukrojit z Tvojho rollu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Caves, hram to iste, takze sa momentalne budeme asi dost casto stretavat
Ten elephant je fajn, ako HUD je postacujuci ale ako uz bolo spomenute, tak neskor by som zainvestoval do HM Small Stakes. Ten je do NL50 a stoji tusim 59,99$. Neskor ho mozes upgradnut na PRO verziu.
Dufam, ze sa bude darit A spolu sa prebojujeme na NL25
a vela trpezlivost
Edit: Slovosled
Ten elephant je fajn, ako HUD je postacujuci ale ako uz bolo spomenute, tak neskor by som zainvestoval do HM Small Stakes. Ten je do NL50 a stoji tusim 59,99$. Neskor ho mozes upgradnut na PRO verziu.
Dufam, ze sa bude darit A spolu sa prebojujeme na NL25
a vela trpezlivost
Edit: Slovosled
Naposledy upravil Chlpo1989 dňa 29 Jún 2010 14:47, celkovo upravené 1 krát.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
co sa tyka HUDu tak elephtant uplne staci..grafy tiez spravi ale je to taka basic verzia trackera..
slabe filtre,ziadne Nonshwd a showdown krivky, celkovo menej možností..ale staci kym nie je na na HM..
slabe filtre,ziadne Nonshwd a showdown krivky, celkovo menej možností..ale staci kym nie je na na HM..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Takze hned aj moj prvy report, dneskajsia session 475 hands na styroch sh stoloch nl 10, + 2 buyiny...ked zistim ako tak pridam aj nejaky ten graf, inak hral som stylom 13/9 , cize naozaj tight a toto sa mi vidi byt ta spravna cesta na beatovanie NL 10. Rad by som uvital nazor niekoho kto hra LAGa alebo aj vase nazory na ultra tight hru, dakujem
- slemo69
cim hras s uzsim range tym mas jednoduchsie rozhodnutia a teda je bezne ze zaciatocnici hraju skor tight..casom az si budes viac isty v roznych situaciach proti rozlicnym oponentom, budes pravdepodobne viac otvarat hru, lebo zistis, ze ultra tight hra je dost lahko exploitovatelna
ale hraj tam kde je tvoja komfortna zona..ja ked som hral nl10 som tiez hral nieco ako 15/12 - 19/15
ale hraj tam kde je tvoja komfortna zona..ja ked som hral nl10 som tiez hral nieco ako 15/12 - 19/15
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Grafy sa pridavajú tak že pod poličkom kde píšeš mas položku pripojit prílohu.
Ktej hre premna je 13/9 riadna nitka, ale tak hraj ako ti vyhovuje a ako je to preteba ziskové a časom určite pripojíš aj handy ktoré momentalne nehravas a staty budú trošku vyššie. A Horsey napísal podstatne všeko čo som chel aj ja.
Ktej hre premna je 13/9 riadna nitka, ale tak hraj ako ti vyhovuje a ako je to preteba ziskové a časom určite pripojíš aj handy ktoré momentalne nehravas a staty budú trošku vyššie. A Horsey napísal podstatne všeko čo som chel aj ja.
Naposledy upravil Drobec37 dňa 29 Jún 2010 18:33, celkovo upravené 2 krát.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.