Klobasa na Titan pokri

Diskusia k herni Titan Poker

Re: Klobasa na Titan pokri

Odoslaťod Renegade 28 Jún 2010 19:35

X-Ace napísal:Dobrý den, mohl bych vás poprosit o změnu hesla na tento turnaj... Turnaj by mel byt jen pro CZ/SK, ale v poslední době tam hrává čím dál víc cizinců. Byl bych opravdu rad, kdyby se tomu zabranilo :wall:

Necuduj sa ved hesla su tu verejne pristupne aj neregistrovanym clenom, (sekcia nie je chranena) takze su zname na ruskych, francuzskych, rumunskych forach. A je skoda ze je to verejne dostupne. :(
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod pegas1975x 28 Jún 2010 19:45

Renegade napísal:
X-Ace napísal:Dobrý den, mohl bych vás poprosit o změnu hesla na tento turnaj... Turnaj by mel byt jen pro CZ/SK, ale v poslední době tam hrává čím dál víc cizinců. Byl bych opravdu rad, kdyby se tomu zabranilo :wall:

Necuduj sa ved hesla su tu verejne pristupne aj neregistrovanym clenom, (sekcia nie je chranena) takze su zname na ruskych, francuzskych, rumunskych forach. A je skoda ze je to verejne dostupne. :(

To vsetko je mozne,pravdepodobne a dokonca mas asi aj pravdu. Ale da sa predsa aby herna nastavila turnaje len pre SK/CZ hracov.
Vtedy by sa tam nikto iny nedostal.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Renegade 28 Jún 2010 19:56

pegas1975x napísal:
Renegade napísal:

To vsetko je mozne,pravdepodobne a dokonca mas asi aj pravdu. Ale da sa predsa aby herna nastavila turnaje len pre SK/CZ hracov.
Vtedy by sa tam nikto iny nedostal.

Ja som len konstatoval, ze cela sekcia "PokerPortal turnaje" nie je chranena a je tak verejne pristupna aj navstevnikom (neregistrovanym clenom) a vsetko vidia bez toho aby sa museli registrovat na Poker Portal. Myslel som vsetky turnaje nielen Klobasku.
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 28 Jún 2010 20:09

Len aby tie turnaje vobec bezali s iba sk/czk ucastou. Kazdopadne, ja som rovnako sa zmenu hesla resp. vysostne sk/czk hracov.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod vlade 29 Jún 2010 18:51

Uz sa na tom pracuje, dufam ze sa podari urobit aj to, aby sa dalo registrovat len CZ/SK hracom, ono v minulosti bol dost problem ze neprislo ani tych 7 hracov, co bolo minimum aby sa turnaj odohral, tak dufam ze teraz to uz bude lepsie, skusime tiez turnaj trocha zatraktivnit :)

Renegade napísal:Ja som len konstatoval, ze cela sekcia "PokerPortal turnaje" nie je chranena a je tak verejne pristupna aj navstevnikom (neregistrovanym clenom) a vsetko vidia bez toho aby sa museli registrovat na Poker Portal. Myslel som vsetky turnaje nielen Klobasku.

Od dnes opravene... :good:
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod palo1973 29 Jún 2010 18:58

diky,super ze si uz nezahram........
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 29 Jún 2010 19:01

som rad ze ste vyhoveli panovi trojprispevkovemu,ktory je naozaj prinosom pre tento portal.........
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tomisumi 29 Jún 2010 19:30

wtf, má to byť CZ/SK turnaj a nie pre hocikoho...to si môžeš zapnúť hociaký iný turnaj. Zmeny vítam :)
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod pegas1975x 29 Jún 2010 19:37

palo1973 napísal:diky,super ze si uz nezahram........

aha tak to som si neuvedomil. :shock:
Je mi luto ze to postihlo akurat cloveka ktory tieto turnaje hraje pravidelne.
Prepac palo1973

Kazdopadne sa s tym nieco asi uz urobit muselo.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod keso26 29 Jún 2010 19:47

..na jednu stranu ide o to ze klobaska je velmi tradicny pokerportal SK/CZ turnaj (bol dokonca sucastou uplne prveho rocnika OPT), kde ide predovsetkym o zabavu, ktora s cudzincami nie je mozna (teda ako kedy :D ) a na druhu stranu su ti cudzinci riadne fishky vdaka ktorym je jednak vyssi prizepool a tiez sa vdaka nim turnaj odohra, kedze SK/CZ bolo malokedy 7 hracov.

..cize pokial sa tam vyskytne par kusov vtipnych cudzincov (ktori pisu do chatboxu "english pls" :D ) tak mi to nevadi.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Titan Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!