fleg plays poker

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

fleg plays poker

Odoslaťod fleg 02 Júl 2010 12:30

Zdravim,
takze zakladam si tu blog z viacerich dovodov ale hlavne asi ako thread kde zaslem ruky ktore mi robili problem a hadam mi niekto pomoze...
Poker uz hravam asi rok zacal som freerollmi na Absolute nieco hitol, zveladil a prehral :D :fish:
Kvoli poslednemu rocniku v skole, volejbalu a etc som nemal pocas roka neak vela casu ale aj tak som hraval, vyuzival som neake no deposit bonusy hlavne na FTP pozrel neake videa opet som toho nahral dost vela na moje pomery 500 USD, ktore som pravdaze tak trocha aj koli mensiemu down swingu ale zvacsej casti tiltu :wall: :fish: zredukoval... a zbytok odislo na nl 200 ked som jemne pod vlivom myslel ze je to dobry napad... dal som si mensiu pauzu a zacal pomaly budovat svoj roll teraz cini okolo 500 eur a chcel by som s tim nieco urobit...
To je vsetko ohladom neakej minulosti...
Hravam 6 max CG a MTT sem tam, SNG nemam rad :D
Viem ze to tu uz bolo viackrate rozoberane ale tak este raz asi byt musi... 1. Do akej herne vlozit 500e neaky dobry rakeback aby tam bol. 2. Neviete niekto odkial stiahnut videa zo serie The thin red line? a ak nie tak ci nepoznate neaky program ktory mi bude natacat obrazovku, aby som si predplatil DC na 7 dni a vyuzil to maximalne ako sa da ;)

Dakujem za pomoc.
fleg

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Re: fleg plays poker

Odoslaťod tucniak 02 Júl 2010 12:55

predplat si DC na 7 dni a stiahni co to da ak mas dobru linku-nemaju DRM ochranu takze potom to mozes pozerat do aleluja, nemusis nic vymyslat :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Re: fleg plays poker

Odoslaťod fleg 03 Júl 2010 00:09

ono ja nemam kreditnu kartu a cez moneybookers sa da zapltit iba 6 mesacne predplatne a rocne.... to sa da potom tiez zrusit? nerad by som vyhod tolko penazi...
fleg

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 47 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!