CD Poker
Re: Screen Shot
Na klavesnici je tlacitko "PrtSc" byva v uplne hornom riadku nad "insert". Ked ho vo windowse stlacis, tak ti skopiruje aktualnu obrazovku do "schranky". Ak pri tom drzis stlaceny "alt", tak ti skopiruje len aktualne okno.
Potom, ked mas tento obrazok v "schranke", tak ho mozes cez "ctrl + v" vlozit do nejakeho grafickeho editora (napr. Paint) a tam ho potom mozes ulozit cez "file => save as".
Easy :), ak to je nezrozumitelne tak napis, doplnim co treba
Potom, ked mas tento obrazok v "schranke", tak ho mozes cez "ctrl + v" vlozit do nejakeho grafickeho editora (napr. Paint) a tam ho potom mozes ulozit cez "file => save as".
Easy :), ak to je nezrozumitelne tak napis, doplnim co treba
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Screen Shot
Vlado diki, a teraz ako ten obrazok vlozim sem do nejakej Temy??? Ja to kopirujem, mam to aj vo vlastnych obrazkoch, ale neviem to sem nahodit???
V com je teraz problem???
V com je teraz problem???
- ksoiram 1n
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
!!!!!!
nenavidim CD *STOP* :-|| @=
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Re: !!!!!!
vcera sem hral turnaj o package do Madridu. Hralo nas 120 a potom nas bylo uz jenom 15 kdyz sem na button dostal KK.. jeden z middle position limp..ja raise 4BB.. BB a SB fold .. limper call.. flop : 89T rainbow .. on all in...ja call... ukazal A2o .... a samozrejme ze dalsi karta na turnu A.. v potu bylo uz vic a mi sme nemely nejvic , takze mu bylo jasny ze pujdu taky all in a presto to tam vysle..omg..kkt..a pak mu to CD jeste da na turn... a nejvic me jeste nasralo ze tuten k**** nakonec postoupil a bral package do Madridu..
dalsi hra dneska hral sem o ticket na kvaldu do Monte Carla.. poslednich asi 11 lidi ja mirnej CL.. prvni tri braly ticket a ctvrtej bral asi 300usd... dostal sem na button AKs..raise 3BB typek na BB (byl asi prubezne treti) dal all in.. ja teda call...otocil AQ a flop samozrejme Q....
Vim je to normalni, ale podruhy behem takovyhle kratky dobe narazit na vola ,kterej se vam pak smeje . a Tohle se stane vzdycky pred koncem :-||
dalsi hra dneska hral sem o ticket na kvaldu do Monte Carla.. poslednich asi 11 lidi ja mirnej CL.. prvni tri braly ticket a ctvrtej bral asi 300usd... dostal sem na button AKs..raise 3BB typek na BB (byl asi prubezne treti) dal all in.. ja teda call...otocil AQ a flop samozrejme Q....
Vim je to normalni, ale podruhy behem takovyhle kratky dobe narazit na vola ,kterej se vam pak smeje . a Tohle se stane vzdycky pred koncem :-||
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
mne
tam zas dnes na sng chodili karty ako nidky..mozno 10 percent nehratelnych, inac same A7s, Ats, KK, QQ, JJ, AK najhorsie TT ak v pozicii..pripadne JQ a flop QQQ..nechapacky..hned dalsi som dostal na picu s KK aj AA..sranda ne?:-D
ja viem, je to nahoda, ale..:-P
ja viem, je to nahoda, ale..:-P
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
mysak
ja som dnes hral 1. stage na Titane, kokos co tam bolo za vzorku dementov, to som nechapal, nakoniec ale niet sa comu divit..francuzi, spanieli a taliani. Blufovat samozrejme nemozes, takze trpezlivost. Najprv mi ako naschval vsetci poskladali na QQ, vtedy im asi tie ich zazracne ruky akoJ4, Q2 a pod nerozdalo, kazde kolo sa navysovalo, dostal som 88, takze som dorovnal nejaky 4x raise, flop o nicom, neskor som z BB dorovnaval 4x raise s KQo, zas ma minul flop, potom z butonu moje oblubene K8s, na flop KhQh6c prvy dilino a najvacsia fish AI, hovorim si dobre, to callnem, dalsi somar ale AI, tak to uz bolo nebezpecne, tak som zlozil, prvy mal Q4 druhy T9, do konca nikomu nic, ostalo mi cca 1K chips, blinds 50/100, idem AI s A7 a jeden somar s 800 chips ma dorovnava so 74 !!!..parada, 7 mu krijem, ma len 3 outs, na river mu dosla 4.
To sa da hrat len velmi tazko, ked je pri stole 9 ludi, co nevedia co je poker, skor ci neskor ma niekto uluckuje, oni su schopny dorovnavat bet na river vyslovene s nicim, ked maju 7 high (67 na ruke a 54 na boarde), je to skoda ked nepomoze board, ak su pri stole hraci popisanych kvalit :-!
..na to sa nedalo pozerat, som sa musel postazovat :)
To sa da hrat len velmi tazko, ked je pri stole 9 ludi, co nevedia co je poker, skor ci neskor ma niekto uluckuje, oni su schopny dorovnavat bet na river vyslovene s nicim, ked maju 7 high (67 na ruke a 54 na boarde), je to skoda ked nepomoze board, ak su pri stole hraci popisanych kvalit :-!
..na to sa nedalo pozerat, som sa musel postazovat :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
kokso
co je s tym ipokrom?sm praveodohral 2 sng aj ked odohral je prisilne slovo, niekolkokrat nuteny sitout, pripadne som videl vsetky karty az naraz, samy lag..v mojom nete to nie je, tak?je to inac dost otravne, nehram uz:(
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
500 bubakov
turnaj sa presuva na buduci tyzden?
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Re: 500 bubakov
aaa, tak nie, som si myslel ze ho nestihnu nahodit, ale pozeram a je tam, takze hrame dnes
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.