[CG] PLO20 river decision
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] PLO20 river decision
Súper je 33/9/3bet 4 s veľkou agresivitou po flope a dosť veľkou na rivery.
Preflop štanadrd
Flop cbet lebo okrem Ahi FD, 78 abo setov mi tu toho veľa necallne pričom mám stále redraw a všetko lepšie sa ozve. Ten cbet dávam ak mám aspoň inteligentný redraw a normálnych (reg, CS, NIT..) súperov... Reg si povie sakra cbet do 4och, CS a NIT ma bez 78 alebo 99, 66,55 či 2P + nuts FD neraisnú, takže pôjde reevaluate turn.
Turn neprichádza zlý a išiel som check/call lebo toto bude betovať aj ako bluff ale zase call vo 4way pote čiže niečo tam asi bude + jeho bet je sakra malinký.
River prišla divná karta, normálne nedávam hráčom kredit ale teraz som mal pocit že má str8 flush (= bol som na turne lepší) a aj jeho bet bol taký statne veľký takže oplatí sa mi callovať??? River agresion ma 9 a bet frequency skoro 50% takže call s 5th nuts?
IPoker Network $20.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 786897
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $10.26
SB: $15.00
BB: $19.98
UTG: $13.77
Hero (MP): $20.43
CO: $20.00
CO posts a big blind ($0.20)
Pre Flop: ($0.50) Hero is MP with J A 6 Q
UTG calls $0.20, Hero raises to $0.80, CO calls $0.60, 1 fold, SB calls $0.70, 1 fold, UTG calls $0.60
Flop: ($3.40) 9 5 6 (4 players)
SB checks, UTG checks, Hero bets $2.40, CO calls $2.40, SB folds, UTG folds
Turn: ($8.20) K (2 players)
Hero checks, CO bets $3.20, Hero calls $3.20
River: ($14.60) 4 (2 players)
Hero checks, CO bets $10.60, Hero ????
Preflop štanadrd
Flop cbet lebo okrem Ahi FD, 78 abo setov mi tu toho veľa necallne pričom mám stále redraw a všetko lepšie sa ozve. Ten cbet dávam ak mám aspoň inteligentný redraw a normálnych (reg, CS, NIT..) súperov... Reg si povie sakra cbet do 4och, CS a NIT ma bez 78 alebo 99, 66,55 či 2P + nuts FD neraisnú, takže pôjde reevaluate turn.
Turn neprichádza zlý a išiel som check/call lebo toto bude betovať aj ako bluff ale zase call vo 4way pote čiže niečo tam asi bude + jeho bet je sakra malinký.
River prišla divná karta, normálne nedávam hráčom kredit ale teraz som mal pocit že má str8 flush (= bol som na turne lepší) a aj jeho bet bol taký statne veľký takže oplatí sa mi callovať??? River agresion ma 9 a bet frequency skoro 50% takže call s 5th nuts?
IPoker Network $20.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 786897
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: $10.26
SB: $15.00
BB: $19.98
UTG: $13.77
Hero (MP): $20.43
CO: $20.00
CO posts a big blind ($0.20)
Pre Flop: ($0.50) Hero is MP with J A 6 Q
UTG calls $0.20, Hero raises to $0.80, CO calls $0.60, 1 fold, SB calls $0.70, 1 fold, UTG calls $0.60
Flop: ($3.40) 9 5 6 (4 players)
SB checks, UTG checks, Hero bets $2.40, CO calls $2.40, SB folds, UTG folds
Turn: ($8.20) K (2 players)
Hero checks, CO bets $3.20, Hero calls $3.20
River: ($14.60) 4 (2 players)
Hero checks, CO bets $10.60, Hero ????
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: [CG] PLO20 river decision
nerozumiem preco check/callujes turn - napisal si ze jeho calling range na flope je pomerne silna cize vela bluffov na turne mat nebude a obaval by som sa ze veci ako straight/sety ktore neraisol na flope bude checkovat behind, cize check/call podla mna stracas value, mam pocit ze bet je daleko lepsi
co sa tyka riveru tak 78s a AXs urcite mat moze a urcite ich bude betovat. Tvoja handa nevyzera ako flush ale ako flopnuty set/2pair - je otazka ci dokaze vyuzit tuto info a bude valuebetovat nieco ako 99/straight/nizky flush + kolko comb 99/flopnutych straight bude hrat takto a neraisne ich na flope - od vacsiny hracov by som tu neocakaval valuebet s horsim nez A-high flushom
dalsia otazka je ci moze takto bluffovat a tato otazka ma dve casti
a. bluffuje takto 2 streets alebo by vzdal po turne a river checkol? tvoja handa vyzera ako flopnuty set alebo 2pair cize bluff by tam mohol byt ok ale neviem ci jednak handreaduje a po druhe ci ma gule na to
b. ma vobec s cim bluffovat ked jeho flop calling range su vacsinou pomerne silne made handy ako si sam napisal? Myslis ze zmeni bottom set na bluff aby vyfoldoval top set alebo flopnutu straight?
cize mne to pripada ako fold
co sa tyka riveru tak 78s a AXs urcite mat moze a urcite ich bude betovat. Tvoja handa nevyzera ako flush ale ako flopnuty set/2pair - je otazka ci dokaze vyuzit tuto info a bude valuebetovat nieco ako 99/straight/nizky flush + kolko comb 99/flopnutych straight bude hrat takto a neraisne ich na flope - od vacsiny hracov by som tu neocakaval valuebet s horsim nez A-high flushom
a. bluffuje takto 2 streets alebo by vzdal po turne a river checkol? tvoja handa vyzera ako flopnuty set alebo 2pair cize bluff by tam mohol byt ok ale neviem ci jednak handreaduje a po druhe ci ma gule na to
b. ma vobec s cim bluffovat ked jeho flop calling range su vacsinou pomerne silne made handy ako si sam napisal? Myslis ze zmeni bottom set na bluff aby vyfoldoval top set alebo flopnutu straight?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:....
a. bluffuje takto 2 streets alebo by vzdal turn? tvoja handa vyzera ako flopnuty set alebo 2pair cize bluff by tam mohol byt ok ale neviem ci jednak handreaduje a po druhe ci ma gule na to
Ja by som len dodal ze reg vs reg (ano aj ked jeho cisla nato nevyzeraju vela aj dobrych hracov hrava nity preflop) sa robia divy. Nemam nanho ziadne poznamky ani nic, ci ma gule na velky bluf alebo ci betuje Thi flushe. Ono call 4way po preflop raiserovi je dost vselijaky, ak 2ja rhaci predomnou maju nizky C/R (obaja nec/r za 100 hand) tak sa da callovat s tym ze blufujem any flush any pair kartu. Asi som mal callnut a napisat si poznamku.
Alebo lepsie bet/fold turn...
- wizdo
neodporujes si trochu?
podla mna vzdy sa da najst zdovodnenie cohokolvek, otazka je len nakolko dava to zdovodnenie zmysel a nakolko je vykonstruovane aby ospravedlnovalo play ktoru chces spravit, napriklad v tomto pripade call na riveri
myslim ze sa zhodneme ze ak bude hrac chciet floatovat uplny air s tym ze bude bluffovat flush karty tak je ovela vacsia sanca na taketo nieco ked je pot HU nez ked su za nim dalsi 2ja hraci ktori sa maju este vyjadrovat a zaroven je dobre mat read ze tento hrac take nieco robi (nemal by byt problemlebo ak bude floatovat v tomto spote tak musi floatovat skoro stale) a nejednat na zaklade toho ze "sa to da"
ale suhlasim ze bet turn je tu ovela lepsi napad
co by si robil ak by len dorovnal turn? mne sa paci shove river - som moc off?
Flop cbet lebo okrem Ahi FD, 78 abo setov mi tu toho veľa necallne pričom mám stále redraw a všetko lepšie sa ozve. Ten cbet dávam ak mám aspoň inteligentný redraw a normálnych (reg, CS, NIT..) súperov... Reg si povie sakra cbet do 4och
sa da callovat s tym ze blufujem any flush any pair kartu
podla mna vzdy sa da najst zdovodnenie cohokolvek, otazka je len nakolko dava to zdovodnenie zmysel a nakolko je vykonstruovane aby ospravedlnovalo play ktoru chces spravit, napriklad v tomto pripade call na riveri
myslim ze sa zhodneme ze ak bude hrac chciet floatovat uplny air s tym ze bude bluffovat flush karty tak je ovela vacsia sanca na taketo nieco ked je pot HU nez ked su za nim dalsi 2ja hraci ktori sa maju este vyjadrovat a zaroven je dobre mat read ze tento hrac take nieco robi (nemal by byt problemlebo ak bude floatovat v tomto spote tak musi floatovat skoro stale) a nejednat na zaklade toho ze "sa to da"
-
yegon napísal:neodporujes si trochu?Flop cbet lebo okrem Ahi FD, 78 abo setov mi tu toho veľa necallne pričom mám stále redraw a všetko lepšie sa ozve. Ten cbet dávam ak mám aspoň inteligentný redraw a normálnych (reg, CS, NIT..) súperov... Reg si povie sakra cbet do 4ochsa da callovat s tym ze blufujem any flush any pair kartu
ak by dorovnal tak idem check/call river.
Shownut je fajn lebo ta callne asi aj mensi flush, len ide o to ze tym padom to je 3barell a neviem ci to nebude vyzerat moc silno.
EDIT: s tou rpvou castou suhlasim, floatovat uplny air nebude 4way mna len miatla ta obrovska agresivita co mal, jak na flope tak turne nehovoriac o rivery (betovat 50% riverov je celkom dost) ja mam tak polovicu a mozno aj menej...preto som bol nakloneny callu...
- wizdo
wizdo napísal:ak by dorovnal tak idem check/call river.
Shownut je fajn lebo ta callne asi aj mensi flush, len ide o to ze tym padom to je 3barell a neviem ci to nebude vyzerat moc silno.
no ale nebojis sa ze straight/set checkne behind a sem tam by mohol dorovnat ak betnes? Pride mi to ako jasny bet na riveri lebo bluffovat nema s cim a je mozne ze checkne behind ruky ktore bijeme a ktore by dorovnali nas bet. Je fakt ze to vyzera silno ale naozaj nevidim nic co by sme checkom ziskali - nepredpokladam ze betne straight ktoru by foldol ak by se betli my.
wizdo napísal:EDIT: s tou rpvou castou suhlasim, floatovat uplny air nebude 4way mna len miatla ta obrovska agresivita co mal, jak na flope tak turne nehovoriac o rivery (betovat 50% riverov je celkom dost) ja mam tak polovicu a mozno aj menej...preto som bol nakloneny callu...
kolko si mal nanho ruk? lebo river aggression saukaze tak po 3-4k handach, to ze al 50% mohlo znamenat ze betol 2x zo 4-och a to mohol mat kludne nuts
-
yegon napísal:wizdo napísal:ak by dorovnal tak idem check/call river.
no ale nebojis sa ze straight/set checkne behind a sem tam by mohol dorovnat ak betnes? Pride mi to ako jasny bet na riveri lebo bluffovat nema s cim a je mozne ze checkne behind ruky ktore bijeme a ktore by dorovnali nas bet. Je fakt ze to vyzera silno ale naozaj nevidim nic co by sme checkom ziskali - nepredpokladam ze betne straight ktoru by foldol ak by se betli my.wizdo napísal:EDIT: s tou rpvou castou suhlasim, floatovat uplny air nebude 4way mna len miatla ta obrovska agresivita co mal, jak na flope tak turne nehovoriac o rivery (betovat 50% riverov je celkom dost) ja mam tak polovicu a mozno aj menej...preto som bol nakloneny callu...
kolko si mal nanho ruk? lebo river aggression saukaze tak po 3-4k handach, to ze al 50% mohlo znamenat ze betol 2x zo 4-och a to mohol mat kludne nuts
Jo s tym betom to je pravda, som NIT...
A s tou river agresion bolo to 58 hands cisto na rivery a mal som nanho 300+ hands. Ja staty tipu do 30 hands neberem ako pouzitelne
- wizdo
pockaj on sa v 300 odochratych handach dostal 58x na river? wf??? to b musel byt uber calling stationb - to si mal betovat turn river aj 6th a 7th street
-
No kukol som sa a ten chlapik betoval 37 riverov z 282 hands( 58 turnov betol a 46% riverov betol) cize videl river tak v 80tich handach.
Sorry za zavadzanie
No ale pridam ze ma celkovu agresivitu 5 a jednotlivo 4,5 a 9. Ma celkom velky check/raise na turne. Ale ma 75% riverfoldov cize z 80 hands betol 37 riverov a z toho 17 abo viac dodatocne zahodil...
Sorry za zavadzanie
No ale pridam ze ma celkovu agresivitu 5 a jednotlivo 4,5 a 9. Ma celkom velky check/raise na turne. Ale ma 75% riverfoldov cize z 80 hands betol 37 riverov a z toho 17 abo viac dodatocne zahodil...
- wizdo
pockaj pockaj to musis mat nejako pomylene, mas na neho 282 hands a ma VPIP 33% cize celkovo hral 93 ruk, nechces mi snad tvrdit ze skoro so vsetkymi videl rver ????
ja by som skor ohadoval ze videl tak 8-10 riverov (aj to je mozno vela)
aggression factory za 282 ruk maju nulovu vypovednu hodnotu a street by street aggression este mensiu
ja by som skor ohadoval ze videl tak 8-10 riverov (aj to je mozno vela)
aggression factory za 282 ruk maju nulovu vypovednu hodnotu a street by street aggression este mensiu
-
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.