Prima Network $200.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 787913
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
cantona2243 (UTG): $240.40
deaderboy (MP): $200.00
sparta321 (CO): $200.00 20/16/3,8 - fold to 3b=71%
Hero (BTN): $399.00
teodore (SB): $227.00
DazSpur (BB): $342.10 26/11/0,7
Pre Flop: ($3.00) Hero is BTN with Q
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
2 folds, sparta321 raises to $6, Hero calls $6, 2 folds
callujem lebo proti open raiserovi mam poziciu, ma vysoky fold to 3bet takze ockavam ze proti 3betu bude hrat 4b/fold. V blindoch mam pasivnych hracov SB 3betuje 5% a BB je semi fish a nemam nic proti tomu ked sa zapoji do hry
Flop: ($15.00) 6
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
sparta321 bets $10.00, Hero calls $10
s TPGK mam na vyber medzi raisom a callom - ak by som mal draw tak asi skor floatujem kedze mam poziciu a neocakavam, ze na takomto boarde bude super casto double barrellovat - takze TP chcem hrat rovnako aby moja calling range nebola len draws alebo druhy par a horsie
Turn: ($35.00) J
sparta321 checks, Hero checks
ako som napisal uz k flopu, necakam ze tu bude super casto bluffovat (iba FD/SD a pravdu povediac pri tom turne asi ani tie), na druhej strane nemyslim ze s niecim ako 88 mi dorovna bet - rozhodol som sa zahrat to tricky
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
River: ($35.00) 6
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
sparta321 bets $44.00, Hero folds
nemyslim ze tymto sposobom bude casto bluffovat, cize jeho handu odhadujem na nieco co sa pokusalo o check/raise na turne a teraz dohana stratenu value - vacsinou Jx alebo KJ. Na to aby som mohol dorovnat potrebujem aby takto hral KT alebo vela bluffoval a ani jedna z tych veci mi neprijde ako pravdepodobna - bluffy by som skor cakal s normalnejsim sizingom (okolo pol potu) lebo super chce vyfoldovat missnute draws s ktorymi som si zobral freecard na turne alebo nieco ako 88