matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod dzejkej 07 Júl 2010 22:49

matiapag napísal:hh dakujem :) To sa dakde zobrazi ze mam narodky, ci datum narodenia ci kieho dasa? :D

Na hlavnej stranke fora sa pozri uplne dole. Ak niekto zadal datum narodenia a ma v ten den narodeniny, tak sa tam objavi informacna cast s jeho menom a vekom :).
Prílohy
narodeniny.jpg
narodeniny.jpg (2.96 ) Zobrazená 3273 krát
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 07 Júl 2010 22:54

okej, dobre vediet do buducnosti :) Este raz dakujem, idem teda skusit, ci sa mi pri tejto prilezitosti bude dnes este darit na P****Stars :)

edit: tak som skoncil dnes na 65,20$... Na zaver som si dal jeden SnG 0,25+0 -> 45 players, ale skoncil som 30., ked moja postupka nestacila na royal flush :P Idem este pozriet nejake videjko na pokerstrategy a sleep :) GN!
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 08 Júl 2010 13:41

po nieco vyse 300 handoch mam teraz 70,92$, co je skoro 1B1/100 handov! Chodili mi super karty, ale uz som sa zacinal obavat, ze moje raise prestanu byt respektovane... Hral som asi 28% handov, ale obrovsku cast som raisoval a kedze som aj vela cbetoval, zacinal som mat podla mna velmi loose image... V kazdom pripade som si dobre spoznamkoval par hracov, vacsinou super fishky, co mi dorovnaju hocijaky raise PF a potom zhodia pri hocijakom bete na flope :)

Mam otazku - existuje vobec cisto teoreticky nejaka situacia, ked by som PF callol nieco s A-A??? Lebo jedneho chlapika som 5-betol na AI, ked sa ma potom aj otvorene spytal, ci ich mam a svoj hand zahodil... Nemyslim, ze by zahodil K-K, skor mozno A-Ks alebo Q-Q... Len sa chcem opytat, ci by nebolo vyhodnejsie dorovnat jeho 4-bet a potom to pushnu na flope (pot by bol po mojom calle 1,40$ a obom nam zostavalo cca 1,60$). V skutocnosti by som ja v takejto situacii nikdy iba nedorovnal, aj ked zlozil, tak som bol rad, lebo som vyhral vyse 1$ pot a nemusel som celit ziadnym outom ani drawom, ktore by mohol chytit :) Len sa chcem spytat, ci nahodou niekto z vas, skusenejsich hracov, nezazil situaciu, ked PF iba dorovnaval A-A :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod popoBA 08 Júl 2010 13:57

trapovanie s AA je uplne normalna a standartna vec
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod mr_kaktus 08 Júl 2010 14:10

imo pokial niekto 4betne tak velmi necakam ze sa chysta folodvat na push a happy mu to tam nasypem. da sa flatnut aj 4bet - minule to JK pisal aj v emjaykovom blogu ale ked uz chces trapovat tak skor by som s AA calloval 3bet v pozicii a snazil sa dostat stacky dnu na flope alebo na turne. anyway na NL2 by som sa s trapovanim AA vazne nejak netrapil a pekne ho 4betoval a 5bet pushoval. nepotrebujes vymyslat na ludi nejaky fancy moves ked zaplatia so vsetkym. to ze ti 4betor foldne na 5bet push je imo minimalna pravdepodobnost :) :gl:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 08 Júl 2010 14:46

No to callovanie 4betu - to som spomenul, ze vo vynimocnej situacii sa to da, pretoze kaktus pisal ako keby to bolo zakazane :-D. Na 4bet na uNL mozes veselo 5bet pushovat :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 08 Júl 2010 14:50

no ja nebudem radsej nic vymyslat a ked mozem pushnut tak pushnem :) Ale aspon budem vediet do buducnosti, ak nahodou budem mat read na niekoho ze mi to urcite zhodi PF, tak sa nebudem bat slowplayovat, ked to nie je az taka zla moznost ako vravite ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 10 Júl 2010 12:19

tak som opat tu :) Vcera som si dal prestavku od pokru, nebol som doma, tak som sa do toho vecer uz nechcel pustat a radsej som si kukol film :) Dnes som si to teraz po obede zapol a veruze sa mi moc nedarilo :( Za 625 handov som nakoniec v minuse 1,25 BI, co je celkom dobre, lebo som uz bol aj -2,5 :) Naozaj mi nic nechodilo a ked som sa uz dockal konecne monster handov, tak mi to vsetci skladali :) Je ale zaujimave ze po tom, ako som zacal studovat pokerstrategy a este viac sa tomu venovat, tak tilt nema na mna az taky velky vplyv, ako pred tym... Viem, ze na tomto limite dokazem prehrat superov a viem aj, ze dni ako tento urcite este pridu... Proste sa snazim prehrat co najmenej, ked sa mi nedari, a vytazit co najviac z dobrych handov... V minulosti, po niekolkych mensich beatoch som mal tendenciu investovat do potu menej penazi, a tym som sa okradal o vyhry a v pripade bluffov som tiez menej uspesny, ked sa mi nedarilo vyhnat supera z potu :) Som naozaj rad, ze dnes to az taky vplyv na mna nema, iba raz som naozaj zahresil, ked som mal QQ proti 77 PF AI, na flope som trafil set a superovi prisila na river flush :) Ale aj to sa stava, no kedze zijem vo svete pravdepodobnosti, tak ma dost nahneva, ked viem, ze aka asi bola pravdepodobnost, ze na river mu pride flush, ked mal 8 outov :)

edit: sranda :) Viem vypocitat pravdepodobnost, s akou mi pride potrebna karta, ale neviem odpocitat ani 2$ :D V skutocnosti som skoncil v minuse iba nieco cez 0.5 BI, cize to skutocne nie je az take zle :) Na to, ako zle sa mi darilo ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 11 Júl 2010 11:50

Mam za sebou dalsiu kratsiu session a k tomu, aby som sa po neuspesnom zaciatku (25 handov = -1,5BI) dostal do plusu, som potreboval dalsich 400 handov :) Nakoniec som skoncil so 70,96$ a teraz za chvilu idem pozerat F1 :) Neodohral som velmi zaujimave handy, raz som akurat na 4bet AI od tight supera zlozil Q-Q a neviem, ci to bolo mudre, no ani proti A-K som sa nechcel ocitnut, tak som ho radsej nechal :) Len som si vsimol, ze mal som asi 10x za ten cas A-A/K-K a z toho som sa asi 3x dostal iba na flop... Pritom som hral dost agresivny styl a raisoval som naozaj s mnozstvom handov, cize kludne mi mohli dorovnat aj toto... Mozno je to tym, ako si vyberam stoly... Mam ich totiz zoradene podla priemerneho banku a vyberam si tie s najnizsim... Nechcem sa totiz ocitnut na stole plnom maniakov, ktori kazdu druhu hru daju AI so 4-7s... Mozno by to bolo pre mna v konecnom dosledku vyhodne, ale radsej sa tu budem snazit porazat opatrne fishky :) Co si o tom myslite? Podla coho si vyberate stoly vy a myslite, ze na tomto limite je vyber stolov dolezity? :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod emjayko 11 Júl 2010 12:00

matiapag napísal:Mozno je to tym, ako si vyberam stoly... Mam ich totiz zoradene podla priemerneho banku a vyberam si tie s najnizsim... Nechcem sa totiz ocitnut na stole plnom maniakov, ktori kazdu druhu hru daju AI so 4-7s... Mozno by to bolo pre mna v konecnom dosledku vyhodne, ale radsej sa tu budem snazit porazat opatrne fishky :) Co si o tom myslite? Podla coho si vyberate stoly vy a myslite, ze na tomto limite je vyber stolov dolezity? :)

ja len dufam ze si robis srandu a vsetko co si napisal robis uplne naopak :D
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!