tak som opat tu
Vcera som si dal prestavku od pokru, nebol som doma, tak som sa do toho vecer uz nechcel pustat a radsej som si kukol film
Dnes som si to teraz po obede zapol a veruze sa mi moc nedarilo
Za 625 handov som nakoniec v minuse 1,25 BI, co je celkom dobre, lebo som uz bol aj -2,5
Naozaj mi nic nechodilo a ked som sa uz dockal konecne monster handov, tak mi to vsetci skladali
Je ale zaujimave ze po tom, ako som zacal studovat pokerstrategy a este viac sa tomu venovat, tak tilt nema na mna az taky velky vplyv, ako pred tym... Viem, ze na tomto limite dokazem prehrat superov a viem aj, ze dni ako tento urcite este pridu... Proste sa snazim prehrat co najmenej, ked sa mi nedari, a vytazit co najviac z dobrych handov... V minulosti, po niekolkych mensich beatoch som mal tendenciu investovat do potu menej penazi, a tym som sa okradal o vyhry a v pripade bluffov som tiez menej uspesny, ked sa mi nedarilo vyhnat supera z potu
Som naozaj rad, ze dnes to az taky vplyv na mna nema, iba raz som naozaj zahresil, ked som mal QQ proti 77 PF AI, na flope som trafil set a superovi prisila na river flush
Ale aj to sa stava, no kedze zijem vo svete pravdepodobnosti, tak ma dost nahneva, ked viem, ze aka asi bola pravdepodobnost, ze na river mu pride flush, ked mal 8 outov
edit: sranda
Viem vypocitat pravdepodobnost, s akou mi pride potrebna karta, ale neviem odpocitat ani 2$
V skutocnosti som skoncil v minuse iba nieco cez 0.5 BI, cize to skutocne nie je az take zle
Na to, ako zle sa mi darilo