WSOP 2010: Main Event odštartoval, Filip Nechanský postúpil
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: WSOP 2010: Main Event odštartoval, Filip Nechanský postúpil
vlade : Ide o to, ze ja si nedavam za ulohu robit pokrove spravodajstvo, co si pokerportal za ulohu evidentne dava.
Inak mozno by som mal zalozit diskusiu zo dna 1D na main evente postupili 2 Slovaci, nie jeden, ale asi by to bolo chvalenkarstvo takze nic. No nic toto je moj posledny prispevok, budem sa venovat radsej hraniu.
Inak mozno by som mal zalozit diskusiu zo dna 1D na main evente postupili 2 Slovaci, nie jeden, ale asi by to bolo chvalenkarstvo takze nic. No nic toto je moj posledny prispevok, budem sa venovat radsej hraniu.
- Arakas
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/19 krát
Arakas napísal:vlade : Ide o to, ze ja si nedavam za ulohu robit pokrove spravodajstvo, co si pokerportal za ulohu evidentne dava.
No co na to povedat, informacie v clanku su z oficialnych vysledkov, samozrejme ked maju v tych vysledkoch chybu tak ja sa to nemam ako dozvediet, predsa neni mozne sa pytat kazdeho z 1700 postupujucich ci neni nahodou Slovak
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Tkze out v druhom leveli.............start stack 27325
so stackom 14700 MP raise 1500 s Ks9s, call BB, flop AsKc5s, BB check, ja bet 2300, BB reraise 5000 ja push za 13200 on call turn river blank, mal Ad5h
bol som total carddead a na stole stale akcia, tekze ani pozicia nic neriesila, raz 99 a to fold na 7high flope.....to bola najlepsia ruka dna.............tak o rok znova
so stackom 14700 MP raise 1500 s Ks9s, call BB, flop AsKc5s, BB check, ja bet 2300, BB reraise 5000 ja push za 13200 on call turn river blank, mal Ad5h
bol som total carddead a na stole stale akcia, tekze ani pozicia nic neriesila, raz 99 a to fold na 7high flope.....to bola najlepsia ruka dna.............tak o rok znova
- eMKey
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 26 krát/5 krát
vlade napísal:Arakas napísal:vlade : Ide o to, ze ja si nedavam za ulohu robit pokrove spravodajstvo, co si pokerportal za ulohu evidentne dava.
No co na to povedat, informacie v clanku su z oficialnych vysledkov, samozrejme ked maju v tych vysledkoch chybu tak ja sa to nemam ako dozvediet, predsa neni mozne sa pytat kazdeho z 1700 postupujucich ci neni nahodou Slovak
lol myslis ze tie spravy tu iekto aj cita?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
eMKey napísal:Tkze out v druhom leveli.............start stack 27325
skoda, ze ti to nechodilo jak proti mne v Pardubkach
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
yegon napísal:lol myslis ze tie spravy tu iekto aj cita?
Nemyslim, vidim ze cita
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.