Full Tilt Poker $0.05/$0.10 Limit Razz $0.01 Ante - 7 players - View hand 797938
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
3rd Street: (1.4 SB)
swafjto: xx xx 5 ____swafjto 3-bets____swafjto calls
hemlock85: xx xx K ____hemlock85 brings in for $0.02____hemlock85 folds
duona: xx xx 2 ____duona folds
alfielipstic: xx xx 6 ____alfielipstic folds
Goffredi: xx xx 6 ____Goffredi folds
Dempers: xx xx 7 ____Dempers completes____Dempers caps!
Hero: 2 7 A ___Hero raises___Hero calls
Dempersov complete nebude cisty blind steal lebo ma za sebou 2 nizke door cards, cize ocakavam ze ma nejaku 7-ku, mozno rough ako 267/257.
Mam najlepsiu moznu 7-ku a aj ked mam dead outy 6,6,5 tak moja equity by mala byt dobra a vyrazne pod 50% by som sa nemal dostat ani v najhorsom pripade preto raisujem. Pozeral som na propokertools a proti 567 mam 49% equity, proti vsetkemu ostatnemu som favorit a nemylsim ze hraci na tomto limite tak venuju pozornost dead kartam (ktore z tejto handy v tomto pripade robia favorita) takze by som cakal ze na raise bude len callovat a nie to hrotit do capu.
Reraise od swaftjo naznacuje ze som pozadu, nemyslim ze by reraisoval 6-5-ku i ked mozne to je kvoli 2 dead 6tkam ktore by ho tym padom nemohli sparovat a ani by mu nechybali ako outy. Vacsinou ale asi bude mat wheel draws ako A25/A35 a podobne. 2-ka v jeho ruke je menej pravdepodobna lebo su 2 dead. Dampersov cap so 7kou vonku v tejto situacii je nepochopitelny a naznacuje ze asi to bude fish ktora nevie kde je sever (nieco ako ja)
4th Street: (13.8 SB) (3 players)
swafjto: xx xx 5 3 ____swafjto bets____swafjto 3-bets____swafjto calls
Dempers: xx xx 7 J ____Dempers calls____Dempers caps!
Hero: 2 7 A 9 ___Hero raises___Hero calls
Swafjto triafa dobre a pochopitelne betuje, netusim ci by checkoval ak by ho 3 parovala a to ze ho paruje je pomerne slusna sanca . Tu som sa scestne rozhodol raisnut lebo som si myslel ze mam slusnu equity proti swafjtovi a nebolo by od veci dostat viac chipov od Dempersa, ktory nepredpokladam ze nieco foldne. Je to ale blbost – len som sa nechal zviest tym co som o podobnych situaciach cital ale to by som potreboval trafit asi 6-ku lebo jednak s 9-kou nie som o moc vpredu proti Dempersovi a ak swafjto nesparoval 3ku tak som hodne pozadu za nim a sypat peniaze do potu sa mi oplati ak mam okolo 30% equity, tu mi vychadza ze mam okolo 20% cize mal to byt len call
5th Street: (12.9 BB) (3 players)
swafjto: xx xx 5 3 3 ____swafjto raises____swafjto caps!
Dempers: xx xx 7 J J ____Dempers calls____Dempers calls
Hero: 2 7 A 9 6 ___Hero bets___Hero 3-bets___Hero calls
Bet na 5-th street je povinny, mam najlepsiu handu a ak aj ma swafjto wheeldraw tak nie je proti mne favorit, prinajhorsom mame rovnaku equity aj to by musel mat A2533 ktore je malo pravdepodobne kvoli tomu ze A,2,2 je uz vonku – takze buetujem for value + moznost ze Dempers da nejake dead Money do potu co sa aj stalo
6th Street: (24.9 BB) (3 players)
swafjto: xx xx 5 3 3 2 ____swafjto raises
Dempers: xx xx 7 J J 5 ____Dempers folds
Hero: 2 7 A 9 6 4 ___Hero bets___Hero calls
Toto je zverina lebo ako som uz napisal predtym je velmi nepravdepodobne ze by swafjto mal 2ku in the hole a kedze na predchadzajucej street sa mu sparovala trojka a on aj tak raisoval tak predpokladam ze jeho range bol A4533/A2533/24533 cize teraz s tretou dead 2kou je este menej pravdepodobne ze sparoval a je slusna sanca ze prave spravil Wheel.
Tu som nemal betovat ale len callovat pre pripad ze predsa len tu dvojku sparoval a rovnako asi sa nevyhnem callu na 7th street llebo pot je obrovsky a budem dostavat odds 25 ku 1
7th Street: (28.9 BB) (2 players)
swafjto: xx xx 5 3 3 2 xx____swafjto bets
Hero: 2 7 A 9 6 4 A ___Hero checks___Hero calls
meh
[CG] RAZZ - yegon's fuck-ups vol. 1
Počet príspevkov: 1 • Stránka 1 z 1
Počet príspevkov: 1 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.