[CG] NL100 - stratený v pote
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [CG] NL100 - stratený v pote
1k rúk = dedičstvo od Maydaya
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
yegon napísal:inak to CG to je aka somarina, ani neviem kedy sa to vmyslelo, ved smevzdy davali NL100 - handa, hadam jejasne z NL100 je CG, neviem aky turnaj alebo sngcko by si kto pod tym dokazal predstavit
V 7castlovom blogu sa vymyslalo rozoberat SNG ruky jednotlivo a nejak to rozumne rozonavat. Ty si navrhol pri SNG temach pisat "SNG:", ja som to prekopal na "[MTT]", "[SNG], "[CG]" prefixy, nech to ma vsetko podobnu strukturu. Takze Ti dakujem za inspiraciu a aj ked sa Ti to nepaci, tak sa skus premoct a dodrzovat to, snad Ti napisanie styroch znakov vela Tvojho vzacneho casu neminie.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
a vyeditujes mi aj ti razz handy na [CG] RAZZ ?
ja som navrhoval piat do subjectu hr o aku ide
NL200 a PLO25 su dostatocna definicia
rovnako ako SNG alebo STT a MTT imo ale to je jedno ma len pocit ze pisat CG NL50 je duplicitn informaca ale ty si sef
ja som navrhoval piat do subjectu hr o aku ide
NL200 a PLO25 su dostatocna definicia
rovnako ako SNG alebo STT a MTT imo ale to je jedno ma len pocit ze pisat CG NL50 je duplicitn informaca ale ty si sef
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
TuKE: Ake nicky maju tamti hraci? Ak mas na nich tolko ruk, tak to budu regovia a aspon sa mozem pozriet, ci na nich nemam nejake ready ja - pre buducnost .
Co by som ja pre Teba neurobil ... .
Ja by som navrhoval, ci ide o CG/MTT/SNG, typ hry a stakes. Teoreticky predsa mozes napisat aj SNG NL2, kde $2 je buy-in a aj ked to nie je zauzivane, tak to nie je chybne . No som si povedal, ze uspech bude, ked zacneme pouzivat aspon tie strucnejsie prefixy na zaciatok.
yegon napísal:a vyeditujes mi aj ti razz handy na [CG] RAZZ ?
Co by som ja pre Teba neurobil ... .
yegon napísal:ja som navrhoval piat do subjectu hr o aku ide
Ja by som navrhoval, ci ide o CG/MTT/SNG, typ hry a stakes. Teoreticky predsa mozes napisat aj SNG NL2, kde $2 je buy-in a aj ked to nie je zauzivane, tak to nie je chybne . No som si povedal, ze uspech bude, ked zacneme pouzivat aspon tie strucnejsie prefixy na zaciatok.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:TuKE: Ake nicky maju tamti hraci?
Nelzon a TuKE
Celé som to dal bez nickov, pretože ma zaujímalo, aký range repuje táto línia.
Ak teda chceš, tak vzhľadom na poznámky, čo máš k nám obom, by si mohol napísať range, ktorý pri tejto podľa línii podľa teba repuje nelzon a aký range repujem ja touto líniou?
Teda bavíme sa o tom, že by sme toto spáchali z BB.
Trochu nemotorne sa vyjadrujem, ale dúfam, že sa chápeme
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.