CD Poker
Re: O turnaji
zatial je to nastavene na jeden den, ale moze sa to este zmenit, mozno by nebolo odveci presunut freerolly, co myslite?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Vsak to je dobre pro Tebe ne? Budes moci hrat v jeden cas oba turnaje a neztracet dva vecery, pokud bys chtel hrat obe serie :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ja bych to hral spolecne, hral bych oba, a kde budu lepsi, tam budu hrat finale ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Bonus
pri registracii, pozri tu CD poker navod, tam je to ako krok 5, je tam aj obrazok
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Dík za radu
Bohužel trochu pozdě. Stéjně jsem se už registroval před delší dobou kvůli freerollům. Bohužel mě nenapadlo něco řešit kvůli bonusům, protože jsem si myslel, že tam žádné nevložím. Bohužel jsem už vložil a ted zjištuji, že zbytečně a navíc jsem 100 dolarů dokázal prohrát během hodiny. Hrozné hry jak herna nechtěla at vyhraju. Skoro o každém hráči s kým jsem hrál bych řekl, že ví co jak chodí přesně karty. Tam už se radši ani neukážu a zůstanu věrný B**n, i když tam nejsou skoro žádné bonusy.
- Snowites
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Deposit
kdyz uz funguje MB, tak se zase v lobby nezobrazi turnaje :-|| pry "no results found" :-! :-! :-!
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.