[CG] NL200 TPTK vs Thinkin' reg

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] NL200 TPTK vs Thinkin' reg

Odoslaťod tucniak 16 Júl 2010 08:54

Tak, mam tu jednu 'zaujimavejsiu ruku zo vcera'
super je 22/18 , RCB 16, fold cbet 33 (dost floaty by som povedal), mensi fcbet aj na druhy barrel, pomerne agresivny najma v pozicii.
V modrej su in-game thoughts, v zelenej review ideas :) . enjoy Thx to Dzejkej za jeho thoughts :)
3bet za 3.7k ruk cez 8.5 takze z jeho range sa daju vylucit nejake uplne trharsh handy, ktore by zrejme foldoval/3betoval pre flop nakoko je na BTN. Moze mat dost konektorov vzhladom na rybu na SB, ked sa nad tym teraz zamyslam nejake AT vs UTG raise tam mozno ani az tak casto nema, jedine soothed.

Pacific $200.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 804902
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $206.25
SB: $82.75
BB: $298.13
Hero (UTG): $246.20
CO: $194.55

Pre Flop: ($3.00) Hero is UTG with KObrázok AObrázok
Hero raises to $8, 1 fold, BTN calls $8, 2 folds

standardny open, radsej by som aj zakaznika na SB ale co uz:)

Flop: ($19.00) 3Obrázok TObrázok AObrázok (2 players)
Hero bets $14.00, BTN raises to $44, Hero calls $30

Triafam TPTK a cbetujem-vzhladom na koordinovany board a moje standardy to mohlo byt aj trosku viac, 16 alebo tak. Super ma raisuje, nakolko ma relativne vysoky rcb, davam mu aj nejake bluffy typu pure air kde ma chce vytlacit na koordinovanom boarde. Kedze na shove sa zrejme dostanem do ai len so setmi, 2 pair a kombodraw-nevidim rozumne horsiu ruku, rozhodujem sa OOP c-callovat s planom cek/shovnut any non flush turn.

handu som po session analyzoval a prisiel som zhruba na tieto veci:

Call OOP flop relativne sucks, nakolko ak sa pozrieme pozornejsie na jeho range, nakolko A z farby je na stole, jedina rozumna draw je zrejme KQs, nejake naked fdraws by na takomto boarde zrejme nehral tak rychlo. AQ, ktore v tom momente porazam by zrejme tiez nehral tak fast nakolko nemoze ocakavat velmi stackoff s horsim.
Na flope mu teda zrejme mozeme korektne priradit range TT/33/AA/AT/KQs + nejaky pure air a nejake bluffy s naked fdraw atd. AA a AT su menej pravdepobne kombinacie(nakolko A mam ja a A je na stole, ale treba ich zahrnut) Vidime, ze majorita tejto range nas crushuje.

Turn: ($107.00) AObrázok (2 players)
Hero checks, BTN bets $65.00, Hero raises to $194.20, BTN calls $89.25 all in

Triafam trips, hovorim si, ze to je prenho super bluff karta, aby pokracoval so svojou draw, vsetko ide podla planu a c/shovujem. Tesim sa z hrozneho outlevelu :)

Tu je dalsi problem, povodny plan bol callnut OOP a nechat supera bluffnut turn a stabnut velky pot. Problem vsak je, ze super vie, ze ja nemam nejak weak-tight tendencie a teda zrejme mojmu callu OOP bude davat kredit a nepokusal by sa bluffovat. Realne je A dost diskutabilna karta (z pohladu oboch hracov, teda ci pomaha alebo nepomaha nasim range), ak checknem prenho to moze byt signal, ze A skor nemam(nakolko dalsie A na borde znizuje tuto pravdepodobnost), cize by mohol pokracovat aj v betovani draws/airu.
Ako som vsak uz pisal, calloval som OOP takze moja range z jeho pohladu bude naklonena skor k strong Ax (nakolko so setmi by som zrejme uz shovoval flop, takze som to vlastne dost face-upol).
Z toho zrejme vyplyva, ze A je uplne najhorsia karta na check/shove, super zrejme dalej betuje svoje FH a checkuje behind svoje pripadne flushdraws.

River: ($415.50) 4Obrázok (2 players - 1 is all in)

welcome to outlevel land, congrats, u've done it to yourself. What went wrong?

tu len ostava sa zamysliet, co s takymi rukami, c-c flop moze byt zrejme dost explooitovatelny ak super pochopi moje linie+ flush turny su pre nas tiez zle. Pointa celeho tohto by mala byt asi taka ze vs thinkin reg toto zrejme nie je dobry stackoff point.
Final Pot: $415.50
BTN shows 3s 3c
Hero shows Kc Ac
BTN wins $411.50
Hero wins $0.00
(Rake: $4.00)

na tejto ruke je pomerne vidiet dost siroky rozdiel zmyslania pocas ruky a po ruke, zial bohu :) ..
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Re: [CG] NL200 TPTK vs Thinkin' reg

Odoslaťod ferkan 16 Júl 2010 09:14

bet/call na flope je urcite najlepsia moznost. Check/shove non flush turn by bol fajn keby mohol mat nuts FD... inak by som checkfoldoval turn kedze dalej by bluffoval iba nejaky hypermaniak. Po tom A na turne to je fakt tazke zlozit, aj ked v podstate nic nemeni az nato ze uz mozes suckoutnut flopnute sety :D
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 16 Júl 2010 09:31

Nehrat z rozmyslacujimi regmi? Ci takto vysoko sa to uz neda?
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Horsey7 16 Júl 2010 10:24

___Mortylen___ napísal:Nehrat z rozmyslacujimi regmi? Ci takto vysoko sa to uz neda?

Morty sry ale toto bol joke dna :)

k ruke - dost dolezita history, ready a ako nas vnima dotycny reg..videli sme ho raisovat flop vs EP raisor predtym? ako barreluje v tychto pripadoch turn? vs non-spewtard type nebude zly ani fold flop, nakolko vs jeho celkovy range, tj. lepsie made hands, FD's a random air (ktory tak casto necakam vs UTG raisor) je nasa equity max 25-30% a c/c flop a c/f any turn sa mi nepaci
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod TuKE 16 Júl 2010 10:24

___Mortylen___ napísal:Nehrat z rozmyslacujimi regmi? Ci takto vysoko sa to uz neda?

Si myslíš, že budeš hrávať NL200 s 5timi fishkami?
Alebo plánuješ rozmýšľajúcim regom openfoldovať AK PF?
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod tucniak 16 Júl 2010 10:35

reg je nelzon zase raz:) , takze je schopny aj vymyslat ale asi trosku na inych boardoch, ja otvaram EP pomerne wide takze.,

mortylen to fakt neviem ci bol vtip alebo ako si to predstavujes..:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod nelz0n 16 Júl 2010 10:50

mortylen what ? :)

a kazdopadne v zasade proti tucniakovi raisujem len for value, on sa vzdy velmi rad outlevelne, ze ? :)

BTW: thinking reg .. i like it ;) (v reale som mal v tom momente povyskakovanych asi 10 stolov na dvoch monitoroch, snazil sa nejake vypnut a do toho mi este pride nejaky set)
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod TuKE 16 Júl 2010 10:57

:D
tieto vojny ľud vs. Nelzon začínajú byť veselé :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 16 Júl 2010 11:28

TuKE napísal:tieto vojny ľud vs. Nelzon začínajú byť veselé :)

Ja som na to vcera nasiel liek - staci mat set vs top 2 a da sa to obcas vyhrat :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!