Stakovanie/predaj %
Re: Stakovanie/predaj %
online ci live?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
kedze sa koli MS vo futbale nehraval ten 45.000 garantovany turnaj,tak pokracujem dalsou trojicou turnajov dnes,budem hrat na mybete pod nickom antonella87
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
GOOD LUCK
prave pozeram ze sa ti celkom pekne dari v tom 30usd turnaji
nedovolilo mi ti to napisat spravu do chatu , tak pisem tu ze ti fandim =D
prave pozeram ze sa ti celkom pekne dari v tom 30usd turnaji
nedovolilo mi ti to napisat spravu do chatu , tak pisem tu ze ti fandim =D
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Tak mensia rekapitulacia dnesnej session.
Je tu v Badene strasna burka takze bojujem nielen s fishkami,ale aj s oboma netmi ktore mi striedavo padaju.
20$ -nic moc mi nechodilo,az ked som mal 10 BB pushol som TT a dostal 2x call od AQ a AK,triple up,tesne pred bubble,dalsiu ruku som zasa v raise bez akcie,a tretiu dostavam AQo na late a aktivny hrac ma repushuje za cca 25 BB,myslim,ze mi to mohol dat aj s horsim esom,ukazuje vsak 99 a ja padam na par BB,kratko na to out 24/152
30 $-hralo len 44 hracov,lebo i-poker zrusil garanciu,koncim 5ty za 105.60 $,zaujimavostou bolo,ze hoci som mal najmensi stack,tak som bol na bubble dost aktivny a hraci sa vobec nebranili,dokonca ani BS,keby som mal stack tak ich poriesim raz-dva,pushol som Q8s do AJs za asi 9 BB,na flope osma,na turn eso
100 $-zatial sa nic moc nedeje,mam 30 BB ,som 68/142,hralo to 432 hracov,50 je ITM
Je tu v Badene strasna burka takze bojujem nielen s fishkami,ale aj s oboma netmi ktore mi striedavo padaju.
20$ -nic moc mi nechodilo,az ked som mal 10 BB pushol som TT a dostal 2x call od AQ a AK,triple up,tesne pred bubble,dalsiu ruku som zasa v raise bez akcie,a tretiu dostavam AQo na late a aktivny hrac ma repushuje za cca 25 BB,myslim,ze mi to mohol dat aj s horsim esom,ukazuje vsak 99 a ja padam na par BB,kratko na to out 24/152
30 $-hralo len 44 hracov,lebo i-poker zrusil garanciu,koncim 5ty za 105.60 $,zaujimavostou bolo,ze hoci som mal najmensi stack,tak som bol na bubble dost aktivny a hraci sa vobec nebranili,dokonca ani BS,keby som mal stack tak ich poriesim raz-dva,pushol som Q8s do AJs za asi 9 BB,na flope osma,na turn eso
100 $-zatial sa nic moc nedeje,mam 30 BB ,som 68/142,hralo to 432 hracov,50 je ITM
-
z tohto ma najviac zaujalo ze je u vas strasna burka.velka zavist
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
v 100 $ out s 88 vs AJ na 72 mieste
-
V prvy augustovy tyzden sa kona v montesine uz 4te pokracovanie legendarneho 100.000 euro garantovaneho turnaja.
Kedze bi je mierne mimo moj roll,rad by som predal cca 30-50 %.
Jedna sa o 120 e + 1 rebuy a 1 addon 100 cize spolu 320 euro,zobral by som hned na zaciatku rebuy ako to pri podobnych turnajoch robievam(navrhy pre a proti?).
Ak by sa mi nahodou nepodarilo prezit do addonu tak 100 euro vracat nebudem ale pouzijem ich na nejaky iny live ci online turnaj,ktory vcas oznamim.
Po poslednej skusenosti z podobneho turnaja si celkom verim,uroven hracov nebola nejako extra vysoka,aby som tam isiel s pocitom,ze proti vacsine hracov nemam ziadnu edge.
Inak vseobecne sa predpoklada,ze garancia bude vysoko prekrocena.
Po turnaji napisem nejaky ten reportik,a pripadne vyhry rozposlem do 3 dni od skoncenia turnaja.
1%= 3.20 euro alebo 4.10 $
stars:palo1973(zavadka nad hronom)
ftp:lubi11(austria)
mb:p.chalupka@yahoo.de
Kedze bi je mierne mimo moj roll,rad by som predal cca 30-50 %.
Jedna sa o 120 e + 1 rebuy a 1 addon 100 cize spolu 320 euro,zobral by som hned na zaciatku rebuy ako to pri podobnych turnajoch robievam(navrhy pre a proti?).
Ak by sa mi nahodou nepodarilo prezit do addonu tak 100 euro vracat nebudem ale pouzijem ich na nejaky iny live ci online turnaj,ktory vcas oznamim.
Po poslednej skusenosti z podobneho turnaja si celkom verim,uroven hracov nebola nejako extra vysoka,aby som tam isiel s pocitom,ze proti vacsine hracov nemam ziadnu edge.
Inak vseobecne sa predpoklada,ze garancia bude vysoko prekrocena.
Po turnaji napisem nejaky ten reportik,a pripadne vyhry rozposlem do 3 dni od skoncenia turnaja.
1%= 3.20 euro alebo 4.10 $
stars:palo1973(zavadka nad hronom)
ftp:lubi11(austria)
mb:p.chalupka@yahoo.de
-
k tomu rbuyu hned na zaciatku:
na zaciatku turnaja si dam rebuy ak - si viaceri hraci na stole daju hned rbuy (hlavne slabší hráči), taktiez si dam rebuy ak je stol bez gamblerov. Naopak rebuy si nedam ak vidim od pohladu ze na stole su gambleri, ktori si silou mocou chcu dat ten rebuy a kludne sa stacknu so strednym parom, OESD alebo FD lebo proste si chcu dat rebuy v každom pripade
na zaciatku turnaja si dam rebuy ak - si viaceri hraci na stole daju hned rbuy (hlavne slabší hráči), taktiez si dam rebuy ak je stol bez gamblerov. Naopak rebuy si nedam ak vidim od pohladu ze na stole su gambleri, ktori si silou mocou chcu dat ten rebuy a kludne sa stacknu so strednym parom, OESD alebo FD lebo proste si chcu dat rebuy v každom pripade
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
btw: na F****Tilt by sa ti nedali poslat peniaze ? keby ze chcem percenta !
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:btw: na F****Tilt by sa ti nedali poslat peniaze ? keby ze chcem percenta !
myslim ze ftp:lubi11(austria) je palov full till account
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.