Drobec37 napísal:začiatok bol perfektny plus perfektna hra a druha polka slušna hra a neuvertelný minus
Drobec37 napísal:prehral som 10BI a možem povedat že 8 snich bolo so správnymi rozhodnutiami
Drobec37 napísal:ruky sem ani nepostujem nemá zmysel![]()
![]()
dzejkej napísal:No vies, ze ja napisem ako mi pazury narastli, ale mne prve 2 citacie spolu nedavaju zmysel. Ak 2 BI prehram s tym, ze rozhodnutia nepovazujem za sprave, tak moja hra ani nesla okolo perfektnej alebo slusnej.
dzejkej napísal:Som to uz viackrat opakoval, ale zo suckoutov alebo trafenia top superovho range vo vhodnom spote si netreba robit tazku hlavu, ale v longrune su zdrvujuce prave zle rozhodnutia. Velmi vela pokrovych hracov ma tragicky pristup v tom, ze nie su dostatocne sebakriticki k svojej hre a su prilis smrkajuci k suckoutom. Moja IM history je plna vyjadreni "dnes som hral fakt dobre, ale ..." a casto sa stane, ze uvidim nejaku ruku a po diskusii sa casto zhodneme, ze to ani nebolo nijak uzasne zahrane.
Takze si naozaj dobre pozri svoje ruky alebo sem nejake postni (samozrejme KK vs AA preflop a podobne netreba) a aj ked budu rozhodnutia +EV, casto sa moze stat, ze tam niekto zazrie nejake vhodnejsie linie, sizingy a stale si nieco odnesies.
Drobec37 napísal:typek 64/14 agg 1,4 ale river 4,3 fold to cbet 40. WTSD skoro 40
Drobec37 napísal:turn mi moc nesedí ale nechcem sa vzdat lahko potu tak dávam aj druhý barel
neviem kde som či mam ešte cbetovat turn stym že TP tam nikt nemá?
Drobec37 napísal:mam equity 72 a typek 28
Drobec37 napísal:2 handa ked som hodil rage s ktorou by na flope pokračovali. 2 páry, seti, SD, TP a všetkymi kickermi a nejakými over pármi tak mi to vychadza equity 44 premna a oni 27. pričom môžem ratat aj stym že si navzajom držia outy (možno).
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.