yakuzov blog - cesta samuraja

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: yakuzov blog - cesta samuraja

Odoslaťod yakuzaaaa 13 Jún 2010 10:45

tu je
Prílohy
pokr2.jpg
pokr2.jpg (82.22 ) Zobrazená 4019 krát
yakuzaaaa

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 13 Jún 2010 10:55

chlpko - dava, nedava.. neviem ti.. ako fakt to bola moja posledna handa a nechcel som aby mi hned zahodil, lebo na moju prilis velku agresiu zahadzoval a povedal som si, ze skusim to takto... hold pravda malo to byt inak, ale podla mna po flope by sa chalan aj tak nepustil a moj 4 bet pred flopom, ci by dorovnal to neviem
yakuzaaaa

Odoslaťod Chlpo1989 13 Jún 2010 11:32

Tak este raz :)

yakuzaaaa napísal:
ale typek bol uplna nitka, fakt, hral uplne trash handy
Ked je clovek tight, znamena to, ze bude hrat velmi silne kombinacie. Cim menej ruk hras, tym su silnejsie.
Ak hra clovek trash handy, chodia ti ovela castejsie ako premium ruky (na ktore caka tight hrac), tym padom je ovela castejsie v hre = nemoze hrat tight.

a ja som si povedal, ze skusim slowplay a vytiahnut z neho maximum
Treba si uvedomit, ake ruky tento hrac bude 3betovat. Predpokladam, ze JJ+,AK mozno sa tam najde niekedy aj AQ. Sme teda 65:35 favorit. Co spravime, ked pride A high board, kde on bude mat vacsinu ruk?

pretoze sa mi uz nepusti, ponevac som mu ukazal asi 2 bluffy na stole
Tu to zalezi na tom, ako si tie bluffy zahral. To, ze on ta bude callovat light, je len tvoja vyhoda. On nebude chciet byt znovu vybluffovany...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 13 Jún 2010 11:46

no s tou nitkou som chcel povedat fiska.. neviem kde som premyslal, ked som pisal 8-)

s tvojou druhou poznamkou = SUHLAS, ale A neprislo.. takze nechce sa mi polemizovat co ak by ... ale ak by bolo A - asi by som fold
yakuzaaaa

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jún 2010 08:36

cuz vsetkym...

no vcera som sa s hrou pekne vyfackal a veru pokrovy bozik sa so mnou nemaznal... vdaka samolubosti a namyslenosti, s pocitom, ze "ved mne sa nic nemoze stat" som sa sice z chuti vyblaznil, ale dostal som sa k -7BI asi za hodku .. skusal som hrat na 4 stoloch, ako nebolo to az take zle - notas som si prepojil s vacsim monitorom, takze stoly neboli take prdave (ale este ich neviem tak sledovat, 3 mi asi moment. uplne ze stacia).. niektore hry boli z mojej strany z rise katastrofy :o zbytocne call, tlacenie a pod.. no zasa niektore veci co ma dorovnavali som fakt nemohol (K3,Q6 a pod...) a vzdy sa im nejako dosmotrkalo to nizsie na stol a aj ked na stole boli vyssie mozne pary, flashy, straighty (samozrejme ja som nic z toho nemal :D ) tak mi proste moje bluffy, vzdy dorovnali.. a uz to slo krasne dole vodou .. ach, ked som konecne zistil, spamatal, zavrel usta a pochopil ze fiska predo mnou mi bude donekonecna callovat moje bety a c/bety aj ked je total pozadu a podarilo sa mi z nej cosi vytiahnut jednou celkou fajnou hrou musela prist priatelka, ktora ma k pokru este vacsiu averziu ako k fotbalu 8-) , tak som radsej aby som nemusel pocuvat "boze zasa to hras", "ty s tym nedas pokoj", "ved uz je z teba zavislak" rychlo vsetko vypol a potom len z nasolenou ritkou cakal kedy budem moct sadnut za stol a troska sa polepsit :angel:

dostal som sa k pokru az vecer, no podarilo sa mi celkom fajn vysplhat len nieco cez -2BI .. uclovecil som sa a to co som sa vcera naucil (teda nie ze by som nevedel, len niekedy na to zabudam :D ) je ze POKER TREBA HRAT S TRPEZLIVOSTOU...

no a dnes do prace (spanok prisiel o 2:50 :crazy: )

Obrázok
yakuzaaaa

Odoslaťod yakuzaaaa 12 Júl 2010 08:34

prave som docital yegonov posledny predposledny prispevok o jeho ceste -0,2 kroku nazad a musim povedat, ze presne toto som zazil vcera - ale asi o 1000 krokov spat idem ja :bad: ako nechapem to, cely vikend sa snazim ako debilko, naberem profit, tesim sa so zivota a v nedelu si len tak, ze reku dam jednu kratsiu hodinkovu session, tak na zaspatie a uz sa deju veci..

a hodinova session ma stala -10 BI.. :wall:

ako najhorsie na tom je, ze som podla mna nehral nejako extra zle, len to proste neslo, resp. ti sprostejsi ako som ja mali viac stastia :fish: :fish: .. ako nehovorim, ze som nespravil aj ja uz z celkovej frustracie niekedy zbytocne chybu, ale myslim, ze prave tomu som sa snazil vyvarovat co najviac...

typicke HANDY vcerajska: hned na zaciatku: predo mnou slubna, ale naozaj slubna FISH 87/16, dotacka sa mi A-K (CO), fishi (SB) hlasi AI, ja call a po boarde 7-5-10-2-4 vyhrava fishi s J-10s.. a takto ma obral asi o 3-4 BI, sice nie vzdy na AI preflop, ale proste vsetko callovat, mne ani za nic na svete nic nechodilo a ked uz prislo tak som nic netrafil alebo trafil ale ultra mega giga luckom som bol zbity kartami typu 7-2 (BOARD: A-7-9-2-2), chalan hral uplnu divocinu a mal vcelku slusny luck..

samozrejme handy ako set vs FLASH (flop rainbow+ale preco by turn aj river nemohol priniest flash draw) boli na dennom poriadku..

typicky az priam netypicky som na 99% prehral s QQ,JJ,KK vs A-x(pod x rozumej 3 a max 5, nesrandujem), kde river vzdy privial to posahane A, a superi drziac sa zubami nechtami, kde ja uz som nevedel ako viac este betovat to asi vymodlili... btw zacinam mat pocit, ze existuje nejake woodo A babika, ktore ti prote to A na stol da..

neviete kde sa da nieco taketo kupit ?
Prílohy
P4128bf61_3169784325_3604fd2362.jpg
P4128bf61_3169784325_3604fd2362.jpg (15.22 ) Zobrazená 3745 krát
yakuzaaaa

Odoslaťod yakuzaaaa 20 Júl 2010 00:50

cafte.. len mala ukazka na co som natrafil dnes vecer.. z 20 dolcov za cca 40 min. moje stats su hrozitanske ale vyslovene som hral len na rybicku a ta odovzdavala uplne vsetko s uplne vsetkym :-).. I love this game
Prílohy
poker.jpg
poker.jpg (96.75 ) Zobrazená 3704 krát
yakuzaaaa

Odoslaťod yakuzaaaa 18 Okt 2010 13:50

Ahojte.. mam prosbu.. viem, ze to bude otazka, ktora suvisi dost s tym, kto za danym stolom so mnou je, aka je vyska stackv a tak, ale stava sa mi to pomerne casto aj pri stoloch kde stu ludia tight aj kde su loose hraci... stol je 6max NL HOLDEM vacsinou 0,10/0,25 co hram

co robite v pripade ak ste na SB alebo BB a pridu Vam karty ako A-K, A-Q, J-J, 10-10 a niekto navysi ? ten niekto je UTG, event. MP... ak by to robil BTN alebo CO oki mozno beriem ako kradez blindov a uvazujem podla stylu hry – tam vacsinou automatic dorovnam alebo 3bet... co vsak v pripade ak to urobi niekto iny mimo SB ak som ja BB a naopak.. dorovnate len ? alebo aj to je blbost a radsej zahodit, pripadne je lepsie navysit ? ako ak super je tight myslim, ze ma v ruke bud par alebo A-J+, ak je loose moze mat par, A-4+, pripadne nejaky zliepaniec 5-6+, J-Q, K-Q a pod... len ak netrafim nic na FLOPE ? spravim check, super betne, ja fold a preto sa mi to zda strasne neefektivne... alebo bo 3 betnem, on da AI a s kartami ako JJ som uz takto 3X prehral proti prave A-x, na flope A.... pomerne malo sa mi stane ze ak aj trafim par a aj z toho vo vacsine ma super luck a chyti dva pary alebo debilny set napr. so 4-4... viete poradit ?? dikes :poklona:
yakuzaaaa

Odoslaťod mr_kaktus 18 Okt 2010 14:36

fuuuu strasne vseobecna otazka....ale aby som to zhrnul nejak strucne - ruky co si vymenoval nefoldujem nikdy tam je to skor len o tom aku line zvolit (ci 3bet, ci call), resp. TT ne3betujem na NL25 skoro nikdy (teda pokial nemam nejaky read - napr ze super nefolduje vobec na 3bety a budem mat poziciu atd. atd.). JJ je dost villain dependant ale v tomto spote som skor nachylny to hrat pasivnejsie (samozrejme ak je UTG TAG a nie nejaky maniac 66/44 a pod :D) - cize call a zariadim sa podla boardu a tendencii supera.
co sa tyka MP tak tam je to imo celkom v poho nakolko range je tam uz sirsi cize ani u jednej z ruk ktore si vymenoval u mna imo fold neprichadza do uvahy :)
inac este taka drobnost - osobne sa citim napr ovela lepsie v hre proti UTG nakolko tam je jeho range myslim ze uplne jasny a ked poznas aspon trochu jeho tendencie da sa imo hrat proti nemu aj OOP tak aby clovek zbytocne nespewoval. skor sa ovela viac citim neisto voci CO a BTN kde tie range su dost siroke a casto mavam problem nejak si ich zadefinovat.
asi dost nezmyselny post ale posolstvo je nasledovne :) : ja by som to nefoldoval a radsej si cvicil hranie proti TAGom OOP :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 18 Okt 2010 15:46

no je to otazka in generalis uznavam.. ale mam pocit, ze vdaka prave tomuto sa dostavam do niekedy pre mna tazkych situation.. hlavne pokial som OOP mam problem s tym ked nieco nechytim na flope.. ako PF akotak sa snazim = ked je loose betnem ho, ked je tight callnem a cakam co spravi, vacsina pripadov je call..samozrejme milujem situacie ked mi callne s 5-6 chyti set aleb straight draw, kt. sa mu tam na turne dosmodrka na turne alebo rieri, jedna z kariet je A, obaja ai - samo ze vyhrava a napise mi vety typu "sa nauc hrat fishi" :evil:

s AK proti loose alebo s parom 10-10+ s okolnostou aky ma stack a aky mam read idem aj do ai.. fasa na tom je, ze superom to na mna v opacnom garde na 99% vychadza a mne tak na 1% proti superom... dalsia vec co sa mi pravidelne stava, ked drzim nieco v pohode v ruke som BB (SB niekedy AQ foldujem na bet supera v UTG) napr. AK, na flope NICHT, ja betnem, super call, turn NICHT, ja betnem, super call, river NICHT, ja check uz sa vzdavam a super pokojne AI, ja fold... je zla takato linia alebo je lepsie vzdat to uz na turne ??...

a btw mr_kaktus co hovoris ked betne tight hrac a ty si OOP ?? :D
yakuzaaaa

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!