emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: emjaykov only the strong will continue blog

Odoslaťod 1zart1 26 Júl 2010 16:42

emjayko napísal:zdravicko ludia nema niekto zaujem teraz v piatok o 20.30 si zahrat 5000$ gtd freeroll na mybet pokri? hrava ho cca 60-70 ludi, dobra pomala strutkura isli by sme 50/50 ak by sa niekomu chcelo tak v ss mu poslem login

Neviem ci sa to niekomu oplati, ja sa to chystam vyhrat
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod mr_kaktus 26 Júl 2010 17:10

este neviem ci nebudem v piatok mimo ale ak nie tak by som si to mozno aj hodil :) ale upozornujem ze momentalne som v stadiu ze ked ma na mna super na turne 5 outov tak ma nuts :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod emjayko 26 Júl 2010 18:30

kaktus a budes aspon do stredy vediet ci budes doma? lebo ja stvrtok rano odchadzam prec tak nech sa vieme nejako dohodnut
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod mr_kaktus 26 Júl 2010 19:54

skusim sa nejak rozmysliet dovtedy :) dam vediet :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod KoPe 26 Júl 2010 20:59

emjay sa vo štvrtok ráno chystá ísť vyhrať UPFP main event ale má smolu lebo 1. miesto v turnaji som si už rezervoval :D
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod emjayko 27 Júl 2010 00:18

vsetci ste nejaky moc nazhaveny ale je to marne lebo mybet freeroll vyhra kak a upfp vyhram ja, je mi luto :)
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod emjayko 27 Júl 2010 18:25

kedze sa plan zmenil a odchadzam uz zajtra na obed do pardubic a do konca mesiaca uz nebudem hrat idem si rekapitulnut Jul 2010
podarilo sa mi ustalit na NL20 na lucky s obcasnymi shotmi na NL30 pocas upswingov ked som mal 30bi+ na tento limit, hra bola spociatku velmi dobra prva tretina mesiaca mi vysla fakt super a bol som spokojny... potom to uz bolo o poznanie horsie behal som hore dole a v podstate ostatne dve tretiny som skoncil even...
okrem toho som si trosku otukal live poker ked som vyhral kvaldu na doxxbet poker tour III kde som sice vypadol dost skoro ale aj tak to bol premna zazitok..
studium: dal som sa zaciatkom mesiaca do prekladania Easy Game vol. 1 co sa mi aj uspesne podarilo dokoncit a po par mensich upravach to sem hodim ked pridem z ciech... kedze je leto a popri hrani a prekladani a letnych radovankach :D mi vela casu neostavalo na ostatne studium tak som to tento mesiac trosku flakal, ale hodlam sa to buduci mesiac napravit... urcite musim zhltnut buduci mesiac easy game vol. II pozerat videa z dc co mam potahane a po kazdej session sem hodit aspon dve ruky a celkovo viacej spatne prezerat handy...
pripajam este graf nato ze som desat dni v mesiaci nehral sa aj to volume celkom da
takze celkove vysledky
NL20+NL30: +230
RB: +150
Bonus +20
Dokopy cca 400$ co je celkom fine ale buduci mesiac musim zvysit winrate :)
drzte mi stvrtok palce :P
Prílohy
jul2010.jpg
jul2010.jpg (119.25 ) Zobrazená 2146 krát
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod emjayko 01 Aug 2010 14:23

U***et poker festival Pardubice:
z domu ideme uz v stredu (ME je stvrtok) kedze chceme byt na mieste na cas co sa nakoniec ukazalo ako velmi rozumne pri problemoch s registraciou cestujeme vlakom s kamaratom, jednym prestupom, po ceste hrame omahu a tesime sa na trip takze to ubieha celkom rychlo... po prijazde do parudibc ideme okolo afi palaca
Obrázok
velkeho nakupneho centra nieco ako aupark kde sa kona cely festival az k vysokoskolskym intrakom kde na recepcii s uzasom zistujem ze nemam v penazenke ´´vobčanku´´ (v zivote ju odtial nevykladam) a kedze som chcel byt sofistikovany tak som doma vylozil aj vodicak (naco mi v cechach bude ked nejdem autom) cize nemam pri sebe ziadny doklad totoznosti, teta je vsak zlata a ubytuje ma aj bez toho so slovami ´´dyť to se ňáko vyřeší´´ uz vo vytahu mrznem pri otazke ako ma zaregistruju do turnaja... koncime to uvahou ´´dyť to se ňáko vyřeší´´ druhy den spime po dlhej ceste az do poobedia a po neskorom obede ideme do afi sa trochu pomotat a skusit sa regnut do turnaja :D k registracii prichadzame medzi prvymi a nastastie triafam celkom mileho chlapika ktory sa po tom co ho oboznamujem so situaciou sice kruti na stolicke ako by mal dorovnat 100bb push s AKo no po chvilke rozmyslania pride moja oblubena veta ´´dyť to se ňáko vyřeší´´ kedze netusim ci mam obciansky doma a prepdokladam ze vsetci doma su v robote, prichadza nasa interna dohoda ze mu mam cez telefon zistit cislo ´´mojho´´obcianskeho... tak sa vraciam asi po 20tich minutach s telefonom v ruke a oznamujem mu ze mam cislo a reguje ma do turnaja... po prichode do salu to vyzera ako by bolo do zaciatku este tak dva dni ale bolo 15minut... dost chaos, este sa len odbalovali stoly, zhanali sa chybajuce stolicky...
Obrázok
myslel som ze sa zacne neskor no organizator si pravdepodobne dal za ulohu zacat presne o stvrtej... chytame aj s kamosom stol vedla seba na takom vyvysenom balkone takze vidim na cele hracske pole...
Obrázok
na stol prichadzam 5 minut pred stvrtou a zatial tam nikto nesedi... o stvrtej aj ja aj kamos sedime pri stoloch iba s dealerom (200 ludi este caka na registraciu) a cakame kym pri stole nebudeme aspon styria... tymto prichadzam o 15 minut z prveho levelu kym sa dostavia dalsi traja hraci... zacinam par openmi s AQ, 46s a cbetmi to ziskavam, 47s sme na flope traja netriafam nic, turn mi dava combo draw tak betujem a berem pot, stol sa pomalicky zaplna az na 9 ludi... po case zistujem ze je celkom dobre hratelny po pravej ruke jeden slovacisko ktory hra super a dalej asi zo tri fishky, po lavej tight mladikov, ktory ale neskor zacali byt dost neprijemni... prve tri levely som uplne bez kariet sem tam nejaky nizky connector a tak sa drzim na zaciatocnom stacku... v tretom leveli 75/150 so startovnym stackom dostavam AKo a otvaram pri jednom limpe na 600, SB a limer call... limper dovtedy dost pasivny donkuje flop A75 dost velkym betom, ja call sb fold... turn nejaky brick opat betuje viac ako 3/4 potu a tu uz seriozne zacinam uvazovat o folde kedze donkoval 3way pot ale nakoniec sa rozhodujem este pre jeden call kedze som ip s nadejou ze snad nebude 3barllovat, river opat brick a on opat bet tento krat vsak malo asi iba 1/3 potu co ma laka ku callu ale hovorim si ze 3 krat nebude betovat horsie a foldujem a padam na 40bb,(z pana sa potom vyklula celkom fishka, stvaral celkom veci, takze je aj dost mozne ze som bol s AK lepsi) do prestavky este otvaram KJs, dostavam jeden call a flop A99 musim po dalsom donku plny pot zahodit... cize sa po prestavke vraciam s 20bb stackom odhodlany pushovat, na zaciatku mi par pushov prejde, a tak sa dostavam QQ asi s 26 BB pri 100/200 openraisujem na 600, jeden call... flop AQx, dostavam check raise za cely moj stack s A7o a mam double up nieco viac ako starting stack... potom zase dlho nic nehram, raz dostavam 3bet od mladeho hraca po lavici a foldujem A5... myslim ze to bolo este na 100/200, ked slovak napravo odomna openraisuje BTN po jednom limpe na 800, ja 3bet s QQ na 2400 a on mi tam posiela asi 7k stack, kedze uz nemam dorovnat vela a on vyzera byt trocha nesvoj z toho ze je carddead tak to davam a dufam ze otoci aspon AK, no way KK a padam opat na 20bb... po prestavke sa vraciam pri 200/400 s asi 13bb ktore posielam na AJo utg ofc dostavam call od AQ a som out 370 z 500, kamos 20 minut predomnou takze ideme na par piv a spat... piatok sa vraciame do afi ze pozreme posledne stoly main eventu a dam nejake 300vkove sngcko... chytam dost zly stol, minimalne vsetci vedeli odkedy sa pushuje a aspon traja tam boli regovia, sng vsak dost s nezmyslenou strkutrou 2000 starting, a zacinalo sa na 25/50... v prvom leveli open TT, dva krat call Kxxflop check check check, turn K som rozhodnuty drovonat bet ale vsetci check, river X vsetci check a berem pot showdownom... v druhom leveli 50/100 open AK, jeden call, flop T high, obaja check, turn brick check check, river A, dostavam check raise na 2000, zase som s mojim AK nestastny ale callujem a typek muckuje 99, a mam skoro double, ostava nas 6 pri 100/200 BTN velmi aktivny otvara na 500 ja push s A9, BB si vsak najde JJ.. padam na nejakych 6-7 BB, pushujem AA aj KK ale ani keby co bolo nemozem dostat akciu a po chvili opat padam uz v 5tich ludoch na 6BB kde pushujem utg A6 dostavam call od A9 a som out... potom pozerame chvilku final table, a odchadzame do kina na inception ktory sa mi velmi pacil.... sobota je uz len vystahovanie sa z intrakov, flakanie sa po meste, pozrenie pardubickeho zamku, pozrenie sachistov kedze v rovnakej dobe sa konal v čez arene czech open v sachu a nakupovanie a nekonecna cesta domov...
Obrázok
Obrázok
Obrázok
vobčanka doma neni takze zajtra mozem utekat na pzsr a kedze je to druhy krat za posledny rok tak to mam s dvojitym poplatkom :D
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod popoBA 01 Aug 2010 14:55

lol more sak ten slovak napravo od teba s KK som bol ja :lol2: :lol2: co ti jebe :lol2:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod emjayko 01 Aug 2010 15:12

haha mna to vobec nenapadlo ze by si to mohol byt ty :D aspon som zase raz dobre odovzdal chipy :)
Obrázok používateľa
emjayko

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!