[SnG] AQs

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[SnG] AQs

Odoslaťod oli.strs 26 Júl 2010 18:03

Dlho tu nikto nic nedal tak to ozivim trocha
ma zaujima ci by ste hrali tak isto a ci ten call na river bol zly alebo velmi zly kedze nemam ani TPTK a je to len prvy level
super je novy random hrac

Full Tilt No-Limit Hold'em, 24 Tournament, 15/30 Blinds (8 handed) - Full-Tilt Hand Converter from HandHistoryConverter.com

Hero (CO) (t1485)
SB (t1470)
BB (t1470)
UTG (t3045)
UTG+1 (t1500)
MP1 (t1500)
MP2 (t1500)
MP3 (t1530)

Hero's M: 33.00

Preflop: Hero is CO with AObrázok, QObrázok
5 folds, Hero bets t90, 1 fold, BB calls t60

Flop: (t195) 3Obrázok, 3Obrázok, AObrázok (2 players)
BB checks, Hero bets t120, BB calls t120

Turn: (t435) 10Obrázok (2 players)
BB checks, Hero checks

River: (t435) 7Obrázok (2 players)
BB bets t435, Hero calls t435

Total pot: t1305
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Re: [SnG] AQs

Odoslaťod Proky 26 Júl 2010 18:43

Nerozumiem tomu check behind na turne, chces predsa valuebetovat svoj TP proti weak aces, ci nie? coho sa tam bojis? ten river call je fajn imo...
Obrázok používateľa
Proky

Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod dawidsvk 26 Júl 2010 20:14

nj presne ako proky hovori...proti random hracom na mikrolimitoch vo vacsine staci top par top kicker aby si sa stackol. Takze hral by som to priamociaro, tj. betoval na vsetkych streetoch.
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod oli.strs 26 Júl 2010 20:52

no tu uz nie su micro to je taky vyssi low stakes 22+2

no snazil som sa o nieco ako pot control, ak ma slabsie eso tak nefoldne na turn bet a na river budem mat velmi tazky call ak betne aj 2/3 potu, ak je horsi bude check callovat do konca , sa mi nezda moc dobre sa stacknut hned prvy level s TP, teda na flope sa este da stacknut s TPTK alebo TPSBK ale na turne to uz mnoho krat nestaci
ide mi skor o to ze betol pot na river a na to mi mnoho krat TP nestaci
oli.strs

Odoslaťod Proky 26 Júl 2010 21:04

oli.strs napísal:no tu uz nie su micro to je taky vyssi low stakes 22+2

no snazil som sa o nieco ako pot control, ak ma slabsie eso tak nefoldne na turn bet a na river budem mat velmi tazky call ak betne aj 2/3 potu, ak je horsi bude check callovat do konca , sa mi nezda moc dobre sa stacknut hned prvy level s TP, teda na flope sa este da stacknut s TPTK alebo TPSBK ale na turne to uz mnoho krat nestaci

este raz, ty chces value betovat, nie pot controlovat, tak preco si nebetol ten turn?

a btw. chcelo by to 7castla/MiskoKva na lepsi rozbor...
Obrázok používateľa
Proky

Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod Markizik 26 Júl 2010 21:26

oli.strs napísal:no tu uz nie su micro to je taky vyssi low stakes 22+2

Na 22 + 2 su tiez zly hraci :)

Jedina ruka ktoru moze mat a poraza ta, je A3. Viem si predstavit, ze to nejaka fishka na BB zavola a hra to potom pasivne. AK nieje moc pravdepodobne, to by hral agesivnejsie. No je tu plno inych ruk, s ktorymi zavola cbet- Ax, pary. Zasadna chyba je nebarrelovat turn IMHO. Ten pochybujem ze by s pocket parom este zavolal a betoval river. S Ax by zavolal, no urcite by nebetoval river a mas cheap showdown ak si neveris. Navyse by ti stacilo urcite menej betnut turn ako 430 a zistil na com si. Ak by dorovnal a river checkol, checknes behind. Ak by river betol, tak fold, tak isto v pripade raisu na turne.
Markizik

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod 7castle 26 Júl 2010 21:37

Check na turne s TPGK je dobry casto, ale tu je to chyba imo... Ak vylucime 3 z jeho range (co na 95% mozeme) tak call na flope znamena ze ma takmer vzdy A... lepsie A su na turne 3 (A3, AK, AT), rovnake 1 (AQ) horsich je zvysnych 8, pricom jeho range je orientovana najma k strednym esam, A7-AJ.

Takze bijeme toho ovela viac ako bije nas, plus toto je total value ruka kde sa mu bude akekolvek A tazko skladat. Ja by som betoval az po river.

As played je ten river call tazky, suhlasim ze tieto potbety su casto nuts, tam to vyzera dost silno na AT/A7, ale zavolat musis...
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod oli.strs 26 Júl 2010 22:54

no uz v tom mam jasno, malo to byt tak ako hovorite, bet-fold turn ,fold river a mal by som to este lacnejsie
Vdaka vsetkym, inak mal AA
oli.strs

Odoslaťod MiskoKvo 27 Júl 2010 04:47

hmm toto je dost vseobecna ruka ... kedze opponent je neznamy ... ale myslim ze nebetnut turn bola dost zasadna chyba ..ani nie tak co sa tyka value ..ale informacii a odovzdal si mu aktivitu v ruke ...

zober si ze by sa to odohralo takto ...

vsetko rovnako az po turn ...

v pote je 435 ....

ty betnes standartne 1/2 - 1/3 potu resp dajme tomu ~250...

ak opponent na 24$ sngkcku aj po 2 bareloch callne pripadne raisne tak vsetky moje alarmy hukaju... ak by ma re-raisol tak by som to sice s tazkym srdcom ale polozil ..vysledok by bol stratenych ~400cipov a krivda na srdci...

vzdy lepsie ako dat nuteny call na riveri na jeho value bet a stratit v ruke 650cipov ..pripadne cely stack...

edit: takisto checkom na turne mu davas prilezitost na float a potom sa o vysku potu stara on..

ako je to zakerna situacia ale fodlovat TP v dnesnej dobe neni az take tabu ako kedysi ... aj ked pri sngcku to je otazne kedze mas maly stack/blindy frcia ..a ak vypadnes otvoris druhe ...ale myslim ze zbytocne sa pustat do boja na zaciatku...

tu to mas podla mna 50:50 ... ale v skratke ak nebere ohlad na tvoj 2 barrel tak by som to vzdal a hladal lepsiu prilezitost ..nemusis v pokri dat vzdy spravny call .. neni hamba 3krat posebe zahodit 55:45 a pockat si na ~70:30 alebo postflop hru kde budes mat jasny edge.. pripadne uz len push/fold faza dava vecsiu equity pri 1-2 pushom ako tvoje sice spravne rozhodnutie ale tesne s AQs na zaciatku..v longrune

ako ked to je priemerny hrac na FT pri 24$ tak ma tu napadaju len 3 ruky ktore bijes... AJ,A9 a uz keby je velmo spekulant tak nieco ako a8... ostatne esa ktore bijes mi moc nedavaju zmysel ..

ps: aj ked priemerny urcite nebol.. nereizovat AA z blajndov po CO open je dost velky leak imo
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!