World of Warcraft
Re: Horsey blog
Riddlah napísal:fok, som tu sam alik ?
No evidentne je tu zvysok osadenstva psychicky v poriadku!
Riddlah napísal: ja vlastne som ani nechcel byt alik, ale moj prvy horde charkter bol na mrtvom svete RP, kde som ani zivu dusu s levelom ako mam ja nestretol
Tak si zmen alikov na hordakov a transferni ich na Drak'thul .
Riddlah napísal:@JK
a to budes levelovat zo vsetkymi 7 postavami ?
Ja nemam 7x lvl 80, to len Horsey keca . Mam 3x lvl 80 a 1x lvl 79 a tak planujem casom vylevelovat na max vsetky tieto 4. Vzdy ked pride nejaky hnusny downswing a dam si pauzu od pokru, tak si zaplatim mesiac a vylevelim postavu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: World of Warcraft
Tak to vsetci ste na Drakthule?
Takze dajte nejake nicky a speci nech viem koho volat na raid
Takze dajte nejake nicky a speci nech viem koho volat na raid
- matzzo
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/0 krát
hmm.. 3-4roky dozadu som tiez okusil tuto zavislost.. hral som sice kratko ale mozno si niekto spomenie - drakthul / horda / CoNT - mage dushi
alebo urcite poznate nerdov z BlackDivision Dupako, Mhxlol s tymito panmi som chodil este na zakladku a som s nimi v kotakte denne
alebo urcite poznate nerdov z BlackDivision Dupako, Mhxlol s tymito panmi som chodil este na zakladku a som s nimi v kotakte denne
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
dzejkej napísal:No evidentne je tu zvysok osadenstva psychicky v poriadku!
co je zle na aliancii ?
dzejkej napísal:Tak si zmen alikov na hordakov a transferni ich na Drak'thul .
co by som si menil, ja to hram asi o dve dni dlhsie ako horsey, si jednoducho vytvorim jedneho hordaka na Drak'thul a budem mat dve postavy, ked ty ich mas 4
ale tak ja neviem su tam aj low level hraci este ? bo ked tam nebudem mat do 80tky s kym robit dungenony tak my to je na staru belu
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
vsak randomy su snad od 15ky
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Riddlah napísal:ale tak ja neviem su tam aj low level hraci este ? bo ked tam nebudem mat do 80tky s kym robit dungenony tak my to je na staru belu
No novi hraci tam moc nie su, ale kazdy si tam leveluje hromadu altov a teda su tam aj nizke levely. Dobre na tom je, ze na rozdiel od noobov vacsina aj vie, co robi, pretoze maju uz hromadu odohrateho .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
som jediny kto v tychto prispevkoch rozumie len spojky a smajliky ??? ale aspon viem ako sa citia ludia ked nahodou zacnem tocit o pokri
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
znie to vynikajuco..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.