4 Spôsoby ako zlepšiť svoju hru

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

4 Spôsoby ako zlepšiť svoju hru

Odoslaťod admin 30 Júl 2010 15:00

Diskusia k článku: 4 Spôsoby ako zlepšiť svoju hru

Ten článok spadá do kategórie „Veci, ktoré by som mal vedieť predtým, ako som začal hrať online poker“. Chce to trochu času, aby si človek uvedomil, že je veľmi veľa spôsobov ako zdokonaliť svoju. Samozrejme dajú sa čítať dobré rady na fórach o zaujímavých handách, ale netreba podceňovať aké sú dôležité správne knihy, tréningové weby a koučovanie. Ak ste nový hráč v online pokri, tak tento článok vám snáď pomôže ozrejmiť niektoré dôležité veci a pomôže nájsť spôsoby na zlepšenie vašej hry.
4 spôsoby, ktoré preberieme sú: hand history (rady na fórach), pokrové knihy, „training sites“ a osobný koučing.
Postovanie hand histories (HH) na internetové fóra je bez pochyby jeden z najdôležitejších a najcennejších spôsobov ako zdokonaľovať svoju hru. Vynikajúce na tomto je, že dostanete odpovede aj od novších hráčov v pokrovom svete a aj od skúsenejších. Benefity v postovaní HH sú ohromné. Môžete postovať svoje vlastné handy a môžete si pozerať aj príspevky od ostatných ľudí, ktorí budú prezentovať zase iné situácie a tak sa môžete učiť aj na chybách druhých ľudí. Nezáleží na tom koľko máte rokov alebo že nesúhlasíte s názorom niekoho druhého ako postupovať v danej situácii, zvyčajne si môžete aspoň niečo zobrať z názorov iných a potom to priradiť do svojho arzenálu.
Pokrové knihy sú tiež vynikajúcim a...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!