CD Poker
Zdravim,
nemate prosim niekto priamu instalacku na CD poker, nejde mi herna stiahnut, skusala som vypnut NOD aj firewall, aj vymazat cookies, ale aj tak mi stale vypisuje chybu (nieco v tom zmysle, ze nie je spojenie so serverom) a neviem si s tym rady. Vdaka
- tanulka
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Palo
Ocovi tiez zablokovali ucet.. nemaju problem s tym, ze hravame Expekt? alebo jednoducho videli rovnake priezvisko.. tak to zablokovali ?
- Tension182
- Založený: Dec 2007
Re: Re: Palo
no tak uz neviem ako si pomoct, na mail nereaguju, vytvorit si druhy ucet .. to sa neda.. a zajtra som chcel hrat ten cz/sk freeroll
- Tension182
CD Poker
tak problem je vyrieseny, sice som tomu e-mailu vobec nepochopil (napisal som im znovu z ineho mailu, odpoved prisla do 5 minut), pisali nieco o tom, ze na CDpokri mam iny ucet ako som si spravil na www.pokerroomschool.com .. celkovo ten system prihlasovaci na CD poker, som z toho mimo, prihlasovacie meno nejake CPR a cislo, teraz som sa prihlasil s menom ako som si dal nick a nicky uz obsadene tak som si musel zas dat nejaky iny.. chaos:D
expekt tam je to spravnee urcite jednoduchsie, aj v inych herniach :)
expekt tam je to spravnee urcite jednoduchsie, aj v inych herniach :)
- Tension182
turnaj dnes
napiste mi please niekto heslo na dnesny CZ/SK freeroll do temy CZ/SK
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Re: Zdravim,
nevie nikto pomoct???
"nemate prosim niekto priamu instalacku na CD poker, nejde mi herna stiahnut, skusala som vypnut NOD aj firewall, aj vymazat cookies, ale aj tak mi stale vypisuje chybu (nieco v tom zmysle, ze nie je spojenie so serverom) a neviem si s tym rady. Vdaka"
"nemate prosim niekto priamu instalacku na CD poker, nejde mi herna stiahnut, skusala som vypnut NOD aj firewall, aj vymazat cookies, ale aj tak mi stale vypisuje chybu (nieco v tom zmysle, ze nie je spojenie so serverom) a neviem si s tym rady. Vdaka"
- tanulka
- Založený: Jún 2007
Re: Re: Zdravim,
napis email a ja ti to poslem. mne isla stiahnut aj teraz normalne. ma to okolo 500kB
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Re: Re: Zdravim,
nahral som to na pokerportal, skus teda odtialto stiahnut CD poker setup
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.