CD Poker
JACKPOT
pocujte neviete nahodou kolko "dirty dozen" jackpot sng po sebe musim vyhrat na ten jackpot? lebo co je tu pisane o CD Pokri som nasiel len tie velke tusim Rio a este nejaky 5 dolarovy... ze tie 6x po sebe, ale kamos mi vravel ze Dirty Dozen staci len 4x tak ako to je?
- Tension182
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
jackpot
prepacte ze som sa pytal, ono to tam je aj napisane ze 4 v rade :)
- Tension182
- Založený: Dec 2007
Re: Re: Re: Zdravim,
dakujem za ochotu, sice to neislo stiahnut ani tak, ale potom som skusila este celkom vymazat NOD z pocitaca a to pomohlo. Ked bol len vypnuty, tak mi to stiahnutie stale blokovalo...
- tanulka
- Založený: Jún 2007
Re: Re: Re: Re: Zdravim,
heh to je velmi cudne =-O, tiez mam NOD a nikdy som nemal taketo problemy 8-)*THUMBS UP*
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
looooooooool
..no to co sa dnes zase raz dialo na CD, to nech mi uz nikto nehovori ze to nie je zmanipulovane :-D ..ved to je podvod ako svet !
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: looooooooool
runner runenr str8 : AI pf AA vs AQo, board : K69TJ
AI sa slo az na pre supera sladkokysly river:) : KJ vs 44 : AT3Q4
najlepsi pf, najhorsi na SD : QQ vs KJ vs A4 : 23KA4
nasledujuce 3 ruky sa odohrali v priebehu 18-tich ruk, vitazom bol hrac zakazdym ten isty hrac !..ze flush dotiahneme v necelych 6% pripadov, ak mame len 1 kartu vo farbe, tak len v 2% ?..lol, omyl !
JJ vs As6s : 8s Kc Qs Ks 6h
90% na split ?..forget : AsKh vs AdKd : 9c 3d 4d 4c Jd
TsTc vs Ac9d : Jc 4c 2c Th 5c
..nejde mi o bet sequences, preto nie su spomenute ale cisto o setup. Este jedna zaujimavost. V turnaji som odohral 87 ruk, z toho mi prisiel 7x par a 3x som dostal set (raz na flope, 2x na turne) To, ze na CD neobvykle casto chodia sety uz vie asi kazdy :-D ..skratka neslo len o tento jediny turnaj.
AI sa slo az na pre supera sladkokysly river:) : KJ vs 44 : AT3Q4
najlepsi pf, najhorsi na SD : QQ vs KJ vs A4 : 23KA4
nasledujuce 3 ruky sa odohrali v priebehu 18-tich ruk, vitazom bol hrac zakazdym ten isty hrac !..ze flush dotiahneme v necelych 6% pripadov, ak mame len 1 kartu vo farbe, tak len v 2% ?..lol, omyl !
JJ vs As6s : 8s Kc Qs Ks 6h
90% na split ?..forget : AsKh vs AdKd : 9c 3d 4d 4c Jd
TsTc vs Ac9d : Jc 4c 2c Th 5c
..nejde mi o bet sequences, preto nie su spomenute ale cisto o setup. Este jedna zaujimavost. V turnaji som odohral 87 ruk, z toho mi prisiel 7x par a 3x som dostal set (raz na flope, 2x na turne) To, ze na CD neobvykle casto chodia sety uz vie asi kazdy :-D ..skratka neslo len o tento jediny turnaj.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Postupujuci?
Vlade, mohol by si sem hodit zoznam definitivne postupujucuch do finaloveho turnaja z oboch skupin.
Kedze niektori hraci tam hrali free aj buyin skupinu, tak mi nie je celkom jasne kto postupuje. Ci rozhoduje pocet ziskanych bodov alebo vyssie umiestnenie v skupine.
Vdaka
Kedze niektori hraci tam hrali free aj buyin skupinu, tak mi nie je celkom jasne kto postupuje. Ci rozhoduje pocet ziskanych bodov alebo vyssie umiestnenie v skupine.
Vdaka
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Re: Re: looooooooool & bonus
vlade: super, diky, dneska to bude 72 hodin, zatim nic, tak o vikendu napisu, kdyz mi to nepripisou...
keso26: tomu se rika nahoda :-) a navic si zapamatujes prevazne ty badbeaty, ostatnich X her, ktery dopadnou podle \"ocekavani\", si ani nevsimas..
k tem setum - pokud dobre pocitam, tak pravdepodobnost, ze dostanes set je cca 18,4 %, to ze je ti to povedlo 3x ze 7 her (neco pres 40 procent), je proste stesti a nic nerealnyho (az budes mit statistiku 10000 her, a z toho dostanes 5000krat set, tak muzes mluvit o tom, ze je to zmanipulovany :)
keso26: tomu se rika nahoda :-) a navic si zapamatujes prevazne ty badbeaty, ostatnich X her, ktery dopadnou podle \"ocekavani\", si ani nevsimas..
k tem setum - pokud dobre pocitam, tak pravdepodobnost, ze dostanes set je cca 18,4 %, to ze je ti to povedlo 3x ze 7 her (neco pres 40 procent), je proste stesti a nic nerealnyho (az budes mit statistiku 10000 her, a z toho dostanes 5000krat set, tak muzes mluvit o tom, ze je to zmanipulovany :)
- maxicek
- Založený: Júl 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.