Poldiho blog
Re: Me against the Draw - RUSH blog
nic si z toho nerob. Netvrdim ze viem hrat a asi ani neviem. Ale aj mne sa v poslednych tyzdnoch darilo prehrat 75-80% AI preflop.(a to bola fakt vacsina TOP10 alebo 2 pary na flope).
Vcera hra: mam len 600 chipov a preto to posielam AI pred flopom s 45o. Chipleader dorovnava s A8o. Flop 45x. Turn 8. River? Samozrejme A!
(ono je uplne jedno ze som dal AI uz pred flopom. Aj tak by som to na takom flope poslal vsetko a dopadlo by to uplne rovnako.)
A toto sa mi v poslednej dobe stava vzdy. Mozem mat po flope aj trojicu a TURN a RIVER ma zabiju.
EDIT na nepriamu ziadost Nelzona: Klamem. Vsetko som odpalil gamblingom v tilte. Vsetky AA,KK,AK,a podobne som samozrejme vyhral vzdy lebo inak to ani nejde. Je predsa uplny nezmysel aby AA niekedy mohlo prehrat.
Vcera hra: mam len 600 chipov a preto to posielam AI pred flopom s 45o. Chipleader dorovnava s A8o. Flop 45x. Turn 8. River? Samozrejme A!
(ono je uplne jedno ze som dal AI uz pred flopom. Aj tak by som to na takom flope poslal vsetko a dopadlo by to uplne rovnako.)
A toto sa mi v poslednej dobe stava vzdy. Mozem mat po flope aj trojicu a TURN a RIVER ma zabiju.
EDIT na nepriamu ziadost Nelzona: Klamem. Vsetko som odpalil gamblingom v tilte. Vsetky AA,KK,AK,a podobne som samozrejme vyhral vzdy lebo inak to ani nejde. Je predsa uplny nezmysel aby AA niekedy mohlo prehrat.
Naposledy upravil pegas1975x dňa 02 Aug 2010 18:59, celkovo upravené 1 krát.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
sa na to možem vydrbat...3hodiny hrania, totálne tam tých **** ničím a skončím -7BI,to je úplne neuveriteľné..vy***** nespravodlivosť..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
podla mna nehraj rush a nemaj ani rush po rakebacku
spat na klasiku 6max 4 stoly s kludom
ale ked si si vybral tuto cestu tak nech sa to otoci cim skor
ale ked si si vybral tuto cestu tak nech sa to otoci cim skor
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
WolfiKxx napísal:podla mna nehraj rush
+1
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
to nemá nič spoločné s rushom keď prehrávam 2-3outery a AI PF kde som 80/20
včera som nakoniec skončil -10BI..dnes som už 3BI down..AI PF KK vs JJ,KK do AA a ostatné ma vytlačil board..fok už mam len 15BI na NL5
včera som nakoniec skončil -10BI..dnes som už 3BI down..AI PF KK vs JJ,KK do AA a ostatné ma vytlačil board..fok už mam len 15BI na NL5
-
ok update.. už som -5BI za 1K rúk
Ja 69 z BB limp pot na T69 idem do aI so slowplay KK turn T...2.ruka na Na J677r sa ma snazi bluffovat typek s 22 ja AJ..river 2..
**** tuto hru celu..uz mam 20BI down na NL5 to je neuveritelne..
Ja 69 z BB limp pot na T69 idem do aI so slowplay KK turn T...2.ruka na Na J677r sa ma snazi bluffovat typek s 22 ja AJ..river 2..
**** tuto hru celu..uz mam 20BI down na NL5 to je neuveritelne..
-
Davaj si vacsi pozor na slovnik, ktory tu pouzivas ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
sorry, stale sa neviem vyrovnávať s downswingmi..
nakoniec sa mi z dnesnych -5BI podarilo skoncit +2BI..
som rad ze aj ked psychika je zla, tak aspon toho autopilota si drzim bez tiltu..
nakoniec sa mi z dnesnych -5BI podarilo skoncit +2BI..
som rad ze aj ked psychika je zla, tak aspon toho autopilota si drzim bez tiltu..
-
poldinhoo napísal:som rad ze aj ked psychika je zla, tak aspon toho autopilota si drzim bez tiltu..
Jednak pochybujem, ze ked sa nevies kontrolovat pri napisani postu, tak pri stoloch mas solid A game a druha vec, ktora ma desi, ze mas radost z udrzovania si autopilota. Vidim, ze rush na Tebe uz fakt popracoval .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Poldiho blog
konečne som vyhral MTT aj keď M= 2 ale zničil som ich
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.