CD Poker

Diskusia o herniach ktoré nemajú recenziu na PokerPortali.

Re: Re: Re: Freeroll vs Buy-in

Odoslaťod Gamar 24 Júl 2008 18:07

Mam pocit, ze sa dnes asi hrat nebude, zatial na CD poker ani stopa po turnaji :-(((
Gamar

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

DEBILNIIII

Odoslaťod Kubinho 24 Júl 2008 18:50

jakej debil tohle delal?....kdyz urcim datum tak to tak ma bejt ne sakra???.....ja proste za tyden nemuzu....jestli to nema bejt dneska tak to dej treba zitra!!!
Kubinho

Založený: Dec 2007

hlavne klud

Odoslaťod keso26 24 Júl 2008 19:00

..myslim, ze sa dokazeme rozumne dohodnut, aky nahradny termin by najviac vyhovoval vlade to neskor skusi vybavit. Ved nestresujte *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: hlavne klud

Odoslaťod Kubinho 24 Júl 2008 19:04

jo v pohode....ale posunout to o tyden je fakt moc....tech osm turnaju jsem prece nehral zbytecne...vlozil jsem do toho dost usilí, a ted to mam zahodit?ja tady za tyden proste nejsem,jedu na dovolenou....tak me prosim pochopte
Kubinho

Re: Re: hlavne klud

Odoslaťod w4444x 25 Júl 2008 00:08

dufam ze sa tu rozkrikujes a hral si tie freerolly to by bolo fakt nice ked ti niekto vybavi privatne turnaje zadarmo da ti peknu prilezitost zarobit si nejake $$$ a ty mu este budes nadavat do debilov ... neverim ze ked si si nasiel tolko turnajov po sebe cas preco by si to ZROVNA dalsi stvrtok nemohol odohrat ... Trosku ucty lebo nabuduce budes hrat verejne freerolly pre 10 000 ludi a zabere ti to ovela viac casu !
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Re: Re: Re: hlavne klud

Odoslaťod Kubinho 25 Júl 2008 15:49

Tady absolutne nejde o to jestli jsem hral free nebo buy.....jde o ten cas co jsem do toho vlozil...asi dvakrat jsem musel kvuli tomu neco odlozit.ja uz mam mesic dopredu zaplacenou dovolenou...kdyz se dohodne termin tak se taky má splnit!!!
Kubinho

Re: Re: Re: Re: hlavne klud

Odoslaťod vlade 27 Júl 2008 20:45

sry, bol som prec a nemal som moznost ako to riesit, predpokladal som ze to stihnu nastavit a vsetko bude ok.

Bohuzial nestalo sa tak, dnes mi prisiel mail kde bolo okrem ineho aj toto: Last week we had problems with setting up private games, can you give me a new date for the game?

takze skusime to nastavit na buduci tyzden, ak by si chcel, mozem sa ti ponuknut ze budem hrat za teba a slubit ti ze budem hrat zodpovedne (obcas sa mi podari dobry vysledok). Premia samozrejme bude tvoja a je dolezite aby zahral dobre cely team (10 ludi zo skupiny) kedze body v skupine sa spocitavaju...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Re: Re: Re: hlavne klud

Odoslaťod Kubinho 27 Júl 2008 21:54

Ahoj....nejdriv se chci omluvit za to ze jsem tak po tobe vyjel...nemel jsem dobrej den...promin....to je v poradku odehraje to za me snad bracha nebo tata...kazdopadne dekuju....a ze obcas odehrajes dobre????nevyhral jsi nahodou na U***et poker festivalu?
Kubinho

pohodicka

Odoslaťod vlade 27 Júl 2008 22:06

ja to chapem, niekedy utecu nervy, stava sa to kazdemu, samozrejme vzdy urobim maximum pre to aby vsetci boli spokojni, len ono to je niekedy na viacerych ludoch, nie len na mne, napriklad take nastavenie jedneho turnaja ide po linii => ja => manazer herne => prenajimatel herne a problem sa moze objavit v ktoromkolvek kroku.

Na festivale split 1-2 miesto, mal som tam par stastnych okamihov, ale samozrejme som rad ze to tak dopadlo, navyse super bol perfektny hrac aj clovek, ale mal lepsiu karmu, musim na sebe este popracovat :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: pohodicka

Odoslaťod Kubinho 28 Júl 2008 09:46

No ale husty..kazdopadne gratuluju!Kolik jsi vyhral?Jestli se muzuz zeptat.Hlavne mas ted respect ne?...asi budes mit nekde rozhovor nebo tak....to cloveka vzdycky potesi
Kubinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!