haman napísal:To je vsetko OK, len keby sa to hralo na neutralnej pode a nie Full Tilt.
Iveyho ďalšia sick session
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Iveyho ďalšia sick session
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Aaaaaaaaaaaaaaaargh, online poker rigger flame war coming!!!!
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Ivey vyzera niekedy jak nedonoseny a mierne retardovany ked rozmysla pri hre Preto s nim hrat radsej nazivo ako online. Ked som ho sledoval na WSOP2009, tak kazdy jaky bol uneseny z neho, ked vedla neho sedel a on sa ani neusmial poriadne, jak keby tam bol na vylete ci co. Inac sa mu cucdujem ze ma zo vsetkych pokrovych hracov asi najvacsi bankroll a ze ho to este stale bavi hrat tolko ruk...co ma z toho? Ja ked sadam za stol a idem hrat live turnaj, tak este mam take vzrusenie z tej hry a on podla mna to uz ma na salame...ktovie...raz sa ho to opytam, ked budeme hrat headsup na FT na WSOP 2011 :-)
- KKpokerkingKK
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
KKpokerkingKK napísal:Ivey vyzera niekedy jak nedonoseny a mierne retardovany ked rozmysla pri hre Preto s nim hrat radsej nazivo ako online. Ked som ho sledoval na WSOP2009, tak kazdy jaky bol uneseny z neho, ked vedla neho sedel a on sa ani neusmial poriadne, jak keby tam bol na vylete ci co. Inac sa mu cucdujem ze ma zo vsetkych pokrovych hracov asi najvacsi bankroll a ze ho to este stale bavi hrat tolko ruk...co ma z toho? Ja ked sadam za stol a idem hrat live turnaj, tak este mam take vzrusenie z tej hry a on podla mna to uz ma na salame...ktovie...raz sa ho to opytam, ked budeme hrat headsup na FT na WSOP 2011 :-)
Po tom čo si nedávno hviezdil z pokrových partiách, si sa asi teraz rozhodol, že ideš pridať aj nejaké perličky do fóra...ja ti to kvitujem,je dobré sa hneď z rána zasmiať. Len to zase nepreháňaj...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Pokerking to myslis fakt vazne?
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
Chlapci kliiiidek
ja nevravim ze to nie je good player ale ved sa nanho pozrite jak ma pootvorenu papulku, ked silno rozmysla...bohvie na co mysli...mozno si mysli: ***** som najlepsi hrac ta co ja tu robim s tymi sedlakmi
a na FT si chrume jablko ked je all in s AK do AQ a prehra to a ma to v *** ....to je pan
EDIT by dzejkej: nabuduce slusnejsi slovnik .. warning
ja nevravim ze to nie je good player ale ved sa nanho pozrite jak ma pootvorenu papulku, ked silno rozmysla...bohvie na co mysli...mozno si mysli: ***** som najlepsi hrac ta co ja tu robim s tymi sedlakmi
a na FT si chrume jablko ked je all in s AK do AQ a prehra to a ma to v *** ....to je pan
EDIT by dzejkej: nabuduce slusnejsi slovnik .. warning
- KKpokerkingKK
KKpokerkingKK napísal:Chlapci kliiiidek
Hlavne, aby si bol Ty kludny a snazil sa dodrzovat pravidla fora a vyjadrovat sa slusne, pretoze inak by sme sa museli rozlucit ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
No sa ospravedlnujem za tie skaaarede slova.....ale odhliadnuc od slangovych nadavok mam v podstate pravdu....ci?
- KKpokerkingKK
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.