pocket aces v CG
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
pocket aces v CG
Zdravim vsetkych CG hracov. Nakolko nezvyknem hrat CG obvykletak v tom niesom uplne doma, ale bavi ma studovat sposob hry a pokrocilych hracov... Uz ani neviem ako som sa dostal davnejsie k jednemu ang. clanku kde hrac pojednava o situaciach kde je podla neho EV+ foldnut KK pred flopom v CG za istych okolnosti. A preto ma napadlo ci moze teoreticky nastat situacia ze by bolo vyhodne v CG zahodit AA preflop. Mozno je to uplna blbost ale zaujima ma to. Dik
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
Re: pocket aces v CG
nie nieje to mozne, na turnaji sa daju foldnut esa preflop, ale v cashgame to nieje v ziadnom pripade mozne
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Ked ide cely stol AI a si na BB s AA a ak prehras tento buy-in, tak nebudes moct zaplatit vykupne za svoju unesenu dceru.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
..no to je naozaj dost cudna otazka lol. AI pf si s AA vzdy favorit a kedze hodnota chipov v CG ma vzdy tu istu hodnotu a nemeni sa, tak push bude vzdy +EV a fold -EV move.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Fold nie je -EV, Keso .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Fold nie je -EV, Keso .
..jop, mas samozrejme pravdu, len som chcel poukazat na to ze fold je chyba a nejak som uz viac nad tym nepremyslal
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Ano!
Teoreticky ano. Povedzme ze SB ide allin 200BB, Ty ho kryjes a zaroven mas read, ze tento move spravi iba vtedy ked ma AA. Ty mas takisto AA ale rozhodnes sa foldnut. WTF?
Teoreticky ano. Povedzme ze SB ide allin 200BB, Ty ho kryjes a zaroven mas read, ze tento move spravi iba vtedy ked ma AA. Ty mas takisto AA ale rozhodnes sa foldnut. WTF?
Spoiler:
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
nelz0n napísal:nie nieje to mozne, na turnaji sa daju foldnut esa preflop, ale v cashgame to nieje v ziadnom pripade mozne
v akom prípade sa dajú v turnaji folndúť esá?
- zetko61
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/0 krát
zetko61 napísal:nelz0n napísal:nie nieje to mozne, na turnaji sa daju foldnut esa preflop, ale v cashgame to nieje v ziadnom pripade mozne
Na bubble, ked je pre teba dolezite sa dostat ITM a nechces riskovat prehru.
- majko_007
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
majko_007 napísal:zetko61 napísal:nelz0n napísal:nie nieje to mozne, na turnaji sa daju foldnut esa preflop, ale v cashgame to nieje v ziadnom pripade mozne
Na bubble, ked je pre teba dolezite sa dostat ITM a nechces riskovat prehru.
Tak ale chcel by som vidiet hraca ktory je schopny to urobit
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.