Final Table Stars 55DNG 300K GTD [HHs inside]
Re: Final Table Stars 55DNG 300K GTD [HHs inside]
yegon idee toooooooo,,,a vsimol som si ze subor original z PS ma 90 kb a z HM 60...
este mam otazocku taku osobnu, ako sa manzelke oznamuje ze si v hobby zarobil za noc viac ako priemerny slovak obcan za 5 rokov ?
este mam otazocku taku osobnu, ako sa manzelke oznamuje ze si v hobby zarobil za noc viac ako priemerny slovak obcan za 5 rokov ?
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Yegon,
to ked si mal KJ a button na teba pushol 5bet BB na 100 000 to si v ktorych partiach citil ze mas dat OVERPUSH SHOVE? to bol breaking point dost velky...nice luck
to ked si mal KJ a button na teba pushol 5bet BB na 100 000 to si v ktorych partiach citil ze mas dat OVERPUSH SHOVE? to bol breaking point dost velky...nice luck
- eraserSK
Congratz Yegon
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
eraserSK napísal:Yegon,
pamatam si tu handu, dlho som rozmyslal bolo to jedno z tazsich rozhodnuti - chvilu predtym som ho videl 4xBB raisnut UTG s JJ cize som predpokladal ze to bude skor handa s ktorou nevie velmi co ma robit a chce to vyhrat pred flopom typu 77-TT ked raisol 5xBB v neskorej pozicii
hlavny dovod preco som to poslal bol ze som si myslel ze tiltuje - 1 alebo 2 handy predtym prehral velku cast svojho stacku, nepamatam si presne podrobnosti ale myslel som ze ho to mohlo slusne vytocit
shovol som lebo som chcel aby mi foldol handy proti ktorym flipujem, samozrejme necakam ze mi foldne QQ ale typek minul cely timebank kym dorovnal, neviem ci to bolo nejake tazke rozhodnutie prenho alebo ma slowrolloval - ak slowrolloval tak si tu prehru zasluzil hajzlik jeden
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
eraserSK napísal:este mam otazocku taku osobnu, ako sa manzelke oznamuje ze si v hobby zarobil za noc viac ako priemerny slovak obcan za 5 rokov ?
na to ti odpoviem ked vyhram 200k+
tato suma totiz manzelku nijako zvlast neohurila
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:eraserSK napísal:este mam otazocku taku osobnu, ako sa manzelke oznamuje ze si v hobby zarobil za noc viac ako priemerny slovak obcan za 5 rokov ?
na to ti odpoviem ked vyhram 200k+
tato suma totiz manzelku nijako zvlast neohurila
tak to uz ano, tak manzelka zvyknuta na vysoke vykony od teba...
- eraserSK
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.