matiho blog
Re: matiho blog do buducnosti...
Ospravedlnujem sa, nejako som to v tej rychlosti prehliadol
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Ak mas zaujem o licenciu na elephanta, tak sa ozvi
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Waaaaa, stratil som pokrove panictvo! poprosim neprezerat si ako som ten hand zahral (uuplne 1. hand pri stole, ani stats nebezali + som postoval blind)
Preflop: Hero is MP3 with K , J
MP2 folds, Hero checks, CO checks, BU folds, SB calls $0,01, BB checks.
Flop: ($0,04) A , Q , J (4 players)
SB checks, BB checks, Hero checks, CO checks.
Turn: ($0,04) T (4 players)
SB checks, BB bets $0,18, Hero calls $0,18, 2 folds.
River: ($0,40) A (2 players)
BB checks, Hero bets $0,3, BB calls $0,30.
Final Pot: $1,00
Results follow (highlight to see):
Hero shows a royal flush (Kh Jc)
BB shows (Kc 7c)
Hero wins with a royal flush (Kh Jc)
Preflop: Hero is MP3 with K , J
MP2 folds, Hero checks, CO checks, BU folds, SB calls $0,01, BB checks.
Flop: ($0,04) A , Q , J (4 players)
SB checks, BB checks, Hero checks, CO checks.
Turn: ($0,04) T (4 players)
SB checks, BB bets $0,18, Hero calls $0,18, 2 folds.
River: ($0,40) A (2 players)
BB checks, Hero bets $0,3, BB calls $0,30.
Final Pot: $1,00
Results follow (highlight to see):
Hero shows a royal flush (Kh Jc)
BB shows (Kc 7c)
Hero wins with a royal flush (Kh Jc)
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Tak gratulujem k royal flashu!!! K ruke sa teda vyjadrovat nejdem radčej ale aspon už niesi panic
Prajem pri dalších Hand
Prajem pri dalších Hand
-
Pajo22 - Príspevky: 75
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Pajo22 napísal:K ruke sa teda vyjadrovat nejdem radčej
ne vazne, to som si otvaral ostatne stoly, posuval na nich stats a tak dakujem pekne
-
matiapag napísal:Waaaaa, stratil som pokrove panictvo!
- FreeMan
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/0 krát
Tak dnes som zazil velmi zaujimavy den Odohral som 600 handov, pricom po 300 som bol v minuse skoro 4BI a nakoniec som skoncil 50BB v pluse Hral som proti uplne unknown hracom, ktorych som (ako vzdy) odhadoval na random fishky, no z vacsiny z nich sa potom vykluli na NL2 pomery celkom dobri hraci, ktori dost casto vedeli, co robia, a kym som tieto informacie nezistil, tak moje bluffy ostavali potrestane ich 3betmi alebo check-raismi... Navyse som trafil par beatov, co ma stali asi 2 BI, no teraz vecer uz sa objavilo ovela viacej fishiek a moj winrate, ktory bol este poobede okolo -44/100, stupol na +7,7/100 Na NL5 by som chcel prejst so 125$, cize mi chyba este skoro 10BI... To je vcelku realne do konca prazdnin takymto tempom, ak nebudu nejake velke downswingy... ak by boli nejake obrovske UP, tak privitam prechod (konecne) na dalsi level aj o cosi skor
Chcel by som sa aj touto cestou verejne podakovat Chlpovi, ktory mi privatne pomaha s roznymi vecami okolo pokru
Chcel by som sa aj touto cestou verejne podakovat Chlpovi, ktory mi privatne pomaha s roznymi vecami okolo pokru
-
villain je unknown, za hral iba 3 handy, vsetky z openraisol z late position a aggresion factor ma 4,0
Preflop: Hero is CO with K , J
MP3 raises to $0,06, Hero calls $0,06, 3 folds.
Flop: ($0,15) K , T , 6 (2 players)
MP3 bets $0,14, Hero calls $0,14.
MP3 bets $0,28, Hero raises to $0,74, MP3 calls $0,46.
MP3 bets $3,5, Hero folds, MP3 gets uncalled bet back (All-In).
Tak, co si o tom myslite? Ako som to mohol zahrat lepsie?
Preflop: Hero is CO with K , J
MP3 raises to $0,06, Hero calls $0,06, 3 folds.
Flop: ($0,15) K , T , 6 (2 players)
MP3 bets $0,14, Hero calls $0,14.
- cbetol dost, ale kedze bol nereadnuty, tak som predpokladal, ze strasne casto zahra nejaka fishka line ze bet/call flop a potom ch/c turn a ch/f river
MP3 bets $0,28, Hero raises to $0,74, MP3 calls $0,46.
- tu som sa rozhodol ukazat nejaku silu, ked callol, tak by som urcil asi takyto range: AK, AT, AJ, 77-99, flush draw, QJ, KT, KJ, btw pomylil som sa v bet sizingu darmo, matematika uz davno nebola...
MP3 bets $3,5, Hero folds, MP3 gets uncalled bet back (All-In).
- ostal som dost prekvapeny, ale kedze som nemal ziaden read nanho a okrem mozno AK, KT a busted FD som v podstate nic neporazal, nechcel som ist AI... radsej som mu dal nejaky kredit a do buducnosti budem mat nejaky prehlad o nom
Tak, co si o tom myslite? Ako som to mohol zahrat lepsie?
-
OK moje postrehy si velmi k srdcu neber ja ti len poviem čo by som spravil ja:
Flop: na chytenom K a po Raise Mp3 by som sa snažil už v tedy RR a ukázať silnú ruku. a vytlačit ho s pripadných draw. Po jeho calle by si vedel že ma skor KQ alebo niečo podobné. Ak by ta ešte RR mohol by si predpokladať že ma buď set alebo AK aspon ja by som hral len niečo s týmto. Čiže vedel by si hned vtedy na čom asi si!!!
Turn: po druhom páre ktorý doplnoval postupku s ktoru si aj rátal je konplikovanejšie ale napriek tomu ja by som stále RR jeho Rais lebo v podstate RR na flope by pravdepodobne (aspon ja by som) nedocalloval na draw ktorá prišla na flop. (aj ked to neni nemožne že tak zahra je to menej pravdepodobné) Tu po jeho kroku by si sa už vedel rozhodnúť čo spraviť.
River: v podstate nič nemenil a jeho All In je riadna hlúposť ale pravdepodobne by si sa až sem nedostal. Po jeho RR na turne ak by prišiel by som to v pokoji zahodil s vedomím že mu to prišlo. AK by len callol a potom zabil tento ALL in pre mna by to bol jasný call
Možno toto čo som napísal je riadna hlupost a ludia ktorý vedie a pokri omnoho viac ma uplne potopia ale no neviem ja by som to hral takto možno to je nesprávne. Pre spravnejší postup by učite pomohli staty
Flop: na chytenom K a po Raise Mp3 by som sa snažil už v tedy RR a ukázať silnú ruku. a vytlačit ho s pripadných draw. Po jeho calle by si vedel že ma skor KQ alebo niečo podobné. Ak by ta ešte RR mohol by si predpokladať že ma buď set alebo AK aspon ja by som hral len niečo s týmto. Čiže vedel by si hned vtedy na čom asi si!!!
Turn: po druhom páre ktorý doplnoval postupku s ktoru si aj rátal je konplikovanejšie ale napriek tomu ja by som stále RR jeho Rais lebo v podstate RR na flope by pravdepodobne (aspon ja by som) nedocalloval na draw ktorá prišla na flop. (aj ked to neni nemožne že tak zahra je to menej pravdepodobné) Tu po jeho kroku by si sa už vedel rozhodnúť čo spraviť.
River: v podstate nič nemenil a jeho All In je riadna hlúposť ale pravdepodobne by si sa až sem nedostal. Po jeho RR na turne ak by prišiel by som to v pokoji zahodil s vedomím že mu to prišlo. AK by len callol a potom zabil tento ALL in pre mna by to bol jasný call
Možno toto čo som napísal je riadna hlupost a ludia ktorý vedie a pokri omnoho viac ma uplne potopia ale no neviem ja by som to hral takto možno to je nesprávne. Pre spravnejší postup by učite pomohli staty
-
Pajo22 - Príspevky: 75
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Myslim, ze mas pravdu Kedze som nanho nemal ziaden stat a ziaden read, tak som si mal ist po info uz na tom flope... Myslim, ze to je celkom dobre riesenie a ta tvoja line sa mi velmi paci Dakujem pekne za postreh!!
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.