DOXXbet Poker Tour 2010

Diskusia k herni DOXXbet poker

Re: Doxxbet

Odoslaťod Kojakk 11 Aug 2010 17:12

semojj napísal:sak to je doxbet dobre rano tam to riadia este ludia z jaskyne

Chcel by som sa spýtať organizátorov turnajovej série Doxxbet Poker Tour, či aj na 4. podujatí tejto série ktoré sa uskutoční túto sobotu 14. augusta 2010 sa budú body pre hráčov final table prideľovať podľa toho akú si vyžrebujú seat na FT?????? Viď výsledky zverejnené na stránke www.doxxbet.com

https://www.doxxbet.com/poker/Promotion ... ons51.aspx

Final Table:Blindy 3000/6000 ante: 600, avg. stack: 97.777
Seating:
Seat1: Peter Hanák - 161.000
Seat2: Jozef Mlčoch - 56.900
Seat3: Lukáš Konečný - 54.400
Seat4: Michal “w4444x” Medveď - 212.700
Seat5: Roman Hábel - 65.800
Seat6: Roman Dohnány - 47.400
Seat7: Michal Petro - 106.900
Seat8: Igor “demon” Panák - 46.800
Seat9: František Beran - 129.800

Konečné poradie tretieho turnaja podľa Pokerportal.sk bolo nasledovné:

1. Hanák
2. Konečný
3. Medveď
4. Dohnány
5. Beran
6. Mlčoch
7. Hábel
8. Petro
9. Panák

Aj tak še da !!!.... Hlavne že sa bavíme pokrom :Yahoo!: :Yahoo!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kojakk

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/10 krát

Odoslaťod Kojakk 11 Aug 2010 17:14

Kojakk napísal:
semojj napísal:sak to je doxbet dobre rano tam to riadia este ludia z jaskyne

Chcel by som sa spýtať organizátorov turnajovej série Doxxbet Poker Tour, či aj na 4. podujatí tejto série ktoré sa uskutoční túto sobotu 14. augusta 2010 sa budú body pre hráčov final table prideľovať podľa toho akú si vyžrebujú seat na FT?????? Viď výsledky zverejnené na stránke http://www.doxxbet.com

Final Table:Blindy 3000/6000 ante: 600, avg. stack: 97.777
Seating:
Seat1: Peter Hanák - 161.000
Seat2: Jozef Mlčoch - 56.900
Seat3: Lukáš Konečný - 54.400
Seat4: Michal “w4444x” Medveď - 212.700
Seat5: Roman Hábel - 65.800
Seat6: Roman Dohnány - 47.400
Seat7: Michal Petro - 106.900
Seat8: Igor “demon” Panák - 46.800
Seat9: František Beran - 129.800

Konečné poradie tretieho turnaja podľa Pokerportal.sk bolo nasledovné:

1. Hanák
2. Konečný
3. Medveď
4. Dohnány
5. Beran
6. Mlčoch
7. Hábel
8. Petro
9. Panák

Aj tak še da !!!.... Hlavne že sa bavíme pokrom :Yahoo!: :Yahoo!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kojakk

Odoslaťod rafi 11 Aug 2010 17:33

wizdo napísal:Fajny suport na doxxe...

support ma ide presviedčať že ticket som vyhral 4,8,2010 a aj po prvom overený že áno. To by bolo radosti dojť a zistiť to až tam že bohužial nieste kvalifikovaný...

podobne. ani som nehral ziadnu kvaldu a poslali mi mail, ze som vyhral.
Ale cez vikend som mimo SVK, tak som sa ich pytal, ci nemozem hrat az nejaky dalsi turnaj. Dnes mi odpovedali, ze zlyhal ludsky faktor a samozrejme som ziadny ticket nevyhral :D
rafi

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 6 krát/6 krát

Odoslaťod Kojakk 11 Aug 2010 17:49

rafi napísal:

support ma ide presviedčať že ticket som vyhral 4,8,2010 a aj po prvom overený že áno. To by bolo radosti dojť a zistiť to až tam že bohužial nieste kvalifikovaný...

Ale cez vikend som mimo SVK, tak som sa ich pytal, ci nemozem hrat az nejaky dalsi turnaj. Dnes mi odpovedali, ze zlyhal ludsky faktor a samozrejme som ziadny ticket nevyhral :D

Ten ľudský faktor im zlyháva pravidelne. V priebežných výsledkoch po 3 turnajoch (total) mali ešte do včerajška pri priebežne vedúcom hráčovi Panákovi 232 bodov čo vypočítali ako súčet bodových ziskov z prvých troch turnajov (100 bodov+18 bodov+57 bodov)= 232 bodov ??? Sranda je v tom, že ani opravených 175 bodov nie je správne, nakoľko hráč Panák na 3. turnaji nezískal 57 bodov za 8. miesto ale len 54 bodov za 9. miesto. Vlastne celé to poradie majú totálne domotané, viď môj príspevok vyššie (pre nich je problém zrátať tri čísla dokopy). Niektorých hráčov majú dokonca v priebežnom poradí dvakrát a pod. :evil: :evil: :evil:
Kojakk

Odoslaťod yegon 11 Aug 2010 18:06

ak tak stedro spocitavaju aj buyiny do prizepoolov v turnaji tak sa tam stahujem :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 11 Aug 2010 18:10

rafi napísal:

Heh mna len udivuje že mi povedali že som vyhral a ked sa spytam ze ci naozaj odpisu symbolicky ano vyhrali ste kvalifikaciu 4,8,2010 blablabla.

No co dnes 4ty pokus, chce si niekto stavit ze skoncim ako bubbleboy? :evil: :evil: uz to zacinam mat natrenovat!!!!
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Kojakk 12 Aug 2010 11:50

Mohol by sa mi niekto z kompetentných organizátorov turnajovej série Doxxbet poker tour vyjadriť, že kedy budú dané do poriadku výsledky a bodovanie tretieho turnaja vašej série, a tak isto aj priebežné poradie po troch turnajoch spolu? Vopred ďakujem?
Kojakk

Odoslaťod DOXXbet 12 Aug 2010 12:54

dobry den,
1. ohladom nespravnych vysledkov z tretieho turnaja, snazime sa spojit so zodpovednym clovekom, ktory nam spominane vysledky dodal, hned ako ich dostanema budu samozrejme opravene. To iste plati aj pre celkove bodovanie.

2. ohladom pozvaniek ludom, bohuzial ako sa spomenulo zlyhal ludsky faktor, nasa infolinka dostala vysledky turnajov, a mala pozvat vyhercov, avsak chybne pozvala komplet hracov z prvej kvalifikacie, vratane Roya ktory kvaldu prespal :lol2: . Za vzniknutu situaciu sa vam ospravedlnujeme
Obrázok používateľa
DOXXbet

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod Kojakk 12 Aug 2010 16:50

DOXXbet napísal:dobry den,
1. ohladom nespravnych vysledkov z tretieho turnaja, snazime sa spojit so zodpovednym clovekom, ktory nam spominane vysledky dodal, hned ako ich dostanema budu samozrejme opravene. To iste plati aj pre celkove bodovanie.

2. ohladom pozvaniek ludom, bohuzial ako sa spomenulo zlyhal ludsky faktor, nasa infolinka dostala vysledky turnajov, a mala pozvat vyhercov, avsak chybne pozvala komplet hracov z prvej kvalifikacie, vratane Roya ktory kvaldu prespal :lol2: . Za vzniknutu situaciu sa vam ospravedlnujeme

Ďakujem za odpoveď a skutočnosť, že vzniknutú situáciu riešite.
Kojakk

Odoslaťod Kojakk 14 Aug 2010 10:04

Ďakujem za odpoveď a skutočnosť, že vzniknutú situáciu riešite.[/quote]

Teda chcel som napísať, že verím, že vzniknutú situáciu budete riešiť, ale ako vidím neriešite vôbec nič. My to pripadá, akoby v Doxx-e nikto nevedel ako ten tretí turnaj skončil, t.j. aké bolo poradie hráčov. :( Naozaj profesionálny prístup. :(
Kojakk

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!