Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($6.95)
BB ($10.10)
UTG ($10.91)
Hero ($18.92)
CO ($11.40)
BTN ($15.81) 73/16/3,2/3bet 9/116 ruk/ videl som ho raise/callovat IP AJs, raise/pushovat JJ BvB za 26bb, inak standardna ryba
Dealt to Hero Q Q
fold, Hero raises to $0.40, fold, BTN raises to $0.70, fold, fold, Hero raises to $1.60, BTN raises to $15.81 (AI), Hero fold
4bet for value proti takemuto hracovi mi v 160bb deep prisiel vhodny. Kludne moze dorovnat AK,AQ mozno AJ, KQ. Predpokladam, ze AA,KK mozno QQ bude 5betovat a ja stale mozem foldnut. Ak by len dorovnal, na low boarde som bol rozhodnuty betovat pot. Avsak neviem, co by som robil na A,K high. Preto neviem, ci tam nemal byt len call a zariadit sa podla flopu
Lenze potom som rozmyslal nad tym, ze by mi mohla PF utekat value z vysokych nesparovanych kariet, s ktorymi moze dorovnat 4bet. Plus A alebo K pridu len na jeden z troch boardov. Som z tej ruky dost zmeteny. Any ideas?
[CG] NL10 QQ v 5bet spote 160bb deep
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: [CG] NL10 QQ v 5bet spote 160bb deep
Ked takto overbet 5bet shovne, tak tam kazdopadne fold nie je nic tragicke, ked nemas predstavu o jeho range. Ak by si ho videl pushovat rozne smeti, tak to je zly fold ale to si nevidel a mas investovanych 16BB a 142BB behind. Call tam je tragicky, ak je jeho range KK+, co je teda asi sirsia, ale stale si myslim, ze je to znacne high variance spot a nemas jasnu predstavu o EV.
4bet sa mi tam paci, pretoze fishky min3betuju velmi casto rozne PP a broadway ruky a ona s takym VPIP toho callne vela. No a ked padne A alebo K, tak to nie je koniec sveta - budes musiet hrat postflop poker I guess .
4bet sa mi tam paci, pretoze fishky min3betuju velmi casto rozne PP a broadway ruky a ona s takym VPIP toho callne vela. No a ked padne A alebo K, tak to nie je koniec sveta - budes musiet hrat postflop poker I guess .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Dik Dzej, chcem sa este spytat na ten betsizing. Okrem 1,6$ som este zvazoval nieco okolo 2,1$, ale niekde som cital, ze 4bet moze byt v pohode okolo 2-2,5 nasobku 3betu. Plati to aj pre takyto minraise?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Dik Dzej, chcem sa este spytat na ten betsizing. Okrem 1,6$ som este zvazoval nieco okolo 2,1$, ale niekde som cital, ze 4bet moze byt v pohode okolo 2-2,5 nasobku 3betu. Plati to aj pre takyto minraise?
No dolezite je si uvedomit preco sa odporuca 4betovat tak ako si pisal a ci to tu plati.
Standardne sa 4betuje tak okolo 2.5x pretoze, ak sme 100BB deep, tak vyuzivame leverage - 4bet nas stoji dajme tomu 27BB, ale super by mal byt v push/fold mode a ak by sme 4betovali na vacsie cislo, tak casto dostavame odds na call.
Pri 4bete na 27BB ak mas v pote 3BB a on 3betne na 11BB riskujes 24BB na vyhru 14BB. Ak on shovne, tak riskuje 89BB na vyhru 35BB a ak si to prepocitas, tak Tvoja odmena vs riziko je vacsia ako u neho a pritom on uz dava do hry cely stack.
Napr. ak 4betnes nebodaj 66 na 35BB a ocakavas shove od JJ+, AK, tak je call zrazu +EV .
Tu si vsak v pote s fishkou, ktora ma siroky 4bet callovaci range a zaroven ste 150BB deep a teda take pravidla tu neplatia.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.