73cent
Re: 73cent
Ake stat. pozerate u hracov (a preco ) najcastejsie ? Myslim na celkovy obraz o hracovi...
- meomir
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
tak ja hram limity ako ty a pouzivam toto: handcount, VPIP, pfraise, aggf, wtsd, w$sd, openraiseLP, foldtoBBsteal, cbet flop, foldtocbetflop, cbetturn, foldtocbetturn, 3betavg,foldto3betavg, limp/foldavg, foldriveravg, ale stale pouzivam vyskakovacie okno, ked si chcem checknut konkretny move pri konkretnej situacii
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
meomir napísal:Ake stat. pozerate u hracov (a preco ) najcastejsie ? Myslim na celkovy obraz o hracovi...
Pouzivaj take statistiky, ktore ti pri hre chybaju.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
4. session 549 -2.5BI
Hmm. tak zhodnodit nasledujuce 3handy.
1.handa
Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 5 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BB: $2.94
Hero (UTG): $2.03
CO: $2.00 bez stat...
BTN: $3.64
SB: $5.24
Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with A A
Hero raises to $0.08, CO calls $0.08, 3 folds
Flop: ($0.19) 6 4 8 (2 players)
Hero bets $0.20, CO raises to $0.40, Hero raises to $0.96, CO calls $0.56
Turn: ($2.11) 5 (2 players)
Hero bets $0.99 all in, CO calls $0.96 all in
River: ($4.03) 3 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $4.03
Hmm. tak zhodnodit nasledujuce 3handy.
1.handa
BB: $2.94
Hero (UTG): $2.03
CO: $2.00 bez stat...
BTN: $3.64
SB: $5.24
Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with A A
Hero raises to $0.08, CO calls $0.08, 3 folds
Flop: ($0.19) 6 4 8 (2 players)
Hero bets $0.20, CO raises to $0.40, Hero raises to $0.96, CO calls $0.56
Turn: ($2.11) 5 (2 players)
Hero bets $0.99 all in, CO calls $0.96 all in
River: ($4.03) 3 (2 players - 2 are all in)
Final Pot: $4.03
Spoiler:
- meomir
2. handa
BB: $3.20
Hero (UTG): $2.72
CO: $2.52
BTN: $1.93 19/6 z 32hand
SB: $4.99
Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with K K
Hero raises to $0.08, 1 fold, BTN calls $0.08, 2 folds
Flop: ($0.19) 3 9 3 (2 players)
Hero bets $0.18, BTN raises to $0.36, Hero raises to $0.90, BTN raises to $1.85 all in, Hero calls $0.95
Turn: ($3.89) 4 (2 players - 1 is all in)
River: ($3.89) 7 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $3.89
BB: $3.20
Hero (UTG): $2.72
CO: $2.52
BTN: $1.93 19/6 z 32hand
SB: $4.99
Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with K K
Hero raises to $0.08, 1 fold, BTN calls $0.08, 2 folds
Flop: ($0.19) 3 9 3 (2 players)
Hero bets $0.18, BTN raises to $0.36, Hero raises to $0.90, BTN raises to $1.85 all in, Hero calls $0.95
Turn: ($3.89) 4 (2 players - 1 is all in)
River: ($3.89) 7 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $3.89
Spoiler:
- meomir
3.handa
UTG: $0.88
CO: $0.85
BTN: $1.79 33/9 po 110handoch
Hero (SB): $2.88
BB: $3.45
Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with A K
2 folds, BTN raises to $0.08, Hero raises to $0.18, 1 fold, BTN calls $0.10
Flop: ($0.38) K 8 T (2 players)
Hero bets $0.26, BTN raises to $0.52, Hero raises to $0.78, BTN raises to $1.61 all in, Hero calls $0.83
Turn: ($3.60) 7 (2 players - 1 is all in)
River: ($3.60) 2 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $3.60
UTG: $0.88
CO: $0.85
BTN: $1.79 33/9 po 110handoch
Hero (SB): $2.88
BB: $3.45
Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with A K
2 folds, BTN raises to $0.08, Hero raises to $0.18, 1 fold, BTN calls $0.10
Flop: ($0.38) K 8 T (2 players)
Hero bets $0.26, BTN raises to $0.52, Hero raises to $0.78, BTN raises to $1.61 all in, Hero calls $0.83
Turn: ($3.60) 7 (2 players - 1 is all in)
River: ($3.60) 2 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $3.60
Spoiler:
Naposledy upravil meomir dňa 19 Aug 2010 08:17, celkovo upravené 1 krát.
- meomir
Davaj handy bez resultov. Ovplyvnuje to usudok + prakticky nie su podstatne
h1 - bez readov asi sa co najskor dostat do allinu, ale velkost stacku nasvedcuje tomu, ze to bude rozmyslajuci hrac
h1 - bez readov asi sa co najskor dostat do allinu, ale velkost stacku nasvedcuje tomu, ze to bude rozmyslajuci hrac
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
1. handa - ten turn bol strasne zly pre teba! pochybujem, ze by som to dokazal zahodit ja, ale tak mas 50BB behind a pride otrasna karta, tak preco hned push? od neho to bolo velmi cudne zahrate, na takom drawy boarde callnut 3bet na flope s bottom setom je dost otras si myslim, aspon pre tento limit urcite, ked jedina podstata so setom je dostat AI.
2. handa - neviem poradit velmi... mozno iba ze by som 3betoval viac, mozno 1,20$ alebo tak, mas paradny hand a chces od neho peniaze do potu si myslim
3. handa - ty 3betujes stale tak o cosi menej ako 2,5x jeho raise... Preco nie viac? preco nie 3x? vacsina hracov na tychto stakoch nevidi absolutne ziaden rozdiel medzi tym, ci tam das 2,5 alebo 3 a pre teba je stale lepsie dat 3x jeho raise (toto bolo PF) a na tom flope - ty si dal min3bet? To sa mi nezda ako standard play... Minuly tyzden som sa cely cas presviecal, ze TPTK nema az taku uzasnu value, ako by si si myslel a v podobnych spotoch som prehral asi 4-5BI. Jedine, co si porazal, boli podla mna iba nejake pary s backdoor drawmi - KJ,KQ,QT,K9 mozno este, ale ten 4bet AI call sa mi nepaci Staty 33/9 nie su nejake strasne divoke za 110 handov si myslim (cize asi nema total AIR), no zahrna to handy ako T8,K8,KT, co by sa dalo raise/call3bet pf (kedze aj na zaklade jeho stacku si myslime, ze je fish...)
2. handa - neviem poradit velmi... mozno iba ze by som 3betoval viac, mozno 1,20$ alebo tak, mas paradny hand a chces od neho peniaze do potu si myslim
3. handa - ty 3betujes stale tak o cosi menej ako 2,5x jeho raise... Preco nie viac? preco nie 3x? vacsina hracov na tychto stakoch nevidi absolutne ziaden rozdiel medzi tym, ci tam das 2,5 alebo 3 a pre teba je stale lepsie dat 3x jeho raise (toto bolo PF) a na tom flope - ty si dal min3bet? To sa mi nezda ako standard play... Minuly tyzden som sa cely cas presviecal, ze TPTK nema az taku uzasnu value, ako by si si myslel a v podobnych spotoch som prehral asi 4-5BI. Jedine, co si porazal, boli podla mna iba nejake pary s backdoor drawmi - KJ,KQ,QT,K9 mozno este, ale ten 4bet AI call sa mi nepaci Staty 33/9 nie su nejake strasne divoke za 110 handov si myslim (cize asi nema total AIR), no zahrna to handy ako T8,K8,KT, co by sa dalo raise/call3bet pf (kedze aj na zaklade jeho stacku si myslime, ze je fish...)
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Dal som vysledky do spoilerov, nech to podaktorych fesakov neovplyvnuje .
Moj nazor:
1) Kludne shove na flope. Predpokladam, ze neznamy hrac na NL2 je zvycajne fishka, na flope okrem setov, str8 a 2pair ma taky niekto kludne overpair, A8, K8, 67, 45, 56, 78 a z tych ruk vela odcalluje stack na flope (prakticky vsetky) a Ty nechces v zasade vidiet 5, 7 a overkarty, ktore ho mozu vyplasit alebo mu zlepsit equity.
2) Myslim, ze tu sa da flop aj callnut a aj pushnut. Ide o to, kolko si myslime, ze super bluffuje v takom spote. Parovane boardy byvaju casto plne prestreliek, lebo ludom je jasne, ze tam casto nikto nic nema. Ak ocakavame, ze super moze bluffovat, tak kludne call s tym, ze nie je vela kariet, ktorych sa bojime a mozeme od supera ziskat dodatocnu value z bluffov, ak mu ponechame iniciativu. Ak si myslime, ze super tu raisuje for value pomerne siroko (TP, TT+ a samozrejme FH a A3s) a dokaze sa aj stacknut, tak to mozeme shovnut a jeho range porazame. Ruk, ktore Ta porazaju je na takom boarde velmi malo a FH a trips sa casto na takom dry boarde ani neraisuju, takze tam super nepreprezentuje toho vela.
3) Staty si napisal k Herovi a dufam, ze tak nehravas . Prilis maly 3bet preflop - pekne $0.24 aspon. No na tom flope by som pri normalnom 3bete a vacsom cbete (predsalen je to trosku calling station a chceme ziskat max value) by som uz ani nemohol foldnut, tak by nebolo co riesit. Jedine fold v pripade, ze super je megapasivny a si ho este nevidel raisnut.
Samozrejme tie rady vychadzaju zo skusenosti z mojich stakes. Je mozne, ze na NL2 je "kultura", ktora sposobuje, ze som v odhade rangeov dost mimo .
Moj nazor:
1) Kludne shove na flope. Predpokladam, ze neznamy hrac na NL2 je zvycajne fishka, na flope okrem setov, str8 a 2pair ma taky niekto kludne overpair, A8, K8, 67, 45, 56, 78 a z tych ruk vela odcalluje stack na flope (prakticky vsetky) a Ty nechces v zasade vidiet 5, 7 a overkarty, ktore ho mozu vyplasit alebo mu zlepsit equity.
2) Myslim, ze tu sa da flop aj callnut a aj pushnut. Ide o to, kolko si myslime, ze super bluffuje v takom spote. Parovane boardy byvaju casto plne prestreliek, lebo ludom je jasne, ze tam casto nikto nic nema. Ak ocakavame, ze super moze bluffovat, tak kludne call s tym, ze nie je vela kariet, ktorych sa bojime a mozeme od supera ziskat dodatocnu value z bluffov, ak mu ponechame iniciativu. Ak si myslime, ze super tu raisuje for value pomerne siroko (TP, TT+ a samozrejme FH a A3s) a dokaze sa aj stacknut, tak to mozeme shovnut a jeho range porazame. Ruk, ktore Ta porazaju je na takom boarde velmi malo a FH a trips sa casto na takom dry boarde ani neraisuju, takze tam super nepreprezentuje toho vela.
3) Staty si napisal k Herovi a dufam, ze tak nehravas . Prilis maly 3bet preflop - pekne $0.24 aspon. No na tom flope by som pri normalnom 3bete a vacsom cbete (predsalen je to trosku calling station a chceme ziskat max value) by som uz ani nemohol foldnut, tak by nebolo co riesit. Jedine fold v pripade, ze super je megapasivny a si ho este nevidel raisnut.
Samozrejme tie rady vychadzaju zo skusenosti z mojich stakes. Je mozne, ze na NL2 je "kultura", ktora sposobuje, ze som v odhade rangeov dost mimo .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
3handu som upravil stat. moje to neboli :-)
Pri tychto rukach neviem ako to presne zahrat.
Pretoze (moje skusenosti z NL2 ):
1. som OOP.
1.handa
mam AA, na NL2 maju tendenciu vela bluffovat Ax, hlavne na flopoch, kde nie je A or K.
Myslim, ze najdem vela hier, kde pri all-ine ukazali nizky par a podobne.
Call na flope vacsinou hovori o bluffe alebo nizkom pare a super nevie, co ma robit. Zial nemal som stat. Mozno keby na moj 3bet dal all-in, tak by som bol schopny foldnut, ale neverim tomu...
2.handa
Veril som v nieco ako 88-QQ podla jeho stat. A3s som nepredpokladal, mozno A9 - ale to som neveril, ze by isiel do ALL-INU.
3.handa
pasivny velmi nebol v postflop hre. 3bet mal byt vacsi preflop... Na PS sa obcas pozabudnem a dam tam ten default raise, zvyk este z B**n (3bet na flop)...
Rozmyslam o tychto handach a sposobe hry. Lebo zatial mi to vychadza 50 na 50. fold or all-in.
Asi pred mesiacom som spravil srandovny pokus. Hral som +40%ruk. Cely stol ziaden raise a ked tak len 2-3bb. A jedine co som tam robil, som cakal na monster na flope a potom som raisoval na hranici ich foldu, pripadne len call, call, all-in. Bolo to vtedy +3BI na jednom stole.
Pri tychto rukach neviem ako to presne zahrat.
Pretoze (moje skusenosti z NL2 ):
1. som OOP.
1.handa
mam AA, na NL2 maju tendenciu vela bluffovat Ax, hlavne na flopoch, kde nie je A or K.
Myslim, ze najdem vela hier, kde pri all-ine ukazali nizky par a podobne.
Call na flope vacsinou hovori o bluffe alebo nizkom pare a super nevie, co ma robit. Zial nemal som stat. Mozno keby na moj 3bet dal all-in, tak by som bol schopny foldnut, ale neverim tomu...
2.handa
Veril som v nieco ako 88-QQ podla jeho stat. A3s som nepredpokladal, mozno A9 - ale to som neveril, ze by isiel do ALL-INU.
3.handa
pasivny velmi nebol v postflop hre. 3bet mal byt vacsi preflop... Na PS sa obcas pozabudnem a dam tam ten default raise, zvyk este z B**n (3bet na flop)...
Rozmyslam o tychto handach a sposobe hry. Lebo zatial mi to vychadza 50 na 50. fold or all-in.
Asi pred mesiacom som spravil srandovny pokus. Hral som +40%ruk. Cely stol ziaden raise a ked tak len 2-3bb. A jedine co som tam robil, som cakal na monster na flope a potom som raisoval na hranici ich foldu, pripadne len call, call, all-in. Bolo to vtedy +3BI na jednom stole.
- meomir
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.