meomir napísal:Mozno keby na moj 3bet dal all-in, tak by som bol schopny foldnut, ale neverim tomu...
To by bol velmi tragicky fold. By si ho musel mat precitaneho ako knihu, aby si si mohol take foldy dovolit s tym, ze nerobis chybu.
meomir napísal:Veril som v nieco ako 88-QQ podla jeho stat. A3s som nepredpokladal, mozno A9 - ale to som neveril, ze by isiel do ALL-INU.
Nedava zmysel. Z akeho dovodu mu tam das range ako 88-QQ a zaroven neveris, ze tam ma A9? 88 je tam snad lepsie ako A9? Je medzi TT a A9 tak velky rozdiel?
meomir napísal:Rozmyslam o tychto handach a sposobe hry. Lebo zatial mi to vychadza 50 na 50. fold or all-in.
Mam pocit, ze si dost ovplyvneny vysledok a to nie je moc fit. Treba si ich odvovodnit vzhladom na superov range a kolko je uz v pote + kolko behind. Neexistuje, aby to v tych rukach bol 50 - 50. Ja beriem, ze toto hovoris k vsetkych handam (kedze tam pises o mnoznom cisle) a nejak pozeram na ne a nevidim, kde je ten 50% fold .
meomir napísal:Asi pred mesiacom som spravil srandovny pokus. Hral som +40%ruk. Cely stol ziaden raise a ked tak len 2-3bb. A jedine co som tam robil, som cakal na monster na flope a potom som raisoval na hranici ich foldu, pripadne len call, call, all-in. Bolo to vtedy +3BI na jednom stole.
Radsej hraj standard. Taketo pokusy na par rukach vobec o nicom nevypovedaju a cim budes vyssie, tym budu menej ucinne.