[CG] QQ vs. fish

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] QQ vs. fish

Odoslaťod dzejkej 19 Aug 2010 14:07

Chlpo1989 napísal:Kua chalani, vazne sa mi to nejako nepozdava :/ Tak mi to nejako vysvetlite, pretoze ja tam vidim fakt iba flushe a nejake monstre :O:

Vysvetlim - "MUBS" :-D. Nah, joking ).

Tam nie je moc co vysvetlovat. Ja mam skusenosti, ze range takych fishiek je siroky (overs, PP s clubs i bez, atd. Samozrejme cim vacsi maju donkbet, tym lepsie - ak ma donkbet 8 a ak ma donkbet 40, tak je to sakra velky rozdiel. To, ze je ich range siroka je skusenost a ziadna supermegalogicka uvaha, lebo zvyknu hrat znacne randomne casto.

Ked mas skusenosti, ze takto Ti tento typ fishiek hraval monstre, tak proste okej - na zaklade svojich skusenosti z danych stakes si urobil dobre rozhodnutie a hotovo :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod ferkan 19 Aug 2010 14:14

vysvetlenie je easy - je to retard :) je to proste ovca co ma zapnuty jeden stol, popritom poziera chipsy a pozera nejaku uchylnu show v televizii... Betuje si iba tak pre radost lebo proste chce nieco robit. cize ak je hociako konenktnuty s tym flopom inside, flush draw alebo nebodaj par tak mu nerobi problem si to betnut aj ked si ho predtym raisol. Proste ovci ktora hra 50% ruk neverim nic :lol2:
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Aug 2010 21:58

Chalani, donkbet mal 15%.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Aug 2010 22:26

Chlpo1989 napísal:Chalani, donkbet mal 15%.

Si daj facana za to, ze taku dolezitu stats si nenapisal do OP a aj za to, ze si k tomu nedal teraz samplesize k donkom :D .

No pri takom donkbete sa to da foldnut na turne alebo pripadne callnut na turne a foldnut na riveri, ak je na riveri nejak extra pasivny (ako vacsina fishiek) a bude tam tlacit tak flush+ a aj trips vystrasene checkne :-D. Islo by tam o to, ci ocakavam od fishky na turne aj nejake PP + FD a asi by som pozrel na aggression frekvencie, sekundovu rucicku a pocasie a rozhodol sa .. castejsie foldnut, ale so znechutenym pocitom, hmm.

EDIT: Joj, tiez si si mohol poziadat o QxQc a hned by sa to lahsie callovalo!
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Aug 2010 22:32

dzejkej napísal:
Si daj facana za to, ze taku dolezitu stats si nenapisal do OP a aj za to, ze si k tomu nedal teraz samplesize k donkom :D .

Chlpo1989 napísal:SB: $7.58 50/5/1,4/cPFR 41/WTS 26/ 240 ruk ziadne ine statistiky zatial nemam, rano viem poskytnut co budete potrebovat

Nejako som nemal pristup k PC na ktorom hram a zajtra rano viem doplnit aj samplesize :D Ale tusim som si to tak periferne vsimol a zda sa mi, ze tam svietilo cislo 26...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!