Chlpo1989 napísal:h2 - na flope betujem viac, niekedy aj pot...zvazoval by som podla supera. Pokial vies, ze dorovna FD, overcards atd., tak sa mi proti takymto osvedcil aj overbetpush. O tomto move by ti vedel co to povedat tucniak, kedze s nim tusim dost experimentuje
no ja sa do takychto situacii dostavam naozaj velmi zriedkakedy a vacsinu casu som IP alebo to super zhodi uz na flope, cize aj preto som sem ten hand dal, ze naozaj takychto situacii nevidam vela. Keby na turn pride flush, tak by som to tam asi pushol a mozno ani neriesil, ale s tym esom mi to prislo ako fakt zaujimavy a ojedinely spot. Betnut viac by som mohol a davalo by to aj zmysel, prave som sa zamyslel nad tym, ze preco nieco take nerobim
Vsak ked mam monster pair a pride maly board, tak sa chcem predsa stacknut.
Chlpo1989 napísal:Zalezi od velkosti stackov, od supera a od velkosti potu
a ako to zalezi? Ze cim mensi pot tym lepsie pre mna a mal by som viac zvazovat betovanie v takych spotoch? A rovnako cim on ma viac, aby som nedostaval nejaky shortstack AI velmi casto, vsak?
Chlpo1989 napísal:Nemyslim si, ze na NL2-10 potrebujes mat prezrete vela videi, pretoze vsetky tieto limity su v podstate lahko beatovatelne a nic extra tam nevymyslis
Ja viem, ale naozaj tie videa pozeram rad a snazim sa vnimat co najviac veci. Viem, ze mikrolimity su jednoduche a ABC pokrom by sa dali lahko porazit, ale rad by som sa snazil vyhybat zbytocnym chybam, ktore by sa z nedostatku nejakeho nastudovaneho materialu mohli z casu na cas vyskytnut. Ak uz nic ine, tak mi tie videa aspon pomozu rozlisovat superov na zaklade statov - ten HUD naozaj este nepouzivam dlho a mavam problem urcit superov range na zaklade toho, co som videl ze ako hra. V tych videach sa to strasne casto riesi, ze podla ktoreho statu sa kedy rozhodovat a ako podla toho urcovat range
tucniak napísal:ja myslim ze co sa tyka rozvijania myslenia mozes pokojne pozerat aj nejake nl25-50 videa, tych je na mnohych sajtach kopec
no tak teraz momentalne pozeram tie
Snad sa na mna nalepi co najviac, aby som to potom uztiocne zakomponoval do svojej hry.
edit: tak sa mi podarilo vyhrat 2 BI spat a opat som na tom dost dobre
Zajtra vecer odchadzam na chatu a vraciam sa v utorok na obed, cize teraz prichadza opat pauza, ale tato uz je planovana a dost sa na nu tesim
Potom mi este zostane nieco vyse tyzdna na nicim nerusene pokrovanie, no potom som back in real life
Inac ak by sa mi aj nepodarilo dosiahnut BR na prechod na NL5, tak uz mam nahratych 83% z VIP bonusu, cize mi chyba uz iba par bodikov a dostanem 10$ Cash Reward
A este sa chcem spytat jednu vec, momentalne to nie je aktualne, ale v buducnosti bude a chcel by som vediet dopredu, ako to asi bude vyberat. Az raz dosiahnem vytuzenych 18 (uz o 320 dni), tak by som si chcel urcite tento account na stars zrusit a prejst na nejaku inu hernu s rakebackom, chlpo si zatial pochvaluje ladbrokes a vraj su tam aj
, tak to by sa mi urcite pozdavalo
Problem je, ze dakde na fore som nedavno cital o chlapikovi, ktory s tym mal problem, akurat to ale bolo v inej herni, no docital som sa, ze ked sa mu nezhoduje name z poker accountu s name na accounte, kde to posiela, tak mu to proste herna nedovoli. Ako je to na stars? Dokazem odtial nejako dostat svoje $? Ci tam hram uplne zbytocne a nikdy ziadne peniaze neuvidim?