matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod Chlpo1989 21 Aug 2010 20:54

h1 - imo okej, tam nie je co riesit

h2 - na flope betujem viac, niekedy aj pot...zvazoval by som podla supera. Pokial vies, ze dorovna FD, overcards atd., tak sa mi proti takymto osvedcil aj overbetpush. O tomto move by ti vedel co to povedat tucniak, kedze s nim tusim dost experimentuje :)
matiapag napísal:
Aj ked som dal 2 barrely, tak na river casto prisla nejaka ultrascary karta, ktora skomlpetovala milion drawov a tak som vela takych riverov musel ch/foldnut.

Zalezi od velkosti stackov, od supera a od velkosti potu, ale cital som teraz niekde, ze proti fishke aj ked dorazi draw, nemusime checkovat, pretoze ona tam v klude moze mat TPLK, popripade nejaky druhy par a ked ty checknes, tak ona betne 1/3 alebo 1/2 potu. Preto tam chalanisko odporuca nejaky small valuebet/fold. Jednoducho proste nemame prilis vela checkovat na riveri, ked dorazia draws, pretoze fishka ma v rangei aj ine ruky, ktore si ty myslis a mozes z nich stracat value.

matiapag napísal:edit: Ktoru training site-u by ste mi doporucili pre moje microlimity? Doteraz som pozeral videa iba na pokerstrategy, ale pre NL2 - NL10 je tam iba zopar shorthanded videi a uz som asi vsetky videl :(

Nemyslim si, ze na NL2-10 potrebujes mat prezrete vela videi, pretoze vsetky tieto limity su v podstate lahko beatovatelne a nic extra tam nevymyslis :) Myslim si, ze tam platia zakladne koncepty + nechat fishky platit a neustale valuebetovat. Pokial narazis na "rega", tak sa mu vyhni a vyhladavaj easy spoty s fishkami :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 21 Aug 2010 21:09

ja myslim ze co sa tyka rozvijania myslenia mozes pokojne pozerat aj nejake nl25-50 videa, tych je na mnohych sajtach kopec :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 21 Aug 2010 22:15

Chlpo1989 napísal:h2 - na flope betujem viac, niekedy aj pot...zvazoval by som podla supera. Pokial vies, ze dorovna FD, overcards atd., tak sa mi proti takymto osvedcil aj overbetpush. O tomto move by ti vedel co to povedat tucniak, kedze s nim tusim dost experimentuje

no ja sa do takychto situacii dostavam naozaj velmi zriedkakedy a vacsinu casu som IP alebo to super zhodi uz na flope, cize aj preto som sem ten hand dal, ze naozaj takychto situacii nevidam vela. Keby na turn pride flush, tak by som to tam asi pushol a mozno ani neriesil, ale s tym esom mi to prislo ako fakt zaujimavy a ojedinely spot. Betnut viac by som mohol a davalo by to aj zmysel, prave som sa zamyslel nad tym, ze preco nieco take nerobim :) Vsak ked mam monster pair a pride maly board, tak sa chcem predsa stacknut.

Chlpo1989 napísal:Zalezi od velkosti stackov, od supera a od velkosti potu

a ako to zalezi? Ze cim mensi pot tym lepsie pre mna a mal by som viac zvazovat betovanie v takych spotoch? A rovnako cim on ma viac, aby som nedostaval nejaky shortstack AI velmi casto, vsak?

Chlpo1989 napísal:Nemyslim si, ze na NL2-10 potrebujes mat prezrete vela videi, pretoze vsetky tieto limity su v podstate lahko beatovatelne a nic extra tam nevymyslis

Ja viem, ale naozaj tie videa pozeram rad a snazim sa vnimat co najviac veci. Viem, ze mikrolimity su jednoduche a ABC pokrom by sa dali lahko porazit, ale rad by som sa snazil vyhybat zbytocnym chybam, ktore by sa z nedostatku nejakeho nastudovaneho materialu mohli z casu na cas vyskytnut. Ak uz nic ine, tak mi tie videa aspon pomozu rozlisovat superov na zaklade statov - ten HUD naozaj este nepouzivam dlho a mavam problem urcit superov range na zaklade toho, co som videl ze ako hra. V tych videach sa to strasne casto riesi, ze podla ktoreho statu sa kedy rozhodovat a ako podla toho urcovat range ;)

tucniak napísal:ja myslim ze co sa tyka rozvijania myslenia mozes pokojne pozerat aj nejake nl25-50 videa, tych je na mnohych sajtach kopec

no tak teraz momentalne pozeram tie :) Snad sa na mna nalepi co najviac, aby som to potom uztiocne zakomponoval do svojej hry.

edit: tak sa mi podarilo vyhrat 2 BI spat a opat som na tom dost dobre :) Zajtra vecer odchadzam na chatu a vraciam sa v utorok na obed, cize teraz prichadza opat pauza, ale tato uz je planovana a dost sa na nu tesim :D Potom mi este zostane nieco vyse tyzdna na nicim nerusene pokrovanie, no potom som back in real life :bad:
Inac ak by sa mi aj nepodarilo dosiahnut BR na prechod na NL5, tak uz mam nahratych 83% z VIP bonusu, cize mi chyba uz iba par bodikov a dostanem 10$ Cash Reward :P

A este sa chcem spytat jednu vec, momentalne to nie je aktualne, ale v buducnosti bude a chcel by som vediet dopredu, ako to asi bude vyberat. Az raz dosiahnem vytuzenych 18 (uz o 320 dni), tak by som si chcel urcite tento account na stars zrusit a prejst na nejaku inu hernu s rakebackom, chlpo si zatial pochvaluje ladbrokes a vraj su tam aj :fish:, tak to by sa mi urcite pozdavalo :) Problem je, ze dakde na fore som nedavno cital o chlapikovi, ktory s tym mal problem, akurat to ale bolo v inej herni, no docital som sa, ze ked sa mu nezhoduje name z poker accountu s name na accounte, kde to posiela, tak mu to proste herna nedovoli. Ako je to na stars? Dokazem odtial nejako dostat svoje $? Ci tam hram uplne zbytocne a nikdy ziadne peniaze neuvidim?
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 22 Aug 2010 07:44

matiapag napísal:
Chlpo1989 napísal:Zalezi od velkosti stackov, od supera a od velkosti potu

a ako to zalezi? Ze cim mensi pot tym lepsie pre mna a mal by som viac zvazovat betovanie v takych spotoch? A rovnako cim on ma viac, aby som nedostaval nejaky shortstack AI velmi casto, vsak?

No v podstate proti shortom toto nema vyznam a ani proti calling stations. Vyznam to ma proti rybe s vysokym WTS, ktora ti odcalluje aj trash.

matiapag napísal:A este sa chcem spytat jednu vec, momentalne to nie je aktualne, ale v buducnosti bude a chcel by som vediet dopredu, ako to asi bude vyberat. Az raz dosiahnem vytuzenych 18 (uz o 320 dni), tak by som si chcel urcite tento account na stars zrusit a prejst na nejaku inu hernu s rakebackom, chlpo si zatial pochvaluje ladbrokes a vraj su tam aj :fish:, tak to by sa mi urcite pozdavalo :) Problem je, ze dakde na fore som nedavno cital o chlapikovi, ktory s tym mal problem, akurat to ale bolo v inej herni, no docital som sa, ze ked sa mu nezhoduje name z poker accountu s name na accounte, kde to posiela, tak mu to proste herna nedovoli. Ako je to na stars? Dokazem odtial nejako dostat svoje $? Ci tam hram uplne zbytocne a nikdy ziadne peniaze neuvidim?

Myslim si, ze na stars treba najprv nieco vlozit a az potom sa da vybrat. A meno v herni musi byt totozne s menom na ktore to ides vyberat.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 22 Aug 2010 09:49

no tak to si ma nepotesil :( A neexistuje nejaka cesta, ktorou by to slo? Napriklad fake account na moneybookers s rovnakym menom?
alebo ze by som si tam spravil novy account na stars a cely BR by som si tam poslal? to sa neda?
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod HypAA 22 Aug 2010 10:06

ja som vkladal na P****Stars cez kreditku a vyberal som cez moneybookers na moje meno a islo to.. bez cakania
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 22 Aug 2010 10:10

HypAA napísal:ja som vkladal na P****Stars cez kreditku a vyberal som cez moneybookers na moje meno a islo to.. bez cakania

a na stars si mal ine? nejake fake?
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod HypAA 22 Aug 2010 10:21

na stars som mal moje prave meno lebo som vkladal kreditkou kde su aj tieto informacie.. :) moneybookers si mozes vytvorit na hociake meno ale ked chces vyberat zo stars tak musis/mal by si/ mat rovnake udaje..

ale neviem ako to funguje ked si nikdy nevlozil. v najhorsom si vytvor mb ucet vloz si cez to 10$ a obratom vsetko vyber.

pripadne si editni meno na stars ked si zadal fake
Obrázok používateľa
HypAA

Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 22 Aug 2010 10:31

HypAA napísal:pripadne si editni meno na stars ked si zadal fake

viem si zmenit adresu, viem si zmenit datum narodenia (ked im poslem odscanovany obciansky), ale meno vobec... da sa to nejako?
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod popoBA 22 Aug 2010 11:26

matiapag napísal:no tak to si ma nepotesil :( A neexistuje nejaka cesta, ktorou by to slo? Napriklad fake account na moneybookers s rovnakym menom?
alebo ze by som si tam spravil novy account na stars a cely BR by som si tam poslal? to sa neda?

ved na starse funguje money transfer medzi hracmi tak to normalne posles niekomu znamemu na jeho acc a on ti to vyberie.no problem
Obrázok používateľa
popoBA

Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!