matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod matiapag 22 Aug 2010 11:43

ano to som chcel pocut :) A mohol by som to poslat sam sebe? ze si spravim potom novy account a poslem si to tam? popripade sa tam prihlasim z inej IP alebo daco :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod FreeMan 22 Aug 2010 12:21

Celkom ma zaujala ta tema o cashoutovani :D
Len ma tak napadlo ved Annete Obreastad tiez hrala najprv ako neplnoleta na P****Stars nie? A hovorila ze nikdy ani cent neinvestovala do online pokru tak sa mozno z PS da vyberat aj bez depositu :)

Edit:Preco si pri registracii uvadzal datum narodenia ked neni potrebny? :D
FreeMan

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 51 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 22 Aug 2010 12:39

Ak chces, mozem ti tie peniaze vybrat a nasledne ti ich poslem na MB ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Mathejs 22 Aug 2010 12:46

Ked uz dostanes peniaze zo stars...
Daju sa zabit 2 muchy jednou ranou:
cez fastrakeback som si spravil ucet na FT a po vygenerovani 100 dolarov rake som dostal HEM a 3 mesiace ucet na Cardrunners - celkom dobry zdroj studijneho materialu:)

Chlpo to bol tusim, ktory vravel, ze od istej urovne musel na FT cakat na plnych waiting listoch a aj ryby uz boli menej povolne - ale kym hras 2 alebo 5NL (vyssie nemam skusenosti) :fish: tam je hojojoj a waiting listy su prazdne. A ked budes mat roll na 10NL, 25NL prejdes na inu hernu, kde je menej hracov, viac ryb a ked tam vlozis rozumnu sumu, tak aj vyuzijes naplno 100% vklad bonus...
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod Chlpo1989 22 Aug 2010 12:56

Mathejs napísal:Chlpo to bol tusim, ktory vravel, ze od istej urovne musel na FT cakat na plnych waiting listoch a aj ryby uz boli menej povolne

No bolo to na NL10, kde poobede v podstate na stoloch neboli fishky. Ak boli tak v takej forme, ze 29/22/3,5 popripade 35/2/0,6/WTS 10 atd. Jednoducho hrozne tazko sa tam hralo. Vecer tam uz boli fishky ale tiez v obmedzenom pocte a tam kde sedeli boli waitinglisty 6+ ludi, niekedy az 12.
A dalsia vec bola ta, ze vacsina ludi tam je z USA a ti prichadzali na stoly az okolo 23-tej, co som si ja uz nemohol dovolit, kedze som kazde rano vstaval o 6-tej.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 22 Aug 2010 13:05

Chlpo1989 napísal:Ak chces, mozem ti tie peniaze vybrat a nasledne ti ich poslem na MB

wow, to by bolo genialne, dakujem! :) V kazdom pripade, zatial to necham tak, kym hocijaky dalsi ucet by musel byt fake, kedze stale nemam 18...

Mathejs napísal:Ked uz dostanes peniaze zo stars...
Daju sa zabit 2 muchy jednou ranou:
cez fastrakeback som si spravil ucet na FT a po vygenerovani 100 dolarov rake som dostal HEM a 3 mesiace ucet na Cardrunners - celkom dobry zdroj studijneho materialu:)

Dik za radu, ale teraz to aj tak vyuzit nemozem, pretoze aj keby si spravim ucet na FT, tak by musel byt fake aspon datum narodenia, pretoze, ako som uz tolkokrat spominal, do 18-ky mi chyba cely rok a dovtedy sa mi mozno podari nahrat roll aj na NL10 alebo tak, cize to by som si uz potom dal na inu hernu ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Mathejs 22 Aug 2010 14:39

matiapag napísal:... do 18-ky mi chyba cely rok..

taky mlady a uz hazarduje :D to ja v tvojom veku ...:) Temna doba, ide to dole vodou, zachvilu bude trestopravna zodpovednost posunuta na 12 rokov, ked to takto pojde dalej :D
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 22 Aug 2010 14:44

Mathejs napísal:taky mlady a uz hazarduje to ja v tvojom veku ... Temna doba, ide to dole vodou, zachvilu bude trestopravna zodpovednost posunuta na 12 rokov, ked to takto pojde dalej

mam na to rozum aj cas a aj chut, tak preco by som nehral :) plus tuzba po zlepsovani sa je u mna velka a motivacia peniazmi je ta najvacsia ;)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
FreeMan
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 24 Aug 2010 10:55

Tak som sa vratil z chaty oddychnuty a opaleny :) Po zbeznom zhliadnuti, co sa vo svete dialo za uplynule 2 dni som sa opat pustil do dobyjania starsov. Odohral som 250 handov s profitom +2Bi, s cim som velmi spokojny, akurat som mal uz aj +3,5 a chybalo mi daco vyse dolaca do vysnivanych 125$, no potom moje handy akosi zacali stracat value a hoci som mal strasne uzasne monster ruky, pravidelne som ich skladal po turne/riveri. Na moju velky radost som ale na zaciatku session narazil na chlapika, ktoreho som si oznacil ako "Magor maniak" so statmi 86/53/6,0 a WTSD 70. Prvy double-up bol s postupkou, potom chvilka cakania a pf AI sa mi podarilo trafit AA do jeho AJ (AJ bolo pre neho monster, pri stole mal skoro 800BB stack a pravidelne triafal runner runners a na AI PF mu stacilo aj 64s v spote proti 250BB deep superovi), z coho vznikol najvacsi pot, aky som kedy na NL2 vyhral (7,70$). Tu som sa ale rozhodol uz odist, pretoze som mal takmer 400BB a zaroven aj tomu maniakovi ostalo tolko, cize som nemal v plane riskovat 4BI s hocijakou rukou. Niekedy robim tento tah akonahle vyhram jeden AI, ale teraz som pockal, pretoze mal fakt strasne velky stack a za ten cas, co som ho sledoval, akonahle on nieco raisol, tak ten hand proste nezlozil - hral stylom fold PF/showdown.

V nedelu sa mi velmi tazko zaspavalo, tak som v posteli troska uvazoval a pocital. Ked si vezmem NL limity + ked ratam, ze potrebujem 25 BI, aby som mohol hrat, tak stale musim nahrat nejaku sumu, aby som mohol prejst na dalsi limit. Ta suma je samozrejme stale vyssia, ale pokial sa tie limity iba zdvojnasobia (cize nie z NL2 na NL5, ale napr. z NL25 na NL50), tak stale potrebujem nahrat 25BI na danom limite, aby som mohol prejst na dalsi (ak je to z NL2 na NL5, resp. z NL10 na NL25, tak je to 37,5 BI). Cize vznikla mi takato tabulka:

NL2 - BB=0,02$ - BI=2,00$ - BR=25*2,00-> 50$
NL5 - BB=0,05$ - BI=5,00$ - BR=25*5,00-> 125$
NL10 - BB=0,10$ - BI=10,00$ - BR=25*10,00-> 250$
NL25 - BB=0,25$ - BI=25,00$ - BR=25*25,00-> 625$
NL50 - BB=0,25$ - BI=50,00$ - BR=25*50,00-> 1250$

Dalej su tie levely uz rozne, z NL400 sa da ist napr. na NL600 + sa hravaju aj kombinovane tie limity, cize tu uz asi takato 25BI technika neplati az tak dokonale. A teraz zaujimava uvaha - ak ratam, ze na vyssi limit potrebujem nahrat 25BI=2500BB, tak by mi teoreticky malo stacit na beatnutie jedneho limitu 25 dni po 1000 handov kazdy den a winrate 10+/100 (1den=1BI), pri NL5 a NL25 cca 38 dni.

Myslite, ze je to teda mozne po NL50 beatnut takto rychlo?
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod tucniak 24 Aug 2010 11:15

jj, ked budes na sebe makat, pozreat pozorne nejake to video denne, robit si po session poznamky (napr na zahviezdickovane ruky v holdem manageri zo session) , skratka budes na sebe pracovat, tak ano. Tuke ti mozno pozicia opice, ak by sa nedarilo :)

ak si pomozes aj nejakym rakebackom( boost bankrollu), tak to pojde este aj rychlejsie/bezpecnejsie, len aby to nebolo pre zmenu pri rychlo:)

kazdopadne raz o tom pisal aj baluga, zahrat xxx (napr 30k) ruk a s nejakym winratom, posunies sa vyssie a ked nejde tak mas predsa potvrdene, ze ten nizsi limit beatujes..

z tohto dovodu nechapem ludi, ktory idu z nl10 na nl20 aby tam boli even, lebo je tam vacsi rakeback. does not make sense :fish:

ofc ale cim pojdes vyssie winrate ti moze klesat a 25k ruk je relativne short run takze v nom nemusis dosahovat danu winrate :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!