Bodog Poker
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: sure
Kto to vyhral?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
kto to vyhral...
...byl tam jeden skvely hrac, ktery me porazil v HU a musim uznat, ze me motivoval v tom, abych byl jeste lepsi. Ani nevim uz jaky mel nick. Vlade zjisti to. Diky... :)
- HohoMan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: kto to vyhral...
:-D:-D:-D 8-)
- vlade
Re: Re: kto to vyhral...
nooo, gratulujem ;) ..dobre a halvne v poho som si zahral, dik za super turnaj hosi :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Zle casy freerolls
zdravim kedze hravam na tejto herni tak mate zle uvedene casy dailly freeroll za 500/500/1000USD. Prvy sa hra 9:00 CET (Timezone +1 (Praha , Brusel, ...)), druhy sa hra 19:40 a treti o 2:40 na druhy den.
- Ch4rlie
- Založený: Mar 2008
Re: Zle casy freerolls
dik za upozornenie, uz sa pracuje na aktualizacii casov vsetkych freerollov, herne nam to zasa troska pomenili :(
- vlade
anglicky support
tu maju asi najhorsi support aky som kedy videl...namyslene anglicke hov..a
blokli my ucet doteraz z nevyjasnenyx dovodov uz som im poslal pomaly aj prababkyn pas s rakuska uhorska a stale sa im nieco nepaci...s tyx ix odpovedi mam pocit ze si robia fakt srandu...takyx amaterov som fakt este nezazil
ma s nimi tiez niekto take skusenosti ako ja?
blokli my ucet doteraz z nevyjasnenyx dovodov uz som im poslal pomaly aj prababkyn pas s rakuska uhorska a stale sa im nieco nepaci...s tyx ix odpovedi mam pocit ze si robia fakt srandu...takyx amaterov som fakt este nezazil
ma s nimi tiez niekto take skusenosti ako ja?
- beinn
- Založený: Jún 2007
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.