matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog do buducnosti...

Odoslaťod dzejkej 25 Aug 2010 11:49

Gratulacia! :)

A nemyslim si, ze budes vela hracov stretavat na NL5, ale urcite poznamkovanie pestuje dobre navyky do buducnosti :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tucniak 25 Aug 2010 11:55

ptr mozno ukazuje v BB/100 (big bet=2big blind) a nie bb/100, potom to nedava nahodou zmysel? :)
kazdopadne GL:)

a k tej ruke=nech mi niekto potom vravi, ze nl5 je nebeatovatelne :)
Naposledy upravil tucniak dňa 25 Aug 2010 11:59, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod FreeMan 25 Aug 2010 11:56

Congratz :good:
FreeMan

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 51 krát/0 krát

Odoslaťod matiapag 25 Aug 2010 11:59

dakujem chalani :) no co som sa sem tam pozeral na tych hracov, co som mal pri stole tou funkciou na stars ze "Find player" tak viaceri hravali aj NL5, ale samozrejme ich nebolo az tak vela, ze by boli v tomto smere tie poznamky nejak super dolezite pre mna, ale chcem sa ich naucit pisat co najlepsie, lebo na vyssich limitoch ich uz budem potrebovat :)

Dnes si dam asi taky studijny den, mam stiahnute nejake knihy z netu tak si daco precitam a pozriem nejake videjko.

tucniak napísal:ptr mozno ukazuje v BB/100 (big bet=2big blind) a nie bb/100, potom to nedava nahodou zmysel?

ale ano, to uz dava :) ked odpocitam omahu a nejake moje pokusy s NL5 ked som bol na tilte, tak dava.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 26 Aug 2010 19:28

Hello guys, tak dnes mam za sebou takmer 700 handov na NL5 s profitom nieco vyse 2BI, cize zatial spokojnost :) Zo zaciatku som mal mensie problemy sa prisposobit, je to tam o dost ine, ako na NL2. Je to tu plne nitov, co nedaju do potu ani centik navyse PF, no po flope sa z nich stanu calling stations... Snad to vsetko vyuzivam v moj prospech, uspesnost mojich bluffov je mozno tak 65-70%, pricom mam na superov strasne malo statov a tak niekedy bluff vs unknown je dost unprofitable. Ale PF je to fakt uzasne :D Podla mojich statov som strasne tight (12% VPIP), ale videl som okolo 80 flopov zo 700 moznych a vyhral som vyse 120 potov bez showdownu a 13 na showdowne. Proste najziskovejsie sa tu javi kradnut blindy z akejkolvek pozicie + parkrat mi vysli celkom dobre re-adjusty, ked som spravil fakt huge bluffy po tom, ako sa superi snazili re-stealovat moje stealy... Fakt sa mi to tu zatial paci + zarobim ovela viac penazi, proste N1! Zmiesane pocity zo zaciatku opadli a teraz sa mi hra celkom dobre, mal som trosku obavu, ako sa dokazem adaptovat na viac penazi=vacsie poty, ale mojej psychike to nerobi ziaden problem, najma, ked prvy AI proti fullstackovi skoncil mojim vitazstvom :) Mam aj nejake handy, postnem ich neskor, mozno dnes este volaco odohram, tak potom sem dam vsetky naraz ;)
edit: tak po vecernych 500 handoch som stratil z profitu 1BI, ale prvych 100 a poslednych 100 handov som mal neskutocne zle handy, fakt ze aj 30 handov za sebou som nemal handu lepsiu ako 89s a trosku to bolo unavne. Superi mi zacali liest na nervy s ich neskutocne sick linou ze: limp/call PF OOP, suchy flop ch/c, blank turn ch/r... Najhorsie na tom je to, ze nemam s nimi absolutne ziadnu history a vacsina z nich su strasne nitky a tak aj ked odohrame spolu niekolko handov, tak stale mam kopec stats prazdnych, lebo s 13/8 sa na flope velmi casto neobjavia. Uvidime, ako sa mi bude darit tak po 5-10k handoch, nech mozem spravit aspon trosku obsirnejsie zavery a hodnotenia. Co sa handov tyka, tak nakoniec som tam nic take zaujimave nenasiel, mozno zajtra.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 27 Aug 2010 11:43

villain je nejaka semi-fishka s 45/18/2,0 ale iba za 11 handov

Preflop: Hero is CO with K :spade:, 8 :spade:
MP3 folds, Hero raises to $0,20, BU folds, SB calls $0,18, BB folds.

Flop: ($0,45) K :heart:, T :club:, 8 :diamond: (2 players)
SB bets $0,2, Hero raises to $0,60, SB raises to $4,85, Hero ???,
    Potesil som sa dvom parom, no uz nie az tak jeho AI. Dal som mu range TT,88,KTs+,KTo+ a ostalo mi priblizne 44% equity. Je to dobra range? Co sa tam dalo spravit ine? Pred tym som ho nevidel ani donkovat, no proti nejakej fishke mi prislo nerozumne zahodit 2 pary
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 27 Aug 2010 23:57

tak dalsia minusova session, uz je to trosku frustrujuce. prvy den na NL5 => +2 BI, druhy => -4BI. Viem, ze to nie je velka vzorka, odohral som asi 2k ruk a som v minuse iba 2BI, no dnesok bol fakt o nervy. aj napriek tomu, ze mam nad supermi edge, aj napriek mojmu superloose stylu, kedze si to mozem dovolit (29/24), mi ani za svet nezaplatia monsters... Urcite tam bolo mnozstvo ruk, ktore by som mohol zahrat lepsie, ale zas tam bolo aj vela, ktore sa mi fakt pacili, ako som zahral a vycital zo superovych stats to, co mi pomohlo spravit spravny bluff, co by sa mi na NL2 urcite nepodarilo. 2 nepekne beaty sa mi dnes mohli aj vyhnut, ani by som sa nehneval, keby QQ vs TT PF vyhram a s KK nenarazim do AA :) V skutocnosti nemam tilt, aspon sa mi nezda, ale neviem, ci nemam dost skillu na NL5, alebo je to proste standard par set-upov a vsetko sa to otoci najblizsie. nemam sa ani ako opriet o historiu, ktora mi na NL2 vzdy ukazovala, ze z dlhodobeho hladiska sa mi fakt dari a 17-19BB/100 tomu aj nasvedcovalo, no tu mam momentalne "winrate" -10/100. Zajtra sa mi mozno podari nahrat dost FPP na 10$ cash od VIP Stellar Awards, cize to bude celkom pekne vzpruzenie, a potom sa budem musiet iba snazit, aby som sa opat dostal do starych kolaji :) Mat v jeden den 140$ (moj max pocas session) a na konci druheho 116$, to sa mi az tak nepaci :(
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Mathejs 28 Aug 2010 01:12

matiapag napísal:Urcite tam bolo mnozstvo ruk, ktore by som mohol zahrat lepsie, ale zas tam bolo aj vela, ktore sa mi fakt pacili

toto sa mi tu hodi - JimmyLegs theorem: Whether you won or lost, assume you F***ED it up! ;)
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 28 Aug 2010 23:46

no tak dnes to bola fakt opiciaren :D Po dalsich dvoch set-upoch na zaciatku session som po dlhom dlhom case zacal citit v bruchu stare zname chvenie, mozog mi tiez uplne vypinal, zapol som si dalsie 2 stoly (co sa nakoniec ukazalo ako najlepsie mozne riesenie v danej chvili) a fakt som bol uplne mad! Nechcelo sa mi verit, ze sa mi daco take stalo takto skoro po prechode na dalsi level a ze by som kvoli hlupej variacii musel prejst spat. Tie dalsie 2 stoly, co som si otvoril, boli vlastne NL2, no dal som si tam 250BB a vyberal som si ich tak, aby som pri stole mal tiez co najviac takto deep hracov. Uz od takej 23:30 sa aj na NL5 najde vela fishiek, ale dovtedy je to tam sama nitka, proste strach a hroza. Waitlisty su plne, proste cele zle. No na NL2 sa mi aj zadarilo, vyhral som tam 2 cele BI, potom sa mi zadarilo aj na klasickom NL5, konecne mi superi zaplatili za nuts a monsters, proste ak by nebolo toho zaciatku, bola by to uplne dream session. A k tomu nakoniec tych spominanych 10$ od VIP, cize uz ked som sa naozaj dost prepadal, tak prisla zachrana v poslednej chvili. Uvazujem, ze budem hrat aj nadalej NL2 s 250BB, stoly su fakt ovela lepsie a navyse nemusim riskovat tolko $ PF. Budem to kombinovat zaroven aj s NL5 a ked si nahram trosku viac safe BR na NL5, tak az potom uplne odidem z NL2 ;)

Tak a teraz idem popracovat na poznamkach, uvedomil som si, ze ma to dost nudi :D Ale to je asi iba kvoli tomu, ze vacsina handov, co tam mam, su nejake crazy movy od superov, ktore si chcem poznacit, no kedze som momentalne v downswingu, tak tie movy im vychadzali a este raz si pripominat, ako boli lucky, to sa mi az tak nepozdava :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod haman 29 Aug 2010 00:13

tucniak napísal:uprednostnujem HEM< nakolko ti umoznuje si poznamky dopisovat napr v replayeri, co pri stars asi nie je mozne, pozeras si ruku, otvorit stars a pisat ku konkretnemu hracovi

Neviem ci som ta spravne pochopil ale v Hand History replayeri v Poker Stars clientovi si mozes robit poznamky ku hracom.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!